Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
Szirtimorc #14387 üzenetére
Én anno próbálgattam a Charge 2+ feltámasztani, ott kellet mint az 5 láb. És annál is nagyon-nagyon macerás volt pótakkut bekötni stb nem kívánom senkinek.(18650)
Sajnos úgy van ahogy mondod, úgy olvastam a JBL Hangszóróknál kell neki az akkumulátor elektronikája,az akkumulátor elektronikája az alaplappal van kapcsolatba. A Charge 2 se add hangot ha nincs akkumulátor a hangszóróba, szerintem az újabb modelleknél is erre ment a JBL. De ez megint egy csapda és inkább mondanám tervezett elavulásnak.
Vagy volt ez a Connect Plus ott is volt több fajta szabvány hogy régi és új JBL Cuccokat ne tudj összekötni.De szerintem egy ilyen drága hangszórónál ez inkább macera mint Feature... Mert a javítása csak még macerásabb lesz. A Charge 5 nem olyan régi hangszóró hogy ilyen hamar kihaljon.
Abba biztos vagyok a Motion Plus-ba az akku csere sokkal könyebb folyamat.Ha jól emlékszem a Charge 5 akkuja 3X18650-es cella.
A Hangszórónak kéne a rossz akkuja és ott a töltés vezérlő elektronikára kéne ráadnod a konkrét feszültséget hogy bekapcsoljon. Így becsapnád hogy van benne akkumulátor.
Ez a egy beválhatna, de kéne ehhez az a töltő elektronika.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gitáros topic
- Építő/felújító topik
- Autós topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fűnyíró topik
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Bomba ár! HP Elitebook 8570W - i7-QM I 16GB I 750GB I 15,6" HD+/FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest