Hirdetés
- A frissítési frekvenciához igazítja a képkockagenerálást az új Lossless Scaling
- SoundBlaster X-Fi
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Házimozi belépő szinten
- SONY LCD és LED TV-k
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Új hozzászólás Aktív témák
-
james008bond
őstag
Szia!
Tegnap gond nélkül kiírattam egy MediaRange BD-R DL lemezt 6x sebességgel. MID: CMCMAG-DI6-000. Szépen vissza is olvasta az író, PS3 pedig lejátszotta. A film egyébként egy 3D-s ( Open Season ).
Igaz, hogy 25GB, de MediaRange-t már kb 10-et írtam, gond nélkül.
Szerintem amiket a srácnak kiírt az íróprogram, az nem hiba, egyszerűen, ahogy írtad, túl gyors írási sebességet adott meg ( amit az adott lemeznél nem támogat az író fw-re ), aztán pedig a merevlemezről nem tudta olyan gyorsan olvasni az adatokat, ahogy írta. Én ezt úgy hidalom át, hogy egy külön HDD-re töltöm le a filmeket és erről írom ki. Persze, ha közben ezen a hdd-n levő másik filmet tömörítek ki épp, akkor nekem is kiírja ezt, de ennek ellenére, a kiírt lemez lejátszható lesz.
Amúgy MediaRange tényleg "noname", csakhogy Németországban az... ( [link] ), egyébként a 25 Gb-os lemezei PHILIP-R04-000 kódúak.
PS.: várom már a Panasonic TÜV lemezeket..! ( van néhány családi video, amiket ezekre írnék ki-biztos, ami biztos alapon)
Új hozzászólás Aktív témák
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- Sorozatok
- A frissítési frekvenciához igazítja a képkockagenerálást az új Lossless Scaling
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- SoundBlaster X-Fi
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xbox Series X|S
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Gumi és felni topik
- macOS PC-re
- No Voice in the Galaxy
- További aktív témák...
- WD Red Pro 6TB 2027-ig garanciás!
- Hozz a Nyuszi Tárolót! Seagate IronWolf 4TB (ST4000VN006) INGYEN FOX-al Érdekel?
- 2TB Samsung M3 Portable külső merevlemez HDD 100/99
- 1 TB 2230 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Kioxia, WD - STEAM DECK
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox/posta
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 8GB COOLER MASTER CMP 510 CM 750W
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- HÚSVÉTI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- SzoftverPremium.hu
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest