- Majdnem mindenki a TSMC 2 nm-es node-jára vágyik, de van egy nagy probléma vele
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Hővezető paszták
- Milyen notebookot vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
stellaz
veterán
válasz
csabyka666 #3484 üzenetére
Most ezzel kicsit elbizonytalanítottál. Hétvégén mediamarktban hallgattam ezeket a ketyeréket - igaz elég zajos körülmények között - és úgy fogalmaznék, hogy ebben a méret kategóriában a jbl hanga jó volt, a többi meg borzasztóan rossz. Mármint nem ahhoz képest, hanem konkrétan.
Ha a JBL hangjától jelentősen elmarad, akkor nem biztos, hogy megveszem. Igaz, nekem főleg podcastekre kéne, illetve gyereknek mese, estére dokufilmek, sorozat, konyhába, ilyesmi.
Nem tudom hol lehetne élőben meghallgatni, mert azért az döntő lenne. A JBL tuti jó, csak drága. Ennek jó az ára, de nem tudom tetszene-e. Ehh.....
Amazonon a reviewok nagyon dícsérik.
Czimby
Mit értesz az alatt, hogy a hangja fele? Fele olyan hangos, fele olyan nagy a basszus, vagy en bloc fele olyan a hangminőség?
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Tesla topik
- Majdnem mindenki a TSMC 2 nm-es node-jára vágyik, de van egy nagy probléma vele
- Renault, Dacia topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Diablo IV
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Montech King 95 Pro házikó egy halom ventivel, esetleg Thermalright AIO-val
- Csere is érdekel! Canon C100 super 35mm cinema kamera +Canon EF-S 18-135 obi +Power Zoom adapter
- HP OMEN 17" Gamer laptop , RTX 4060 , R5 8645HS , 16GB DDR5
- Eladó egyben 17 db HDD
- szinte új 11 hüvelykes iPad Pro (M4) (2024)Wi-Fi 256GB silver ezüst Smart Cover Apple 3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Honor Magic 5 Lite, 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest