Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Projektor topic
- 3D nyomtatás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen videókártyát?
- Google Chromecast topic
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
-
PROHARDVER!
I. Általános tudnivalók

1. Mielőtt kérdezel, olvasd el legalább a II. részben levő linkeket és semmiképpen se félj a Google-t használni!
2. Igen, lehet pénzt keresni vele de nem könnyű és kockázatos, ezt nem lehet elég sokszor hangsúlyozni. Csak akkor fektess bele, ha van játszópénzed, mert lehet, hogy egyik napról a másikra bukod az egészet és még egy jó nagy áramszámlát is kapsz a nyakadba.
3. A bányászat nehézségi szintje immár több éve olyan magasra emelkedett, hogy a videókártyák teljesítménye alkalmatlan profitcélú Bitcoin bányászatra, még "ingyen" árammal is. Amennyiben bányászatból remélsz számottevő profitot, több millió forintos beruházásra lesz szükséged, célirányú hardver (ASIC) vásárlására és specializált hosting megoldásra (lehetőség szerint valahol ahol Magyarországnál jóval olcsóbb az elektromos áram ára).
Új hozzászólás Aktív témák
-
BeLucZ
addikt
Mindenki HODL!
-
BeLucZ
addikt
válasz
BigBear
üzenetére
Jók is az ilyen kellemes meglepetések

Binance-al se nyúlhatsz annyira mellé, mert mindig elintézik hogy működhessenek tovább, ha valahol megfingatják őket kicsit, Coinbase-nél nincs ilyen para, mert amerikai és teljesen átlátható az amerikai hatóságok számára, úgymondd makulátlan. Igaz nemrég beleveszett a SEC ( amerikai tőzsdefelügyelet), hogy piacra készül dobni egy olyan terméket, ami nem felel meg a szabályoknak, nincs regisztrálva stb. Szóval a legtisztább tőzsdét is lehet baxtatni
De ennek az ügynek maximum annyi lesz a kimenetele sztem, hogy nem vezethetik be azt a terméket.Ami Coinbase mellett bizalomgerjesztő lehet, hogy az intézményi befektetők is azt preferálják, akik azért nem pár száz dolcsival gurigáznak hanem dollármilliárdokkal, magyarán ha ők bíznak benne, akkor nehogymár a kisembernek félnie keljen

-
-
BeLucZ
addikt
válasz
tisztelturam
üzenetére
solt veszel ?
-
BeLucZ
addikt
Ki mire tippeli a bitcoin és a sol végét szeptember hónapban ?
Én BTC 60K, SOL 250
-
-
BeLucZ
addikt
válasz
üzenetére
Te most komolyan azt hiszed, hogy a Cardano fel fog menni 5$-ra valaha ?
Csak nem a nagyon várt szeptemberi fejlesztéstől vársz csodát ? :D Előbb fog felmenni szerintem a bitcoin 200 ezerre, mint az ADA 5 dolcsira.Amúgy meg ki az, aki ilyenkor, 2,5 dodónál vesz ADA-t ? Igen vakmerő egy ember lehet.... Vagy úgy gondoljátok, hogy rövid távon is nagy további növekedési potenciál van benne ?
-
BeLucZ
addikt
Tévedtem :) Mégsem ért véget a bika :) Nem gondoltam volna, hogy elbandukol 47500 környékéig.... Totál kiszámíthatatlan az egész
-
BeLucZ
addikt
Véget is ért a minibikapiac....
-
BeLucZ
addikt
válasz
F_Balazs
üzenetére
Lesz is és nem is tartom valószínűnek, hogy sokat kéne rá várnunk, akár még idén is elképzelhető szerintem, szép fokozatos emelkedésekkel és apróbb korrekciókkal tarkítva. Semmi nem indokolja a nagy beszakadást jelenleg és nem is tudok mostanában elképzelni olyan hírt, ami ezt eredményezné. Így, hogy Kína kiszállt a képletből és Musk is maximum már csak jót tud tenni, ha akar, nem lesz gáz véleményem szerint. Talán hosszútávon jót is fog tenni a piacnak, hogy függetlenedett Kínától.
-
BeLucZ
addikt
Na itt is a vérfürdő!
Bement 45K alá 
-
BeLucZ
addikt
Kíváncsi leszek, hogy milyen hatással lesz ma az árfolyamra a szavazás nyilvánvaló eredménye. Megdöbbentene, ha semmi hatása nem lenne negatív irányba.
-
BeLucZ
addikt
Valaki tudja mikor lesz holnap az amerikai szavazás a szabályzásról ? Bár elvileg el van döntve, mert az előszavazást már megnyerték a szigorú szabályozásra voksolók.
-
BeLucZ
addikt
Musknak sem tetszik az elhamarkodott szabályzás.
-
BeLucZ
addikt
válasz
devast
üzenetére
Akkor mindmeghalunk és lemegy 10K-ra
Tudtommal amúgy halogatják már jó pár napja a dolgot, mert nem tudnak dűlőre jutni. Több enyhítő javaslatot is tettek, mert betarthatatlan az egész. Mondjuk a legnagyobb kriptotőzsdéket nem fogja meghatni, maximum a kisebb projekteket, cégeket hozza lehetetlen helyzetbe és hosszú távon ártana gazdasági szempontból az USA-nak, így reméljük ésszerű döntés születik a végén. ( vagy legalább később módosítják majd ) -
BeLucZ
addikt
válasz
F_Balazs
üzenetére
De ezt csak utólag tudjuk....
Amikor 29K volt, akkor nem volt kizárt egy 25K sem... Nem igazán gondolom, hogy mostanában lenne nagy negatív hír ami tömeges pánikeladáshoz vezetne, mint pár hónapja Kína vagy Musk Teslás beböfögése. Kína már nem tud ugrálni, Musk maximum már pozitívan tudja csak befolyásolni az árfolyamat ha újra elfogadja a bitcoint. Az amerikai kongresszus szabályzással kapcsolatos döntése meg úgyis csak 2023-ban lép életbe, hiába szavaznak meg esetleg most egy szigorúbb szabályzást. ( amit egyébként úgyis képtelenség betartani ezért nem hiszem hogy megszavazzák vagy fenntartják a döntést) -
BeLucZ
addikt
Irány a HOLD!
Értse mindenki úgy ahogy akarja! 
-
BeLucZ
addikt
-
BeLucZ
addikt
válasz
atok666
üzenetére
Dehogy adtam el bukóval, nem őrültem meg
Nyitottam mellé egy bitcoin portfoliot is, azzal szerencsére sokkal jobban megy, illetve távlati cél hogy tolok még be lovét eth-ba ha lejjebb megy. Ha nem megy lejjebb, akkor meg hodl mindenképp
Valahol nem is baj hogy így alakult, ez volt a "tanulópénz". Azóta jóval óvatosabb vagyok, meg DCA-zok, annak is egy saját elgondolású verziójával. -
BeLucZ
addikt
Ezek nem túl jó hírek.....

Az Egyesült Államok holnapra kinyírhatja a saját kripto piacát
Ha ezt tényleg megszavazzák, akkor az nem fog túl jót tenni a piacnak.....
-
BeLucZ
addikt
válasz
Pietrosz
üzenetére
A becumizott ethereum portfolio mellett bitcoinnal is tolom csak ott már jóval átgondoltabban és szerencsére sikeresebben is. Ethert is fel akarom majd higítani hogy csökkentsem az átlagárat és kimentsem. Végülis vehetjük úgyis hogy "megfizettem" a tanulópénzt virtuális értelemben.
-
BeLucZ
addikt
Ezek alapján következtethető szerintetek, hogy nem nagyon fog visszaesni mostanában az árfolyam 30K-ra ?
Viszik a tőzsdéről a bitcoint
-
BeLucZ
addikt
Merre megy a bitcoin a napokban ? Felfele vagy lefele ?
-
BeLucZ
addikt
Nem fura hogy folyamat emelkedik az árfolyam ? Arra tippelnék, hogy a bálnák megvárják amíg felszáll az összes FOMO utas és utána piff, földbe áll az egész :)
-
BeLucZ
addikt
válasz
tisztelturam
üzenetére
Egyébként én is azt figyeltem meg, hogy nem nagyon térdel be 40 környékéről az árfolyam. Jó kérdés, hogy ez az állapot mennyire lesz tartós
De nem lenne rossz ha 40K lenne az új "mélypont" a 30 helyett, határozott előrelépés lenne és megágyazhatna a későbbi csúcsoknak 
-
BeLucZ
addikt
Hát tyerekek, őrült egy napon vagyunk túl... :) Vajon a folytatás is ilyen lesz a következő napokban ? Mit jósoltok ? :) Ilyen időszakban lehet gondolom különösen előnyös a dca stratégia.
-
BeLucZ
addikt
válasz
Zoli-bácsi
üzenetére
Most kell beletolni mindent egyszerre
Érzem, meglesz az 50K hamarosan.
-
BeLucZ
addikt
-
BeLucZ
addikt
válasz
tisztelturam
üzenetére
Irány a 65K újra!
-
BeLucZ
addikt
Hát nézem ezt a The B Wordot.... Nem igazán úgy alakul a dolog, ahogy kéne...
Musk nem adja be a derekát, gondolom hátulról rendesen meg lehet kötve a keze.... Mondjuk nem is tudom minek hívták meg, felesleges szájtépésnek tűnik
-
BeLucZ
addikt
válasz
Zoli-bácsi
üzenetére
-
BeLucZ
addikt
Ti mit jósoltok ? Szerintetek lesz hatása az árfolyamra a ma esti Jack Dorsey-Musk shownak ?
-
BeLucZ
addikt
Hirtelen megemelkedett az árfolyam :) Valaki jó nagy adag lóvét tolhatott bele és akkor még ma este lesz a nagy konferencia ami után lehet még jobban kilő az árfolyam aztán tu dö mún :) Musknak állnia kéne a szavát a Tesla újboli bitcoin elfogadásával kapcsolatban. ( legalább egy kicsit újra lenne hitele az embernek )
-
BeLucZ
addikt
válasz
tisztelturam
üzenetére
Hát szerintem az már nem sokat nyomott a latba, mert alapból is elég tré volt már akkor az árfolyam.
Amúgy ez a DCA módszer működik a gyakorlatban is ? Próbálta már valaki vagy használja valaki ? :) Előbb mintha említette volna itt egy kolléga :) Utánaolvastam és jól hangzik csak gondolom nem minden esetben működik....
-
BeLucZ
addikt
válasz
tisztelturam
üzenetére
Így van, vége mindennek..... Meneküljön, ki merre lát
Amúgy magyar idő szerint holnap este 9-kor lesz a nagy bitcoin konferencia, amin a bitcoin jövőjéről beszélgetnek majd a Musk, a Jack Dorsey és a Cathie Wood. Jó kérdés, hogy mennyire lesz befolyása a dolgokra nézve, de esélyesen pozitív kimenetelű beszélgetés lesz és gyanítom, hogy jó hatással lesz az árfolyamra, aztán majd kiderül. :)
Új hozzászólás Aktív témák
● Bitcoin adásvétel a topikban tilos!
- Milyen TV-t vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Tőzsde és gazdaság
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Képregény topik
- PlayStation 5
- Projektor topic
- Tiltott témává tenné Kína az öngyilkosságot az AI számára
- 3D nyomtatás
- Facebook és Messenger
- További aktív témák...
- Olcsón! LG 34WR55QC-B 100Hz 21:9 UltraWide USB-C PD Machez is! Gari: 2027.áprilisig.
- Liquid Freezer III 360 - használt, garancia: Alza 2031.02.16-ig - ALKUKÉPES.
- Asus Rog Strix G513 144hz Laptop Eladó!
- Mobil LTE hotspot router TP-Link M7200 V4 4G/LTE 150Mb/s,WiFi 2,4GHz 300M
- Four Connect Stage2 2x10mm2 prémium hangfalkábel Nakamichi banándugókkal
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B760M i7 12700 32GB DDR4 1TB SSD RX 7800 XT 16GB ASUS A31 PLUS ARGB 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3841, 100% Akkumulátor
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i5 8365U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

gyanítom töredéke a coinbase - binance duójénak

, annyi különbséggel, hogy én csak aug. második felében szereztem tudomást a solról
Tisztelturamnak is kívánom az 55K bitcoint :) Mi siránkozó tartsunk össze!