- ISA dokumentáció árulkodik az Intel közelgő magjairól
- TMR technológiás Keychron billentyűzet, ezúttal teljesen kerámiából
- Bemutatkoztak az NZXT legfrissebb, C Gold Core sorozatú tápjai
- Ha eGPU-ról van szó, akkor az OCuLink a teljesítménybajnok
- Reklámokkal ugyan, de ingyenes lehet az Xbox Cloud Gaming
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
GhanBuri Ghan #17123 üzenetére
Sajnos ezt már én is tapasztaltam saját magamon. Név nélküli fülhallgatónál hozzászoktam a(z) – elsőnek kellemesnek ható – túltolt basszushoz, és nem vagy csak jóval később vettem észre, hogy ezzel párhuzamosan bizony zenei részletek hiányoznak, amit szintén emelt – bizonyos esetekben – bántó magasokkal próbált kompenzálni az eszköz.
Az egészet úgy tudnám összefoglalni, hogy van az a hangkép, ami első hallásra a hú ba+, milyet szól, de hosszabban hallgatva fárasztó, ill. itt-ott hiányérzete támadhat az embernek.
... és van az, ami "csak" szól, aztán tovább hallgatva feltűnik, hogy tere van a zenének, olyan részletek jelennek meg, amik eddig nem, vagy alig voltak hallhatók.Szóval ja, a gyártóknak az első 5 percben kell lenyűgözni a vásárlót.
Oluv: ő sem tökéletes. Mármint, ami az emberi oldalát jelenti. Alan-al való csörtéje, valamint ez a túltolt JBL-es hater-kedése vezet(hetet) ide. Valaki rászólhatott volna, hogy ezt szerényebben kellene ...
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL WD19S dokkoló + 130W töltő
- Honor X8 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- UTOLSÓ 4db! Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest