Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
" ... nekem a Uboom L megoldása igazából tökéletes, mert gombnyomásra tudok váltani ... "
Gondolom sejted, hogy ez miért lehetséges ... mert első körben nem volt app. support.
Egyébként maximálisan egyetértek veled. A kötelező ki-be kapcsoló gomb, hangerő, és play/pause gombok mellett csak és kizárólag programozható gombokra (min. 2-re) lenne igazából szükség. Én sem használom se a fény, se a tws gombokat az Uboom X-en ..." ... aztán ugyanolyan egyszerűen váltanék vissza zenei beállításra. vajon ezt melyik modell tudja?"
Nem tudom, hogy végül a LAVA-t megrendelted-e, de az tudja. Legalábbis én ezt szűrtem le az egyik tesztből. Túrtam egy kicsit a YT history-mat, de csak Alan tesztjében találtam erre utalást. Újabb kínzó kérdés: miért nem képesek rendesen (!) bemutatni, hogy mit tud egy hangszóró. Nem csak a hangzást (és nem csak 50%-os hangerő felett), de az app-ot is. Nagyképűen fog hangzani, de annyival jobban meg tudnám csinálni, hogy ... aztán más kérdés, hogy erre lenne-e valódi igény, vagy csak pár hangszóró-geek kattanna rá.Ha már LAVA: jó lett a 2.0.0, de azért ezzel is van baj. Mateusz és Dominik tesztjében is hallani (+ meg is említik), hogy érdekes mód itt is felütötte a fejét a mélyek hullámzása. Nem minden számnál hallatszik, de aminél igen, ott elég zavaró tud lenni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Milyen SSD-t vegyek?
- Ezzel jobban keresel, mint az arannyal
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- PlayStation 5
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- LEGO klub
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3240, 100% Akksi
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Zalman Z1 Plus CM 750W
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3958, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest