Hirdetés
- Mini PC
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Bluetooth hangszórók
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
silver10 #14026 üzenetére
" ... a topa hangzásával." - na, azért ne essünk túlzásokba. Én ilyet nem írtam.
Nem is oly rég pedig ajánlottam is a hangszórót. Ettől függetlenül változatlanul állítom, hogy nem való mindenkinek, és legfőképp nem való akármilyen felhasználásra.
Egyébként a két ismert hibája közül az egyiket - a 6kHz-es "tüskét" - a gyártó sikeresen korrigálta. Az esetlegesen megszoruló passzív membránokat viszont nem lehet OTA-val javítani ...#14027 zsiz
Most kb. semmit sem éri meg venni, mert minden rohadt drága, de ha ettől elvonatkoztatunk és a termékek tudását, ár/érték viszonyát nézzük, akkor a -25 Eurós kuponnal a Boom egy jó választás lehet, ha jobbára arra szeretnéd használni, amit Gixxer88 ír.#14030 Cyborg
Igazad lehet ...
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Pro Display XDR 32 6K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 2024 M4 Max 48GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- i7 12700k 2026.07.23ig aqua gari
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető Dell GAMER laptop G15 5511
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor X8 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad T14 Gen 3, 1 Év Garanciával
- Dell Precision 5810 Intel E5-1650 v3 128GB RAM 2x512GBHDD 1x512GB SSD Quadro K4200
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest