Hirdetés
- Csökkentik a fogyasztást a Google AI-adatközpontok, hogy ne legyen áramszünet
- Jövőre indul Európában a kínai robottaxi
- Fontos kísérleti kiterjesztést hozott a Vulkan API frissítése
- Elvette a PCI Express 5.0-t az egyes alaplapjaitól a Gigabyte
- Ismét új formájú Pulsar egeret köszönthetünk az ultrakönnyű halmazban
- Kingston FURY Renegade G5: Adatok villámgyorsan
- Mini PC
- Apple MacBook
- Projektor topic
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- OLED monitor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peaceliker
addikt
válasz
francz'70 #15669 üzenetére
Telon nem állítottam direkt semmit, appjukban kapcsolatam, vagyis csak bangen, mert boom eleve mély kiemeléssel kapcsol be. Bang "sound pulse" on vt, ami saját "boostja", neki be kell kapcsolni, sajna nem úgy kapcsol be, ahogy hagytam.
Direkt így néztem össze őket. Találtam MBP hoz egy faja (nekem tetszik nagyon) eq beállítást, ezzel komoly mély jön meg és "kinyílik" a hangzás szépen. De közepén hangerőn jó, fentebb már túlvezérelte.Nyilván mindkét hangszórót lehetett volna még finomhangolni, bang-et tp eq val vagy teloéval, de direkt gyári állapotban akartam össze nézni.
Telot nem szeretem elállítani, mert más eszközzel is használom, tp eq appot meg lusta vagyok indítgatni. Ez mondjuk nagy előny nálam, hogy MBP emlékszik hogy hagytam kikapcsolásnál.... Bár ma egyik indításnál appban nem voltak ott a custom eq k (és gyárira tette vissza magát az eq) , fel is bosszantott, mert újra fel kellett vennem. Erre most ott vagy mind +amit ma felvettem
silver10
Hát én próbáltam, most több pózban több ujjal.. Nyilván ki tudom szenvedni, de 1p körüli idő kell hozzá, addigra 12x bosszantott fel
Új hozzászólás Aktív témák
- Garmin Tactix 7 - Saphire
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3075
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" i7-1265U 16GB 256GB magyarbill 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3073, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Extra olcsó! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- Bezámítás! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook- Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB SSD W11
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest