- Kivenné a részét az új HBM memóriák tokozásából az LG
- Az ASUS legfrissebb analóg billentyűzete az ízületeinket is kímélni szeretné
- A Team Group SSD-je gondoskodik arról, hogy az utolsó bitig letörölhető legyen
- Maximum 320 Hz-et képes magából kipréselni a Philips dual mode-os monitora
- A TSMC gyárthatja a Nova Lake legfontosabb komponensét
- OLED TV topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- OLED monitor topik
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Házimozi belépő szinten
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
Trk.Adam87 #14230 üzenetére
Én anno az Earfun Uboomot 42 dolláros áron ingyen szállítással 12800 ft-ból vettem. Annyiért szerintem remek vétel volt, és a Groove se olcsóbb.
Szerintem ennek a nagy előnye hogy nagy strapabíró a bevonat, ez ha le ejted se lesz sok baja. Meg nem olyan drága ha tönkre megy szívrohamot kapsz, ehhez hozzá nyúlhatsz malteros kézzel is.
Dockint leejteném keményen meglátszodna rajta, meg alkalmanként át kell súrolnom kefével mert mint apró szösz/morzsa is bele akad a rácsba.
Bár néztem pár Teardown videót, úgy látszik ennek a hangszórónak is a fő gyenge pontja a Driver. A Számlán az van áfa nélkül 4300 ft, és durva nekik már ezen rajta van a hasznuk. Az import költség gyártási díj és anyag ár. Bele se akarok gondolni mennyibe volt kínai nagy ker áron a 58mm driver ára? 200 ft ?
Az a olcsó filléres dóm a középen se túl biztató.A JBL Replikákba raknak hasonlókat ahol még az akku is utánzatt.
De még egy darabig hallgatom járatom, majd meglátjuk mi a hosszú távú tapasztalatom vele. Az 5500 mai világba meg már nem sok pénz, főleg minden drága.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- EAFC 25
- Spórolós topik
- AliExpress tapasztalatok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Reklámblokkolók topikja
- 90-es években voltam gyerek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest