Új hozzászólás Aktív témák

• <Adamsky>

nagyúr

válasz Pixx96 #19859 üzenetére

" ... oluv neki ülne hangolni tronsmart Bang maxot az is felmosná padlót mezőnnyel ... "
    Ebben szerintem tévedsz. Azért azok a "woofer"-ek annyira nem rosszak. A YT-n az egyik csóka, aki szétkapta (és nem csak ezt, hanem sok más hangszórót is) azt mondta, hogy Boombox 2 koppintásnak tűnik. Szóval ha nem is csúcs hangszórók, de nem is alsó-polcosak, mint pl. a Tronsmart-okban lévők.
    Szóval utóbbival Oluv sem tudna csodát tenni. Egyszerűen, ha a hangszóró (a meghajtó) nem képes kellően mélyre menni, és/vagy a passzív membrán sz@rul van hangolva (erre is láttunk példát: Soundcore), akkor jöhet akármilyen "mágus", lehet eq-zni, az jó nem lesz.

#19860 bwoay
    Nem vagyok "TV guru", csak úgy figyelgetem a piacot, ill. néha meg-meg nézek egy-két videót a TECHWorldhu-ról. Lehet a sráccal egyet nem érteni, de nekem – így outsider-ként – az az érzésem, hogy képben van. Sok márkával (pl. Sony, de most a legutóbb a Philips-ekre tért ki) kapcsolatban van egész jó videója.

#19862 carl18
    Ez a kép nem tudom miből van, de nekem spektrum-analízisnek tűnik (és nem freki görbének). Az eredeti szám görbéje nincs rajta így az sem látszik, hogy melyik van közelebb a valósághoz.
    " ... Optikai kábelel van számítógépre kötve ... " – köszi, ennyi! :)
    Sokat számít, hidd el. Nem véletlen írtam pár hsz.-el korábban, hogy nagyon kellene egy jobb audio codec (aptX Adaptive lenne a tuti, LDAC ide overkill), de még a nagy JBL is tojik rá. Majd ha nem, és akkor jön a többi kis kínai márka, és hirtelen nekik is fontos lesz.

Új hozzászólás Aktív témák