Hirdetés
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Hisense LCD és LED TV-k
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- A Sony megmutatja milyen monitor illik a PlayStation 5-höz
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
- Steam Deck
- Projektor topic
- Valami baja van a tápomnak
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
Aureal
üzenetére
"volt T6 Max! Próba gyanánt! Tegyük hozzá.
De kicsit vissza olvasol írtam is gyakorlatilag porfogó volt mert 2X hallgattam elég is volt belőle. Nem jó hangszóró, nincs jó hangja.
Én akkor hagytam abba a Headsetes zenehallgatás kerékpározás közbe mikor egy centire voltam a haláltól. Fél óráig szívdobogás érzésem volt, és kifert a vizis.
Ősszintén, szerintem kerékpározás közbe nem szabad bedugni a fület. Én többet nem használok headsetet, nem éri meg a kockázatot.
Én legyen egy kis Bluetooth hangszóró a kormányon, az mellet még hallja az ember a környezet hangjait.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad Pro 11" (2022) 128 GB + Apple Pencil!
- Galaxy S23+ 8/512 GB eladó
- Üzletből, garanciával, MSI Creator Z16 A12UET-039IT intel Core i7-12700H/16GB RAM/1TB SSD/RTX3060
- Denon AVR X2100W Magnat Vector 77 5.1 hangfalakkal
- Üzletből, garanciával, Új Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 12 Ultra 7 155u/32GBRAM/1TB SSD/OLED kijelző
- HOWEAR HW ULTRA 3 Call okosóra
- Samsung Bluetooth Mouse Slim egér
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! 8TB Western Digital Red Plus SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Én legyen egy kis Bluetooth hangszóró a kormányon, az mellet még hallja az ember a környezet hangjait.