- Windows: mi történik valójában Leállításkor, Alvó módban és Újraindításkor?
- Gyenge Wi-Fi otthon? – a leggyakoribb hibák és megoldások
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- Új, belépő szintű Radeont kapnak az OEM-ek
- Hamarosan találkozhat az USA és az Intel vezetője
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
GhanBuri Ghan #17123 üzenetére
Sajnos ezt már én is tapasztaltam saját magamon. Név nélküli fülhallgatónál hozzászoktam a(z) – elsőnek kellemesnek ható – túltolt basszushoz, és nem vagy csak jóval később vettem észre, hogy ezzel párhuzamosan bizony zenei részletek hiányoznak, amit szintén emelt – bizonyos esetekben – bántó magasokkal próbált kompenzálni az eszköz.
Az egészet úgy tudnám összefoglalni, hogy van az a hangkép, ami első hallásra a hú ba+, milyet szól, de hosszabban hallgatva fárasztó, ill. itt-ott hiányérzete támadhat az embernek.
... és van az, ami "csak" szól, aztán tovább hallgatva feltűnik, hogy tere van a zenének, olyan részletek jelennek meg, amik eddig nem, vagy alig voltak hallhatók.Szóval ja, a gyártóknak az első 5 percben kell lenyűgözni a vásárlót.
Oluv: ő sem tökéletes. Mármint, ami az emberi oldalát jelenti. Alan-al való csörtéje, valamint ez a túltolt JBL-es hater-kedése vezet(hetet) ide. Valaki rászólhatott volna, hogy ezt szerényebben kellene ...
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Lenovo T14 Thinkpad G2 FHD IPS i5-1145G7 vPro 4.4Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3039, 94% Akkumulátor
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961)
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest