Hirdetés
- Redmi Pad 2 Pro / Poco Pad M1 - egy teszt, két lélek
- Milyen alaplapot vegyek?
- Akkumulátor töltő digitális fényképezőgéphez
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Androidos tablet topic
- SSD kibeszélő
- OLED TV topic
- Pánik a memóriapiacon
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- A fával keres kapcsolatot a Gigabyte új alaplapja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peaceliker
addikt
válasz
francz'70
üzenetére
Telon nem állítottam direkt semmit, appjukban kapcsolatam, vagyis csak bangen, mert boom eleve mély kiemeléssel kapcsol be. Bang "sound pulse" on vt, ami saját "boostja", neki be kell kapcsolni, sajna nem úgy kapcsol be, ahogy hagytam.
Direkt így néztem össze őket. Találtam MBP hoz egy faja (nekem tetszik nagyon) eq beállítást, ezzel komoly mély jön meg és "kinyílik" a hangzás szépen. De közepén hangerőn jó, fentebb már túlvezérelte.Nyilván mindkét hangszórót lehetett volna még finomhangolni, bang-et tp eq val vagy teloéval, de direkt gyári állapotban akartam össze nézni.
Telot nem szeretem elállítani, mert más eszközzel is használom, tp eq appot meg lusta vagyok indítgatni. Ez mondjuk nagy előny nálam, hogy MBP emlékszik hogy hagytam kikapcsolásnál.... Bár ma egyik indításnál appban nem voltak ott a custom eq k (és gyárira tette vissza magát az eq) , fel is bosszantott, mert újra fel kellett vennem. Erre most ott vagy mind +amit ma felvettem

silver10
Hát én próbáltam, most több pózban több ujjal.. Nyilván ki tudom szenvedni, de 1p körüli idő kell hozzá, addigra 12x bosszantott fel
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- World of Tanks - MMO
- Redmi Pad 2 Pro / Poco Pad M1 - egy teszt, két lélek
- Autós topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- Akkumulátor töltő digitális fényképezőgéphez
- Xbox Series X|S
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Nintendo switch oled, Új,Dobozával, 12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 TI 16GB ZALMAN Z1 Plus A-Data 650W
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon!
- SK Hynix 32GB DDR4 2666MHz PC4-21300 laptop RAM
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi