Hirdetés
- Bemutatkoztak a be quiet! Light Base 500 szériás, kábeleket rejtő házai
- A Chieftec néhány terméke fehér köntöst öltött
- Sokkal drágább lett az „olcsó” Tesla, mint várták
- Egy fontos tényező akadályozhatja a csúcstechnológiás chipgyártást az USA-ban?
- Visszatért a mítosz, a legenda, a világ leghasznosabb terméke!
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Videószerkesztés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi haladó szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Amazon Kindle
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mi történik a szemeddel, ha napi 8 órát monitort nézel? | Orvos válaszol
- Bambu Lab 3D nyomtatók
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
makoss #11943 üzenetére
"... csak antennás, (nem az a korosztály) ... "
Mi az, hogy nem játszik? Ha nincs net, akkor O.K. de ha meg van, akkor "bűn" nem interneten hallgatni rádiót. Nálunk a családban sokáig ennek az elődje szolgált a konyhában. Igaz van FM rádió is, de ha megoldható, akkor sokkal inkább a netről ...
Ugyanúgy megvannak ott is a "földi" rádiók - nem ritkán sokkal jobb minőségben - viszont van millió egyéb tematikus csatorna. Szépen beállítod őket a memóriába, és a szülők azt se fogják tudni, hogy melyik szól, csak max. azt érzékelik majd, mennyivel jobb.
Nagy kár, hogy a külföldi rendelés nem játszik, mert az amazon-on még nagyobb a választék.
"B-terv" a micro-hifi - ahogy Gixxer88 is írta - de azok általában drágábbak, és több helyet foglalnak (nálunk pl. a konyhában nem igazán lett volna helye)#11945 carl18
" ... több terméket fognak EU raktára felhalmozni." - már nincs olyan, hogy "EU raktár" pontosabban van, csak értelme nem sok. Ugyanúgy rárakódik az Áfa. Én nem egy olyan terméket találtam, ami már Kínából olcsóbb (az ára ua. de mivel a szállítás kintről 0$ ...) mint az EU-s raktárból. Pedig úgy rémlik már ebben a topic-ban is írtam erről ... na, mind1" ... a "60" watt kérdőjeles mennyire helytálló?" - szinte biztos, hogy semennyire. Nekem az ilyen dolgok, meg a "színes szagos" promó képek - amik köszönőviszonyban sincsenek a valósággal (itt most az általad említett porvédőre gondolok) - nagyon el tudják venni a kedvem a vásárlástól.
" ... pár napja ránéztem Oluv Switcher oldalára úgy láttom megszűnt."
Na, akkor ezért nem találtam én sem." ... Oluvnak se úgy megy a szekkér ... "
Nem hiszem, hogy gondjai lennének. Csupán annyi, hogy a fizetős vendégeinek (Patreon) tolja a tartalmakat. A nyilvános YT csatornáját csak amolyan reklámnak használja.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen processzort vegyek?
- LEGO klub
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- EAFC 26
- Fotók, videók mobillal
- Elszipkázza az olvasókat a nagyobb weboldalaktól az AI
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Haditechnika, harcászat
- Synology NAS
- További aktív témák...
- HP EliteBook 650 G9 12. generációs i5 / 16GB RAM / 256GB SSD / FHD
- Eladó Macbook Pro mid-2019 i5 8GB RAM 256 GB tárhely 4 thunderbolt
- Lenovo ThinkPad E15 (20RD) i5 / 8 GB / 256 GB SSD / Full HD IPS
- új állapotó, Apple AirPods 4, 1 év garancia
- új, makulátlan állapotú, Apple iPad 11" 2025 128GB WiFi Ezüst, 1,5 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresek Zebra TC20 TC21 vagy valamilyen hasonló kaliberű 1D és 2D vonalkódok olvasására alkalmas pda
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest