Hirdetés
- CES 2026: az üzleti mellett a gamer szegmensben is újít az MSI
- CES 2026: felfrissült CPU-hűtők és két pihekönnyű egér a be quiet! gondozásában
- CES 2026: nagyon szeretné kézikonzolokban látni a Panther Lake-et az Intel
- Aktiválható a DLSS 4.5 az új GeForce driverrel
- CES 2026: nagy újítást hoz az érkező AMD EPYC
- Gaming notebook topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Androidos fejegységek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
-
PROHARDVER!
I. Általános tudnivalók

1. Mielőtt kérdezel, olvasd el legalább a II. részben levő linkeket és semmiképpen se félj a Google-t használni!
2. Igen, lehet pénzt keresni vele de nem könnyű és kockázatos, ezt nem lehet elég sokszor hangsúlyozni. Csak akkor fektess bele, ha van játszópénzed, mert lehet, hogy egyik napról a másikra bukod az egészet és még egy jó nagy áramszámlát is kapsz a nyakadba.
3. A bányászat nehézségi szintje immár több éve olyan magasra emelkedett, hogy a videókártyák teljesítménye alkalmatlan profitcélú Bitcoin bányászatra, még "ingyen" árammal is. Amennyiben bányászatból remélsz számottevő profitot, több millió forintos beruházásra lesz szükséged, célirányú hardver (ASIC) vásárlására és specializált hosting megoldásra (lehetőség szerint valahol ahol Magyarországnál jóval olcsóbb az elektromos áram ára).
Új hozzászólás Aktív témák
-
h1mpi
félisten
elárulom mi volt, tudták hogy ki akarok szállni és arra az egy napra kicsit feltekerték a gombot
-
h1mpi
félisten
Na ez pont jókor jött. Tegnap csak próba kiutalást csináltam, de most ment az egész kis pluszban. Köszi a Vivides ötletet ment rendesen minden.
-
h1mpi
félisten
Köszi! Ha Revolutra szeretném kiutalni a pénzt, akkor gondolom a Revolut fő bankkártya adatokat adjam meg ott is?Nem engedi kiutalni Revolutra.... (Card in this country is not supported), hát ez nagyon jó

Mondjuk a sima ERSTE Mastercardomra is ezt írja, mi lehet a gond, találkozott már ezzel valaki?
-
h1mpi
félisten
Bineance-on az EUR SEPA kiutalás csak most nem megy, vagy régebb óta nem működik?
-
h1mpi
félisten
válasz
Zoli-bácsi
üzenetére
Mert le akarom zárni ezt a részt az életemből. Pont nem érdekel az a 25e Ft bukó. A 400$-t meg csak úgy kitaláltam, mert kerek szám
. Sok sikert azoknak akik benne vannak, kívánok Nekik 60.000-es árfolyamot
-
h1mpi
félisten
válasz
tisztelturam
üzenetére
Tőkére ilyen esetben sose lesz semmi adó csak a nyereség után. Teljesen ellentétes lenne minden eddigi gyakorlattal szemben. Én "hála" csak 480$-al vagyok bent, ami most 326-ot ér.
Ha eléri a 400-at kiszedem, nincs kedvem foglalkozni vele tovább. Rájöttem ez nem az én világom
-
h1mpi
félisten
[link] Rossz hírek jöttek, korábbi támogatói is eladják bitcoinjukat
-
h1mpi
félisten
válasz
F_Balazs
üzenetére
Tisztán látszik, hogy a "nagyok" szórakoznak. Mesterségesen megvágják az árat, erre a pánikoló tömeg eladja, majd Ők elkezdik a mélyponton nagymennyiségben megint venni, ami felhajtja az árat... A kisember veszít, a nagyok kaszálnak. Nem rég óta figyelem a kripto piacot, de ezt a szisztéma tisztán körvonalazódott Nekem.
-
h1mpi
félisten
Na most én is megszívtam
Drágábban vettem tegnap a BTC-t, mint a mai napi árfolyam. Várok.... 
-
h1mpi
félisten
válasz
tisztelturam
üzenetére
Nem a BTC lesz a legjövedelmezőbb, hanem a kis altcoinok. Van amelyik 1/3-ra esett vissza. Be is vásároltam

-
h1mpi
félisten
válasz
vismaior04
üzenetére
Köszi sajnos napközben nem tudok asztali gépen belépni. Meg is találtam, hát nem mondom, hogy ha nem mondod hol kell valaha is oda klikkelek
-
h1mpi
félisten
Binance szakértőktől kérdezem, hogy a mobil appban hol találom azt, hogy ha mondjuk 100 EUR-t Revoltuttal átutalok, utána átváltom BUSD-ra és azon veszek BTC/BUSD-t. Na most arra lennék kiváncsi, hogy milyen átlrfolyamon vettem. Ezt csak azoknál a transfereknél látom, ahol direktben EUR-ért vettem a kriptot, ahol BUSD-ért ott nem találom…
-
h1mpi
félisten
Én vettem még egy kicsit, hosszú távra tervezek szerintem ha még esni is fog visszajön 1 éven belül.
-
h1mpi
félisten
Binance-on hogy tudok BUSD-ért mondjuk BTC-t venni? Eladtam a ETH-mat, ami volt és BUSD-be kértem. Amikor rámegyek, hogy buy BTC ott nincs BUSD... Köszi
-
h1mpi
félisten
Sziasztok!
Pár százezer forintnyi kriptot érdemes kirakni walletbe vagy maradhat a Binance-on, ha be van kapcsolva a 2FA? -
h1mpi
félisten
Beüzemeltem a Binance-ot az alapműveletek már mennek. Egyelőre próbaként 300 EUR-t tettem be. Kicsit bonyolultnak tűnik a Margin rész, van esetleg valakinek egy tuti leírása vagy videója magyar nyelven? Tudom hogy ez extra rizikós, csak szeretném megérteni, hogy működik.
-
h1mpi
félisten
Ketdő kriptosként az látom, hogy ha valaki nézi a hullámot a grafikonokon, akkor sokat nem lehet bukni a kisebb kriptokon sem. Pl tegnap valaki írta, hogy ADA-t érdemes venni, mert fel fog menni az árfolyam. Vettem este 10-kor most eladtam kb. 10%-ot hozott 8 óra alatt.
-
-
h1mpi
félisten
Revoluton kereskedni miért nem ajánlott? Vettem pár napja BTC-t meg még vagy 6 másik coint, egyelőre elégedett vagyok a felülettel.
-
h1mpi
félisten
Tudom hogy hülye kérdés volt, de azért köszönöm a visszajelzéseket.
-
h1mpi
félisten
Milyen összeget értemes BTC-be fektetni, hogy legyen értelme? Pár 100.000 Ft-ot gondolom nem, mert ha duplázódik, akkor sem vagyok sokkal előrébb. Viszont milliókat meg nagyon kockàzatos! Ti hogy gondolkodtok? Szerintem lesz ez még sokkal feljebb is most azt gondolom megéri venni hosszútávra
Új hozzászólás Aktív témák
● Bitcoin adásvétel a topikban tilos!
- LEGO klub
- 6500 mAh-s aksival debütált a Poco M8 Pro 5G, ez az ára itthon
- Gaming notebook topik
- BestBuy topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- További aktív témák...
- IPAD 7 2019 Wifi+Cellular 128GB , ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL, 27% ÁFÁ-s
- Ps5 slim digital bontatlan 2 év MM gari!
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 14 M4 MAX 14 32GPU 36GB 1TB Magyar billentyűzet Azonnal átvehető Deák
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- Arany János - Kapcsos könyv
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 550W
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

. Játszani tettem be, hogy kutanuljam a Binanceot, de rájöttem ez nem az én világom, túl kiszámíthatatlan. Meguntam a játékot