Hirdetés
- Egy éven belül háromszor csinálta ki saját CPU-ját a Corsair méregdrága PC-je
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Most állítólag törölték a korábban pletykált GeForce RTX 50 Super sorozatot
- Eleinte nem kíméli majd a pénztárcákat a Panther Lake
- Kinéztél egy RTX 5060 Ti-t? Lehet jobb, ha lecsapsz rá!
Új hozzászólás Aktív témák
-
alphamooncam
őstag
"Anno próbáltam Partybox 310-et a kocsiban és minden volt csak jó hangú nem, főleg mivel hátul az ülésről szólt."
Fontos az elhelyezés, sőt szinteket dobhat vissza az élményen, ha az nem optimálisan van.
Én fülmagasságba tenném, nagyon nem csodálkozom, hogy az ülésre téve nem szólt jól.
Anno volt olyan kocsim, amiben a kalaptartón voltak a Videoton hangszórók.
Az mérföldekkel veri a jelenlegi hangzását.
"...bent volt a műszerfalon a Motion Boom zajkeltésre és az sem szólt kellemesen abban a kis térben.
Persze dübörögni tud kis térben, de nálam az alap hangcucc a Focusban kellemesebben szól."
Ha a gyári hifi úgy szólna ahogy kell, eszembe sem jutna ilyen cuccban gondolkodni...
Még nem hallottam szólni, de a BB3-ra az írják, hogy a legtöbb BT hsz-val ellentétben ez három utas.
Volt szerencsém pár JBL-hez az utóbbi 20 évben, és azért mindíg azt kaptam amit vártam.
2025-ben legjobb BT hsz az Rtings szerint a JBL BB3.

Egy diagram önmagában nyilván nem mond semmit a hangzásról, de olyan rossz azért nem lehet, a jelenleginél egészen biztosan jobb lesz, de majd kiderül, mindenesetre köszönöm a választ.
Új hozzászólás Aktív témák
- MacBook Pro 14 (2021) M1 Pro / 16 GB RAM / 512 GB SSD Új topcase, 100% akku
- Yamaha R-N402D sztereó erősítő
- HP ProBook 450 G7, 15,6" FHD IPS, I5-10210U, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( olvas
- Apple MacBook Pro M2 12 C 16 GB/ 1 TB HUN 2023
- HP ProBook 440 G7, 14" FHD IPS, I5-10210U, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( olvasd
- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2,5 év gari - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 32GR93U-B 32 144Hz IPS UHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S24+ 256GB,Újszerű,Kabellel, 12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő