- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Kompakt vízhűtés
- Gamer headsetek a felsőkategóriából
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen széket vegyek?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Tuning kezdőknek
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
gg72
veterán
válasz james008bond #1714 üzenetére
Az tény, hogy az 50GB lemezek írásminősége gyengébb a 25GB-osoknál, de hogy kísérleti szabvány lenne és az írásukhoz szaktudás kell, úgy ahogy van egy hatalmas nagy hülyeség! Írni ugyanúgy kell őket, mint bármilyen más lemezt, csak tovább tart... Komoly cég lehet az is, aki ilyeneket feltesz a honlapjára, gyanítom valamelyik szlovák webshop.
-
gg72
veterán
válasz james008bond #1711 üzenetére
hát igen, ez panasonic
-
karlosz666
csendes tag
válasz james008bond #1597 üzenetére
Hali!
Imgburn-el írtam. Infomedia lemezre 4x-es sebességgel. A film egyébként a gépen megy hdd-ről.
-
kapcsolat88
tag
-
gg72
veterán
válasz james008bond #1614 üzenetére
A legfelsőt válaszd ki és azt kell itt a PH-n a Kép opcióra kattintva belinkelni.
[ Szerkesztve ]
-
gg72
veterán
válasz james008bond #1612 üzenetére
Mármint hol ott?
-
gg72
veterán
válasz james008bond #1609 üzenetére
Sajnos a Verbatim-ok nem a legjobbak mostanában, így tényleg a JVC a jobb választás az olcsóbb márkás lemezek közül.
Képfeltöltés: kepkezelo.com oldalra fel kell tölteni, majd ide belinkelni.
-
szaszapi
őstag
válasz james008bond #1609 üzenetére
Mondtam mindenki olyan lemezt vesz magának amilyet akar.Elég kétes a lemezek származási helye és szar MID-es lemezekbe fut bele az ember leginkább ha szlovák oldalról rendel...
Nem azt mondom hogy ahonnét én veszem ott nem fordulhat elő hogy szar minőségű lemezt kapsz,mert más megszívta már,de én szerencsére nem.A Verbatim meg simán veri a JVC-det egyébként de nem akarok itt vitákba bonyolódni. -
gg72
veterán
válasz james008bond #1602 üzenetére
Azért ez eléggé sarkított példa volt, mert nálam pl. ilyenek a Panasonic lemezek:
szaszapi szerintem elsősoorban a 300-400 Ft-os lemezekre gondolt, azért a JVC nem az.
-
szaszapi
őstag
Mindenki azt vesz amit akar.A Pana garantált 50 éve is majd fél évszázad múlva derül ki,de valószínű azt nem mi ellenőrizzük vissza. Én Verba,Pana,Sony és Infomedia lemezeket használok.
-
james008bond
őstag
MediaRange BD-R 25 GB PHILIP-R04-000 BH10LS30
VERBATIM BD-R 4X BD-RE BH10LS30 VERBAT-IMc-000
[ Szerkesztve ]
Life's Good!/Samsung Galaxy S 6 Edge + Gold/Platinum/S 7 E/Fit 2/PowerBeats 2 wireless/Sony LX900
-
SajtiPeti83
csendes tag
válasz james008bond #1585 üzenetére
Köszönöm a segítségeteket!
-
gg72
veterán
válasz james008bond #1583 üzenetére
Nem igazán tudom, hogy mi célt szolgál ez a mappa és miért hozza létre az anydvd, de az biztos, hogy az eredeti lemezen ez nincs rajta.
-
SajtiPeti83
csendes tag
válasz james008bond #1580 üzenetére
Természetesen újraírhatóval fogom próbálni! Most látom, hogy van olyan Blu-Ray filmem aminek van "ANY!" mappája is, azzal mi legyen a teendőm?
-
SajtiPeti83
csendes tag
válasz james008bond #1578 üzenetére
Az összes mappát be kell húzni az íróprogramba?
-
jameskaa
csendes tag
válasz james008bond #1574 üzenetére
Koszi ez sikerult!
A masik ufos jelenseg, h megvan a 2 konyvtar IMB-el kiirtam, vegig ment de nem jatsza le, kiirja,h BD lemez es ott all reggeleig..Hmm, erre van 5leted?Thx
-
jameskaa
csendes tag
válasz james008bond #1572 üzenetére
koszi!
letoltom, de ugy tudom kell meg hozza 2 program mert amugy nem mukodott... -
tomasz81
csendes tag
válasz james008bond #1554 üzenetére
Köszi a választ, igen ezt én is megtaláltam csak azt nem tudom, hogy a 38-as miben különbözik a 30-astól. Erről sajnos sehol sincsen semmilyen infó
-
esetnino
csendes tag
válasz james008bond #1537 üzenetére
Köszi! Lemez szűkében csütörtökön tudom majd kipróbálni,de köszönöm neked is a segítséget.Jelzek hogy sikerült-e.
-
gg72
veterán
válasz james008bond #1529 üzenetére
Rippelésre valóban használható az ImgBurn is, de csak olyan lemezkenél,amelyek nem másolásvédettek, vagy fent kell lennie a gépen az AnyDVD-nek, ami kiiktaja ezt.
A másik dolog még, hogy az ImgBurn csak képfájlt tud létrehozni, amit nem lehet utólag szerkeszteni.
Én ezért rippelésre továbbra is a DVDFab HD Decrypter-t használom és ajánlom, idáig még nem volt gondom vele. -
esetnino
csendes tag
válasz james008bond #1524 üzenetére
Csak azt a forrásoldalt nem találom! Most szeretném letölteni a rettenthetetlen c.filmet a BeLoad torrent oldalról.Rákattintok a címre:Típus Név Méret DL Feltöltve
Braveheart.1995.1080p.Retail.BluRay.DTS.x264.Hun-Sadu
18.39 GB 1 0 11 hónapja
iNFO megnyitása Feltöltötte: Anonymous Kommentek (3) Fájlok száma: 9 Torrent bejelentése
Leírás:
Mûfaj: történelmi dráma
Megjelenés éve: 1995
IMDB URL: http://www.imdb.com/title/tt0112573/
Kép #1: http://kephost.hu/image-BD20_4D5411E3.jpg
Kép #2: http://kephost.hu/image-4BBD_4D5411E3.jpgLeírás:
http://diggvidd.site50.net/upload/releaseinfo.png
NFO ITT
http://diggvidd.site50.net/upload/halloween2_1.pngA szöveg mellett van egy nyíl,amire ha rákattintok letöltöm.
Cím alatt találhatók:Info megnyitása,Fájlok száma,Kommentek.
Info megnyitásra ha rákattintok ez jön elő:
NFO fájl képként • NFO fájl flashként • iMDB leírás • NFO fájl letöltése
Bármire kattintok mindenhol az van írva video format:mkv. -
szaszapi
őstag
válasz james008bond #1503 üzenetére
A Popcorn igen,de nem tudsz még 5-öt felsorolni ami tudná sajna.Nálam pc-és összekötés van.
-
gg72
veterán
válasz james008bond #1480 üzenetére
Mondtam én az ellenkezőjét?
-
jameskaa
csendes tag
válasz james008bond #1451 üzenetére
Sziasztok!
Hatha tudtok segiteni, vettem 1 Samsung Blu irot, es letoltottem par 50GB isot, amit IMGBurn-al kiirtam, hiba nelkul vegig ment es mukodik is szepen a kozepeig kb. onnan akadozik , nincs hang, ugral es kockasodik.
Valamit bekell allitani iras elott vagy mit csinalok rosszul?
A lemez allitolag jo mert Tayos.Koszonom a segitseget!!
Udv.
Zsolt -
bakos1
tag
válasz james008bond #1460 üzenetére
Hát a képről jónak tünik. Köszi.
Samsung Galaxy S 2 _JB LSJ, Galaxy S 4
-
bakos1
tag
válasz james008bond #1458 üzenetére
A linknél nem jön be semmi. Ez melyik fajta?
-
bakos1
tag
válasz james008bond #1455 üzenetére
Jövő héten kellene lemezt rendelnem.Esetleg van ötlet, hogy honnan rendeljek?Megmondják valahol előre, hogy milyen médiakódut fognak küldeni?Vagy rendeljek mediarange-t?25Gb-s kellene.
Más: Szerintetek a hdmi kábeltől nem akadhat meg néha a film?
Üdv.[ Szerkesztve ]
-
bandon
tag
válasz james008bond #1425 üzenetére
de a tsmuxer tett mellé...máskor bevált
Hang van kép nincsÜdv: bandon
-
p2p
csendes tag
-
p2p
csendes tag
-
bandon
tag
válasz james008bond #1418 üzenetére
Alien sorozat:
Alien.[1979].BD25.x264.DTSHD.HUN-HDPre
Itt csak a BDMW könyvtár volt azért muxoltam át, máskor bevált.
LG asztali viszi csak a PS3 nem,ilyet még nem láttam...Üdv: bandon
-
gg72
veterán
válasz james008bond #1357 üzenetére
Szerintem is arról lehet szó, hogy a lemez már a végét járja, de asztaliban lévő lézerfej valamiért jobban megbírkózik vele, mint a PC-s meghajtó. Ez elvileg inkább fordítva szokott lenni, de a Ritek lemezeknél semmi sem normális...
-
adamcsik
aktív tag
válasz james008bond #1355 üzenetére
Már beraktam vagy ötször, másik lemezt egyből látja.
-
adamcsik
aktív tag
válasz james008bond #1352 üzenetére
Köszi,értem. Helló!
-
adamcsik
aktív tag
válasz james008bond #1350 üzenetére
Helló!
Nekem ez kínai. Mit jelentenek ezek a grafikonok? -
sensor060
aktív tag
válasz james008bond #1302 üzenetére
Ejj, de ismerős ez a hang késleltetés.........sok mkv-val csináltam én is régebben. Ugye a neten van mindenféle, és ki lehet fogni olyat is, amibe így bele kell kicsit piszkálni. De ha egy 30fps-sel pergő avi-ból kiszedsz egy hangot, majd aláteszed a 24fps-es mkv-nak, akkor ott gond lesz. Hiába illeszted a hangot jól az elején, a film haladtával a hang egyre jobban el fog csúszni, és előbb véget is ér. Ezért utálom már az mkv-kat, mert ahány "release", annyiféle bug. Volt már hogy át kellett muxolni, mert úgy akadozott mindenen a lejátszás, hogy ihaj. Volt már, hogy félig-meddig ugyan bele voltak rakva a szinkronhangok, mégsem lehetett hallani. Feliratok úgyszintén. Szóval elég nagy lutri, sokkal nagyobb lutri mint az avi.
Ezért mondom, hogy legjobb dolog amikor a BD25-ös verziót szerzi be az ember, vagy alakítja át magának. Komolyan mondom felüdülés a sok rissz-rossz mkv-k után egy BD filmet nézni, amiben minden okés, nem csúszik, jó a felirat, és persze szebb is a film. Persze ez drágább móka azért.Más kérdés : vannak olyan filmek (blu-ray) amiben a FORCED sub benne van a SIMA sub-ban. Ugye a blu-ray technológia egyik újítása volt ez is, hogy a lejátszó "tudja", hogy mikor kell a FORCED részt kirakni még akkor is, ha amúgy a felirat nincsen bekapcsolva. Ilyen filmmel nem sokkal találkoztam, talán az Avatar volt ilyen, abban viszont nagyon hasznos volt. Amikkel most találkozom ott már a FORCED SUB külön sávként van feltüntetve, nekem pedig a film elején kézzel kell bekapcsolni, tehát ez a fentebb említett újítást le is húztuk.....
Szerintetek ez miért van ? A multiplexer/konverter programok nem tudják, vagy direkt vannak külön véve ezek a kényszerített feliratok a simától ? -
gg72
veterán
válasz james008bond #1296 üzenetére
Azért az így nem fog működni, ui. a DVD-nek más a frame-rátája, mint a BD-nek, a DVD-ről származó feliratokat és hangsávokat előtte át kell alakítani.
-
karlosz666
csendes tag
válasz james008bond #1296 üzenetére
Ööö és a hozzáfűzést mivel és hogyan? Még nem csináltam ilyet.
-
james008bond
őstag
válasz james008bond #1280 üzenetére
Valamennyi lemez kódja: RITEK-BR2-000
Ami még tuti lemez, JVC. Ezt CSAK JAPÁN-ban gyártják, nekem sikerült kifognom Tayio Yuden lemezt, igaz, LTH típusú...
...viszont ilyen lett a tesztje:[ Szerkesztve ]
Life's Good!/Samsung Galaxy S 6 Edge + Gold/Platinum/S 7 E/Fit 2/PowerBeats 2 wireless/Sony LX900
-
james008bond
őstag
válasz james008bond #1277 üzenetére
[link].
Memorex lemez, tesztírás, kb 6 hete[link]
Memorex lemez, film, kb 2 hónapja[link]
Ritek lemez, kb 3 évvel ezelőtt írva.[ Szerkesztve ]
-
james008bond
őstag
válasz james008bond #1277 üzenetére
-
sensor060
aktív tag
válasz james008bond #1266 üzenetére
Az lehet, hogy megírta a lemezt, mert a buffer underrun miatt nem fog megállni, de ha megnézed a lemez felületét, akkor látni fogod, hogy olyan, mintha bakelitlemezt néznél, ahol sok szám van : időnként "üres sávok" vannak benne, amik szerintem idővel olvasási hibát okoznak egy asztali lejátszóban például. Pc-ben valszeg nem lesz gond, nade ha mégis ...
UDF2.5 és WinXP-ről : attól, hogy az XP-n nincsen fent az UDF2.5-ös driver, még a lemezt meg tudja írni simán, ISO-t is tud csinálni, mivel ezt maga az íróprogi és az író végzi. A felinstallált driver csak az olvasáshoz kell : ha nincsen fent az XP-n a driver, akkor a megírt lemez tartalmát nem fogod látni file-os módban, de attól az még jó, használható, legrabbelhető, stb. Tehát az UDF2.5 driver csak ahhoz kell, hogy az XP meg tudja neked mutatni file-osan azt, hogy mi van a lemezen (ugye az UDF2.5 amúgy nem így dolgozik, mert nem NTFS az )
-
james008bond
őstag
válasz james008bond #1256 üzenetére
Omega Freestyle BD-R 4X 10-es csomag CMCMAG-BA3-000
BH10LS30, GGW-H20L YL05: 2x, 4x
-nagyon szépen sorjázott a lemez éleJVC BD-R 4X LTH 10-es csomag TYG-BD-Y03-001 MADE IN JAPAN!!!
GGW-H20L YL05: 2x, BH10LS30: 2x, 4x
-tökéletesen sorjázott a lemez éle ( 5* ) és igényes hengerMediaRange BD-R 4X 25-ös csomag PHILIP-R04-000
GGW-H20L YL05: 2x, 4x, BH10LS30: 2x, 4x, 6x, 8x
-előbbiknél kevésbé szépen sorjázott, de azért a lemezt felpörgetve még nem búg a meghajtó[ Szerkesztve ]
-
james008bond
őstag
válasz james008bond #1254 üzenetére
Itt meg 40 év garanciát ígér a Verbatim valamint teljes kompatibilitást a 2009 utáni hardverekkel.
Itt 50 évet garantálnak...
[link][ Szerkesztve ]
-
Multibit
nagyúr
válasz james008bond #1251 üzenetére
Nem tudom, nem én írtam, hanem karlosz666
-
gg72
veterán
válasz james008bond #1252 üzenetére
Szia!
Szerintem azért ne kukázd ki őket, írj meg néhányt és nézd meg az írásminőséget és a kompatibilitást asztalikban.
Most így egyből nem tudok ilyen cikket linkelni, de rengetegen írnak erről a neten.
Nekem nincs tapasztalatom Omega Freestyle lemezekkel. Ennyire olcsók, vagy csak szeretsz kísérletezgetni?[ Szerkesztve ]
-
adamcsik
aktív tag
válasz james008bond #1216 üzenetére
Átkonvertáltam az említett progival, de semmi változás ugyanazt írja ki.
-
kapcsolat88
tag
válasz james008bond #1159 üzenetére
Lehet az író régi és nem klappol a W7-tel?
Steam : kapcsolat88 vagy exxitium
-
opcgyuszi
csendes tag
válasz james008bond #1122 üzenetére
KÖSZÖNÖM
-
opcgyuszi
csendes tag
válasz james008bond #1118 üzenetére
Sziasztok !!
Lenne egy kérdésem mit csinálok rosszul? Van egy médialejátszóm,letöltök egy filmet egy bizonyos oldalról a számítógépemre blu-ray formátumba és hogy ne a médialejátszón foglalja a helyet a STREAM mappából Total Commanderrel átmásolom magát az m2ts fájl-t a filmet a médialejátszóra és onnan megnézem a filmet.....eddig jó igaz?.......ha viszont egy ISO formátumot töltök le ,azt hogyan csomagoljam ki, illetve abból mit kell kimásolnom a lejátszómra ami CSAK a film.....mert ha az egész ISO-t átmásolom a lejátszóra,akkor ha megszeretném nézni a filmet akkor eltart néhány percig mire elindul a film és idegesít,míg egy m2ts,vagy egy mkv azonnal elindul???? -
SpongyaBob
veterán
válasz james008bond #1116 üzenetére
A felbontás azért 3840 (1920x2) mert az aktív 3D olyan elven működik hogy két kép fut egyszerre az egyik a bal szemnek a másik pedig a jobb szemnek küldi az információt.
Itt egy példa
i11 White 64GB, AirPods 2, Lumix GX7
-
gg72
veterán
válasz james008bond #1114 üzenetére
Kösz, akkor jól sejtettem.
-
gg72
veterán
válasz james008bond #1105 üzenetére
Ha 7.5 és 12.5 GB-nál nem lennének azok a kiugrások, egészen jó lenne. Lehet ott karcos a lemez, vagy egy porszem került rá? Milyen lemez ez?
Úgy látom, hogy pont ahol abbahagytad, mintha kezdenének megnőni a hibák, majd egyszer azért futtasd végig. 2X is "csak" 45 percig tart, annyit megér. -
gg72
veterán
válasz james008bond #1103 üzenetére
-
gg72
veterán
válasz james008bond #1101 üzenetére
Akkor ott valami nem stimmel, ennyi idő alatt kéne végeznie, ha 2X sebességgel tesztelsz.
-
miko_
tag
válasz james008bond #1096 üzenetére
Majd dobjál fel teszteket a Blu-ray lemez tapasztalatok-ba. Akkor most 2X vagy 4X érdemes tesztelni? Mert én úgy tudtam 4x-en. Ja azt elfelejtettem ha a B04 firmware van rajta akkor rakd vissza rá a B02-t mert nem fog működni a lemez minőség ellenőrzés.
[ Szerkesztve ]
-
gg72
veterán
válasz james008bond #1096 üzenetére
Gratula hozzá!
Nagy bonyolultság nincs a tesztelésben, 2X sebességgel végezd, ez a leglényegesebb, ezt a jobb alsó sarokban tudod kiválasztani.
A felső, LDC értékek között lesznek kiugró tüskék, de ezek ne legyenek magasabbak 500-nál, az átlag (AVG) érték 13 alatt maradjon, az alsó BIS skálán pedig a tüskék ne legyenek magasabbak 8-nál. De a tüskék színéből is látszik majd, hogy mikor van gond a lemezzel, ameddig zöld, addig minden OK, ha sárga, vagy piros, az már nem annyira.
Külső házban működni fog, nálam is így ment.
Okosítás elérhetőségéhez guglizz egy kicsit.
[ Szerkesztve ]
-
gg72
veterán
válasz james008bond #1091 üzenetére
Használtál valamilyen spéci uninstall progit (pl. Revo Uninstaller), vagy csak úgy simán szedted le őket? Könnyen lehet, hogy így a registry-ben benne maradt valami...
Ha nem oldódik meg, írd le a problémádat a hivatalos fórumba, a fejlesztő srác szokott válaszolni.
-
gg72
veterán
válasz james008bond #1088 üzenetére
Vagy szedd le azt a "néhány, HD filmkódolással foglalkozó programot".
-
gg72
veterán
válasz james008bond #1086 üzenetére
Futtasd a Rebuilder mappájában lévő Inspect progit, ez is megmutatja, hogy van-e hiba és hol. Szedj le minden segédprogramot (AVISYNTH, HAALI Splitter, FFDSHOW) és telepítsd fel az ajánlott verziókat az ajánlott beállításokkal: [link]
-
opcgyuszi
csendes tag
-
kapcsolat88
tag
válasz james008bond #1072 üzenetére
Hát, rengeteg helyen láttam ezt a kérdést,de jó választ azt nem ...még.A multiAVCHD az nem tudja megcsinálni?[link]
Bár ilyet az életben nem fogok csinálni,vagyis nem tervezem Csak az érdekesség kedvéért keresgélek én is.Ha valahol találok valami biztatót,majd szólok!Steam : kapcsolat88 vagy exxitium
-
kapcsolat88
tag
válasz james008bond #1071 üzenetére
Tesztelni szeretném a minőségbeli különbségeket.Szal csinálok egy teljes lemeztömörítést és megnézem őket,hogy látok-e különbséget.Ha látok különbséget akkor kell majd a csak film minden extra nélkül.Olyat sajna BD-vel még nem lehet csinálni (DVDFab-bal) ,mint a DVD-vel,hogy szerkesztem (válogatom) és meghagyom az eredeti szerkezetet,menüt,csak kitörlöm a a számomra felesleges tartalmakat.Remélem ezt is megoldják hamarosan Azért majd ránézek erre a TsMuxerre...Itt az kevert meg kicsit,hogy teljesen egyforma méretű és kinézetű fájlok (vagy mik is ezek) vannak.Majd belenézek,ez jó 5let volt
Persze erre a tesztre lehet nem egy 3D film a legjobb.
Steam : kapcsolat88 vagy exxitium
-
gg72
veterán
válasz james008bond #1066 üzenetére
A BD Rebuilder mappájában találsz egy konfigurációs fájlt, ha ezt megnyitod, akkor szerkesztheted, írd bele ezt a sort:
FORCE_NOENCODE=1VAGY:
- Niysd meg a File menü View/Edit config file pontját és a megjelenő ablakba írd be a fenti sort, ill beírhatod ezt is még:
AUTO_BIAS=3Utána ne felejts el a Save gombra kattintani!
Ez az opció azt jelenti egyébként, hogy automatikus beállítás esetén a legjobb minőségben fog kódolni.[ Szerkesztve ]
-
gg72
veterán
válasz james008bond #1063 üzenetére
Már hogyne lehetne?
Ide olyan értéket írsz be, amit akarsz.Sőt! Ha a konfigurációs ini fájlba beírod ezt a sort:
FORCE_NOENCODE=1
akkor a videósávot egyáltalán nem kódolja, azt "békény hagyja".[ Szerkesztve ]
-
gg72
veterán
válasz james008bond #1055 üzenetére
Felesleges hangsávokat ki tudod szedni a BD Rebuilder-rel és arra is van lehetőség, hogy az extráknak kevesebb helyet hagyjon (rosszabb minőség), így a fő filmnek több hely és jobb minőség jut: "Quicker encode for extras". Más lehetőségről nem tudok.
[ Szerkesztve ]
-
miko_
tag
válasz james008bond #1049 üzenetére
Ilyen program még sajnos nincs. Az olyan filmeknél ahol a filmet újrakódolják x264-el és van rajta menü is sokszor előfordul az a hiba hogy lemezre kiírva nem megy tovább a menünél asztaliban. Én így inkább minden filmet átfuttatok a TSmuxeren kiírás előtt sztem a menü nem fontos viszont az baromi idegesít ha valami hivatkozás nem jól lett megcsinálva és dobhatod ki a lemezt a kukába. Idővel biztosan lesz majd ilyen progi. Addig is türelem
-
gg72
veterán
válasz james008bond #1049 üzenetére
Tudtommal nincs ilyen program.
-
gg72
veterán
válasz james008bond #1029 üzenetére
Sony/Optiarc BD-5300S
Samsung SH-B123L
LiteOn iHBS112 -
muroplay
csendes tag
válasz james008bond #1020 üzenetére
csaó!
2 szeresen irtam meg a bd 50 media ranget amikor a második réteghez ér megáll az irás nem mutat semmit ez normális?
vagy késöbb elindul? -
gg72
veterán
válasz james008bond #1020 üzenetére
Igen, Németországban ismertebb márka, de a minősége eléggé ingadozó... A CMC mid-es DL lemezeket tudtommal az LG írók nem szeretik, legalábbis erről írt nemrég valaki, ill. tőlem is vett TDK-t CMC mid-del és azt sem tudta megírni, de ha jól emlékszem, az egy külső LG BD-író volt. 1200 körül van az ára a Mediarange DL lemezeknek, kb. annyiért meg Verbatimot is lehet kapni.
Sajnos a Pana lemezekre még egy kicsit várni kell...
-
gg72
veterán
válasz james008bond #1007 üzenetére
Nem tudok ilyen gyári külső meghajtóról, az én javaslatom:
[Samsung SH-B123L] olvasó
+
[LC Power EH-525B-PS] külső ház [árak]Ez egy nagyon jó kombi így, saját tapasztalatból mondom.
CMC-s lemezekől én eddig Philips-szel és JVC-vel találkoztam, a Pioneer íróm 6X sebességen jobban írta meg őket, mint 4X, a minőségük átlagos, kompatibilitási és tartóssági gondok (eddig még) nem léptek fel. Philips MID-es lemezzel még nem volt dolgom.
-
Lajos84
csendes tag
válasz james008bond #991 üzenetére
Kösz szépen a részletes leírást, sokat segített, ha valami még mindig nem világos akkor majd szólok.
-
gg72
veterán
válasz james008bond #926 üzenetére
Tudtommal PHILIPR04, hasonló a CMC-hez minőségben, vagyis írója válogatja, olyan jó közepes lemez.
-
james008bond
őstag
válasz james008bond #913 üzenetére
TDK BD-RE 2x 50 Gb megírva, rendben.
-
james008bond
őstag
válasz james008bond #913 üzenetére
Mediarange 4x írható 8x sebességgel írva OK 23.1 GB 15:11.
Verbatim -""-""-"" OK 21 GB 12:40Lehet, újragondolom a következő lemezrendelést és Maxell-t hanyagolom.
-
sensor060
aktív tag
válasz james008bond #910 üzenetére
Értem, akkor ez nem az, amire gondoltam......nekem sem 100% a buffer, de csak blu-ray disc írásakor, dvd-nél 100%.
-
james008bond
őstag
válasz james008bond #910 üzenetére
Normális idő alatt megírta.
-
sensor060
aktív tag
válasz james008bond #908 üzenetére
Lehet, hogy csak összekavarlak, de ImgBurn-nál nálam az a hiba van, hogy ha több lemezt írok egyszerre, és nem állítom be minden írás előt a sebességet újra, akkor nem azzal a sebességgel fogja megírni.
Konkrétan : 4x-esen írok, tehát ISO megmutat, lemez bent, írás lemegy, semmi gond. Eject, be a következő lemez, ISO megmutat, írás elkezd, de csak 2x-esen. Igaz, hogy azt írja a log-ban, hogy write speed successfully setting 4x (vagy valami ilyesmi), de maga az írás csak 2x lesz. Tehát, amikor lemezt cserélek, akkor újra meg kell neki mutatnom, hogy 4x....tehát 4x-en áll, elállítom mondjuk 6x-re, majd megint állítom, vissza 4x-re.......szerintem ez tuti, hogy ImgBurn bug, mert azóta már mindent lecseréltem, és nem hiszem, hogy az író lenne a ludas ebben. -
tibi72
aktív tag
válasz james008bond #901 üzenetére
Az IMG Burn bol melyik verziot használod? Mert nekem is volt hasonlo problémám. Nekem ugy javult meg hogy egy réggebi IMG Burn ( 2.5.2.0.)et raktam fel azota nincs gondom.
-
gg72
veterán
válasz james008bond #902 üzenetére
Tudtommal nincs ilyen megkötés, IDE, vagy AHCI módban megy az a sata?
-
gg72
veterán
válasz james008bond #901 üzenetére
Ezekhez a csatolófelületes dolgokhoz nem tudok mit mondani, de ha ugyanoda van bedugvam ahová a H20, akkor elvileg ugyanúgy kéne működnie.
Azért a DVD és BD írás, így a lemez MID-ek és azok minősége teljesen más világ. Én mondjuk DVD-k esetében sem rajongtam/rajongok a Ritek-es lemezekért, de erről a DVD-lemez tapasztalatok topicban elég sok szó esik.
Hogy mi a baj a Ritek alapanyagú BD-lemezekkel? Hát a tartósság és az ingadozó minőség. Elég sok helyen olvasni rossz tapasztalatokról, sokaknak pár hónap után már nem volt visszaolvasható a lemez, de pl. én személyesen is találkoztam már egy itteni PH-s sráccal, aki vett egy 25-ös henger Maxell-, aminek a felét ki kellett dobnia, mert nem sikerült az írás. Persze vannak más tapasztalatok is, mint pl. a tiéd. De látod, már nálad is jelentkezik az, hogy 2 Memorex lemezt nem tudsz visszaolvasni (milyen MID-esek?), és mi a garancia arra, hogy a most megírt és szépen működő Maxell lemezeid mondjuk felénél nem ugyanez lesz 1-2 év múlva?! Én jobban bízom pl. a Panasonic BD lemezeinek TÜV által is garantált 50 éves archiválási idejében,mégha ezek dupla annyiba is kerülnek, mint a Maxell lemezek. De ha pár év után azoknak a felét ki kell dobni, akkor máris egálban vagyunk árban.
Milyen forrásból lehet ilyen jó minőségű lemezekhez hozzájutni? Szét kell nézni a neten, külföldi oldalakon, vagy itt a PH-n: [link]
-
gg72
veterán
válasz james008bond #899 üzenetére
Lehet, hogy ez az író nem szereti ezt a lemezt, amúgy a legújabb 1.01 FW van rajta?
Bátor ember vagy, hogy tömegével írod a Maxell lemezeket.
-
gg72
veterán
válasz james008bond #897 üzenetére
Hát attól függ, hogy milyen lemezre írsz? Ha gyengébb minőség, előfordulhat az ilyen, már nálam is volt, mert karcos volt a lemez pl.
-
gg72
veterán
válasz james008bond #895 üzenetére
Mostanában amiket vettem, azok Infomedia, ill. CMC MID-esek voltak.
[ Szerkesztve ]
-
gg72
veterán
válasz james008bond #893 üzenetére
Hát csak 3 év múlva nehogy ezekről is eltűnjenek a dolgok... Ahogyan azt már sokszor leírtam: a BD-lemezek minőségét nem az alapján kell megítélni, hogy az írás sikerül-e, ill. utána szépen visszaolvashatók-e, hanem hogy ez 1-2-3 év múlva is fennáll-e még...
Én mindenesetre nagy tömegben nem írnék ezekre az olcsó lemezekre, pláne nem számomra értékes dolgokat, archiválásról meg nem is beszélve.
Amúgy olcsó lemezek közül érdemes a Philips-eket is kipróbálni, ezek CMC, vagy Infomedia MIDesek, egészen szép írási eredményeket produkálnak.
-
actival63
aktív tag
válasz james008bond #3 üzenetére
Találtam megoldást a vágott filmek lejátszására. Kb 15 perc alatt átalakítható az elkészített blu-ray anyag. Bele ír a clipinfo filet kell editálni és akkor a blu-ray lejátszó azt hiszi szabványos a film mérete és gond nélkül lejátsza.
Ezen az oldalon van a leírás/angol/ és a szükséges progik.
[link]Remélem másnak is működni fog és ezzel sok időt megtakaríthatunk.
Üdv Robi
Phenom II X4 B97, 3200 MHz. ATI Radeon HD 4200
-
actival63
aktív tag
válasz james008bond #1 üzenetére
Eddig amit megtudtam azt a [link] oldalról tudtam meg. Nagyon fontos még , hogy a Bluray nem fogad el croppolt filmet , csakis 720 vagy 1080 vízszintes sorból álló filmet képes elfogadni . Ha le lett vágva alul/felül a fekete csík a filmből , akkor teljesen esélytelen az egész . Az asztali nem fogja lejátszani. Gondolom a megoldás az újra kódolás. Ha nálad elkezdi lejátszani akkor nem ez a probléma. Ha valaki tud segíteni akkor kérjük írjon.
Phenom II X4 B97, 3200 MHz. ATI Radeon HD 4200
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- Nők, nőügyek (18+)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Napelem
- DIGI internet
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Kompakt vízhűtés
- Gamer headsetek a felsőkategóriából
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Keringető szivattyú vezérlése: még okosabb fűtés
- További aktív témák...
- kiváló állapotú 500GB USB3.0 külső 2,5" hordozható merevlemezek .
- AKCIÓ! 10TB Western Digital DC HC330 HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ROG HYPER M.2 Card + 2x1 TB Samsung SSD
- Seagate Exos 7E8 8TB - SATA3, 7200 Rpm, 256MB - 100/100 -as - Eladó! 36.000.-
- Golden Series Silicon Power microSDXC 32GB UHS-I V30 (SP032GBSTHDV3V1HSP) + ünnep alatt is
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest