- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
- Kriptobányászatra használta az AI-ra vásárolt hardvereket a Northern Data?
- Projektor topic
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- RAM topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Androidos fejegységek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen alaplapot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
francz'70
senior tag
válasz
Aureal #13868 üzenetére
Nem akarok senkit se védeni, se támadni..."
Hát,.. ez nem igazán jött összeIgen emlékszem, és arra is, hogy szépen kitárgyaltuk, de egy csomó részletet már csak utána, miután berendelted (még írtam is, hogy nem sok infót kérdeztél róla)
De arra is emlékszem, hogy kimondottan kitértem rá, hogy a mai trendi basszusorientált, deep house, elektronikus és akusztikus muzsikkákal domborít a legjobban, mivel mint utólag kiderült (ha jól emlékszem) te inkább pop/rock zenével etetnéd...és még azt is megbeszéltük, (te is, és én is összevetettük) hogy igen, hogy a sony xb10/12/13 középtartományban erősebb, (ami pop/rock-nál sokat számít) szerinted még kicsit magasban is, de nálam ez annyira nem jött ki, bár 15kHz vs. 20kHz, (amivel szintén rendelés után szembesültél) Hab a tortán, hogy EQ-val meg ki sem próbáltad pedig rockhoz középen sokat segít..
Nem tudom mivel lettél félrevezetve, de az, hogy kellő infó hiányában beleugrottál és egy két dologgal is csak utólag szembesültél (amit akár előre is lelehetett volna tisztázni) nem hiszem, hogy az én saram. Minden ilyen kipróbálás nélküli vásárlás lutri, szerintem ezzel nem mondtam újat, és arra se vegyél mérget, (nagyjából ismerve az igényeidet) hogy a mások által ajánlott és számukra bizonyított "cucc" (szándékosan nem írok típust) számodra megfelelne, pláne az xb12 vel szemben.
Ők vajon majd mire lesznek "beállva"?Bár szerintem lényegtelen (talán írtam is) van itthon egy Flip5 és Go3 amit a lányom nyüstőlt, de csak azért múltidő mivel a Go3 helyett már a Groove a sláger..
Új hozzászólás Aktív témák
- REDMAGIC ASTRA Gamer tablet OLED kijelzővel - 16 GB / 512 GB
- ÚJ GARIS iPhone 16 Pro Max 256GB Black Titanium Független
- Sapphire Nitro+ 6700XT 12G - 6 hónap garanciával
- iPhone 15 pro natúr titán 256 GB független
- Új DDR5 Gamer PC i7 12-14700KF-ig/RTX 5060 + 11 Féle VGA/500Gb - 2Tb SSD/16-32Gb Ram 2-4Év Gar
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA Touch i5-1145G7 vPro 16GB 256GB 4G LTE GPS Win11 Pro Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3541
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070Ti 12GB Zalman S2 TG Enermax 750W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest