Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
"Közvetlen a kettőt összehasonlító videót eddig nem találtam ... "
Én se, de a hallottak alapján én az XSound Mega-t - szigorúan a mélyek mennyisége szempontjából - a Motion+ és a Boom közé tenném." ... hogy lágyabb, kevésbé ütősek a mélyeik." - érdekes, amit írsz. Van a YT-n ez a Gedeon csávó, aki hifi-s (ezt most szó szerint kell érteni, mert nála minden motyó a több 100e ill. milliós kategóriába esik) vonalon szokott úgy beszélni a zenéről, mint egy borkóstoló a borról.
: ilyen, meg olyan a lecsengése a zenének, testes, tolakodó, stb. (vissza se tudom idézni, érdemes megnézni pár videóját).
Nos a lényeg, hogy ott szerintem van (lehet) értelme ilyen finomságokba belemenni. Ezeknél a bt. hangszóróknál viszont szerintem nem. Itt vagy lemegy elég mélyre (és ez nem összekeverendő azzal, hogy a mély-közepet megtolják, aztán olyan mintha) vagy sem.
A Soundcore-ok - teszem hozzá - sajnos nem mennek igazán mélyre.
Ezt én azért nem nevezném Soundcore specifikus hangzásnak, mert a fej- és fülhallgatóinál nincs ilyen gond. Ott persze könnyebb ezt megoldani, de szemlátomást a bt. hangszórós vonalba egyébként sem tesznek egy ideje olyan energiát / pénzt, mint a TWS-ekbe.
Szóval, ha most mély kell, akkor StormBox Blast (vagy mondjuk a Devialet Mania "picit" többért)
Új hozzászólás Aktív témák
- ELADÓ TELJES GAMER SETUP!
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 3:i5 1250P(12mag),16GB,512GB,14"matt TOUCH,vil.HU bill,Lenovo gari 2026.6.25
- Amazfit Gtr 3 Pro okosóra dobozával újszerű állapotban
- i3-8100 + ASUS H310M alaplap + 8GB RAM egyben (félkonfig)
- Asztali PC , R5 5500 , RX 6700 XT , 32GB RAM , 512GB NVME , 1TB HDD
- Update 06.18. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Használt és ÚJ Gamer Monitor Felvásárlás Gyors és Korrekt Ügyintézés!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest