- Milyen TV-t vegyek?
- A SAMA jóvoltából konkurenciája jött a Thermalright léghűtéseinek?
- Házimozi belépő szinten
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Bluetooth hangszórók
- Asztrofotózás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Philips LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Hobby elektronika
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
herdsman12 #13259 üzenetére
" ... a linkelt oldal szerint 4 állományt kellene látnom, de egy torrent oldalról letöltött mappában csak egy flac van ... "
Bevett szokás, hogy - főleg koncertfelvételeknél v. olyan esetben mikor nincs szünet a számok között - 1db fájlban van a teljes CD, ami mellé mellékelni szoktak egy cue kiterjesztésű fájlt, amiben benne vannak azok az "index"-ek, amik az egyes track-ek határait mutatják. Ezt a cue-t kell megnyitni, és látni is fogod a flac-en v. mp3-on belüli számokat.#13260 Zοltta
Még nem vettem tokot (szerintem nem is fogok) mert ez nálam ilyen lakáson belüli hangszóró. Utazáshoz nekem ez már picit nehéz lenne ... arra vettem egy Soundcore Boost-ot. Azt csak simán bevágom a ruhák közé, oszt' csókolom.
Egyébként nincs nagy varia. Én másfélét nem is láttam, csak azt, amit borbar is link-elt. Teljesen OK-nak tűnik. Ha szükségem lenne egyre, én is olyat / azt venném." ... Charge 3 hoz képest stúdió hangfal ... " - nagyon más (jobb). Ugye itt már van aptX, állítható EQ, multipoint. Sajnos JBL, ill. H/K vonalon nincs hasonló hangszóró.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi 9T 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R 9 9950X / RX 9070XT 16GB / 64GB DDR5 / 1TB 990Pro
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest