Legfrissebb anyagok
- Windows: mi történik valójában Leállításkor, Alvó módban és Újraindításkor?
- Gyenge Wi-Fi otthon? – a leggyakoribb hibák és megoldások
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- Új, belépő szintű Radeont kapnak az OEM-ek
- Hamarosan találkozhat az USA és az Intel vezetője
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Uzi74
senior tag
Ha az a felhasználási profil, hogy leteszed a mező közepére és 10-15 sugarú körben lovagolsz körülötte, az xtreme-en kívül elég hangos lehet a charge 3 vagy az UE megaboom? (a 360 fok miatt esetleg a UE megaboom?) vagy valami kínai csoda? Egy TaoTronics 14W-os csodát próbáltam, ha volt egy kis szellő nem sokat lehett hallani.
A hangminőség nem annyira érdekes, de lehessen hallani....(Az xtreme-néll elég sok akkuproblémáról olvastam meg nem tudom mekkora probléma nekem hogy nem 360 fokban szól, meg hogy esetleg nem fér bele kényelmesen egy hátizsákba)
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- PlayStation 5 (PS5.) SLIM 1TB. (VAGY 2TB.) SSD. Digital Edition Kiváló Esztétikai állapot.
- Teljesen új 6,4TB Samsung SSD-k
- Új, 6,4 TB Samsung SSD
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183, 100% Akkumulátor
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natura Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3007, 91% Akksi
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest