Hirdetés
- Lassacskán fenyőfát állítanak a hardverek
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Irodát kért, de gyárat kapott Elon Musk a Samsungtól
- Nyílt forráskódú lett a legegyszerűbben használható AI tartalomgeneráló
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
BigBlackDog
üzenetére
" ... egy Earfun Uboom X-hoz képest ez a D12 hogyan szólhat?"
Passz. Ilyen összehasonlítást én még nem láttam, és fórumtársról sem tudok, akinek lenne mindkettő. Valahol meg kellene hallgasd, hogy neked megfelel-e.#20622 Aprósólyom
"DSP nélküli Edifier D12-t én hanyagolnám." ← no, ez nekem új. Tényleg nem említenek sehol sem DSP-t, de sok más hangszórónál se ...
Az S300-ba se lenne DSP? Nem találok semmi infót ezzel kapcsolatban. Mondjuk meglepne, mert ez már alulról karcolja a 100e Ft-ot.
... meg ott van még a D32.A többi hangszóróval – amit ajánlottál – az a gond, hogy akksisak. BigBlackDog-nak nem olyan kellene.
Új hozzászólás Aktív témák
- PC konfiguráció összeállítás igény szereint, csak új nem használt alkatrészekkel, garanciácal!
- Lenovo P1 GEN 5/16'WQUXGA 4K TOUCH/i7-12800H vPro/32GB DDR5/4TB SSD/RTX A4500 16GB GDDR6/GARANCIA!!
- Xbox Series X, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Nintendo Switch OLED Mario Edition 20.5, 512GB MicroSD + Android + Atmosphere, 3 hó garanciával
- Eladó alaplap + processzor + memória + hűtő
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCÓ! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Új! Razer Iskur V2 - Black gamer szék!
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / Akku:87%
- Das Keyboard Prime 13 /Cherry MX Brown/EN/Fehér háttér világítás/
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi