- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- Mini kijelzős SSD-hűtő a Thermalright névjegyével
- Windows: mi történik valójában Leállításkor, Alvó módban és Újraindításkor?
- Gyenge Wi-Fi otthon? – a leggyakoribb hibák és megoldások
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Pixx96 #19859 üzenetére
" ... oluv neki ülne hangolni tronsmart Bang maxot az is felmosná padlót mezőnnyel ... "
Ebben szerintem tévedsz. Azért azok a "woofer"-ek annyira nem rosszak. A YT-n az egyik csóka, aki szétkapta (és nem csak ezt, hanem sok más hangszórót is) azt mondta, hogy Boombox 2 koppintásnak tűnik. Szóval ha nem is csúcs hangszórók, de nem is alsó-polcosak, mint pl. a Tronsmart-okban lévők.
Szóval utóbbival Oluv sem tudna csodát tenni. Egyszerűen, ha a hangszóró (a meghajtó) nem képes kellően mélyre menni, és/vagy a passzív membrán sz@rul van hangolva (erre is láttunk példát: Soundcore), akkor jöhet akármilyen "mágus", lehet eq-zni, az jó nem lesz.#19860 bwoay
Nem vagyok "TV guru", csak úgy figyelgetem a piacot, ill. néha meg-meg nézek egy-két videót a TECHWorldhu-ról. Lehet a sráccal egyet nem érteni, de nekem – így outsider-ként – az az érzésem, hogy képben van. Sok márkával (pl. Sony, de most a legutóbb a Philips-ekre tért ki) kapcsolatban van egész jó videója.#19862 carl18
Ez a kép nem tudom miből van, de nekem spektrum-analízisnek tűnik (és nem freki görbének). Az eredeti szám görbéje nincs rajta így az sem látszik, hogy melyik van közelebb a valósághoz.
" ... Optikai kábelel van számítógépre kötve ... " – köszi, ennyi!
Sokat számít, hidd el. Nem véletlen írtam pár hsz.-el korábban, hogy nagyon kellene egy jobb audio codec (aptX Adaptive lenne a tuti, LDAC ide overkill), de még a nagy JBL is tojik rá. Majd ha nem, és akkor jön a többi kis kínai márka, és hirtelen nekik is fontos lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gitáros topic
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Battlefield 6
- Gumi és felni topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
- Lenovo T14 Thinkpad G2 FHD IPS i5-1145G7 vPro 4.4Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Hordozható Gamer Számítógép / PC! HP Omen X 1000P / I7 7820HK / GTX 1080 8GB / 16GB DDR4
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest