Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aureal
őstag
válasz
carl18
üzenetére
Ha jól látom neked ott egy T6 Max is van a polcon.
OFF
Az is brutál egyébként, ha vki a szomszédoknak már hangos az udvaron, de futni meg max hangerőn viszi a cuccot.
Én ha bringázok is, csak ha egyedül vagyok a préri közepén akkor hallgatok vmit, meg legtöbbször eddig ugye fülessel.
Nem célzásként, de attól kivagyok, mikor a buszon Bunyós Pityura döngetnek ezerrel és szerintük ez maxira belefér. (A sofőr meg nyilván nem mer szólni, nehogy "hosszú kések éjszakájával" végződjön...)
De basszus, rollerest is láttam már forgalomban ráadásul! hogy a járdáig hallatszódott, megy a fején a rock&roll 600W-al, de neki ez szintén nem volt probléma.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen routert?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen okostelefont vegyek?
- Router gondok
- Kuponkunyeráló
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Apple asztali gépek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPad 9th Gen 256GB, Wi-Fi+Cellular, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MCDODO T03 fejhallgató
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3832, 100% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép. Csere-Beszámítás! R7 5800X / RTX 5060 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Én ha bringázok is, csak ha egyedül vagyok a préri közepén akkor hallgatok vmit, meg legtöbbször eddig ugye fülessel.