- Milyen TV-t vegyek?
- Többszörösére növeli az üzemidőt az LG 1 Hz-es LCD panelje
- Mini PC
- 3DMark (2013) eredmények
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Hivatalosan is elkezd védekezni az Intel csodafegyvere ellen az új Geekbench
- NVIDIA GeForce RTX 3060 (GA106)
- Vezetékes FÜLhallgatók
-
PROHARDVER!
I. Általános tudnivalók

1. Mielőtt kérdezel, olvasd el legalább a II. részben levő linkeket és semmiképpen se félj a Google-t használni!
2. Igen, lehet pénzt keresni vele de nem könnyű és kockázatos, ezt nem lehet elég sokszor hangsúlyozni. Csak akkor fektess bele, ha van játszópénzed, mert lehet, hogy egyik napról a másikra bukod az egészet és még egy jó nagy áramszámlát is kapsz a nyakadba.
3. A bányászat nehézségi szintje immár több éve olyan magasra emelkedett, hogy a videókártyák teljesítménye alkalmatlan profitcélú Bitcoin bányászatra, még "ingyen" árammal is. Amennyiben bányászatból remélsz számottevő profitot, több millió forintos beruházásra lesz szükséged, célirányú hardver (ASIC) vásárlására és specializált hosting megoldásra (lehetőség szerint valahol ahol Magyarországnál jóval olcsóbb az elektromos áram ára).
Új hozzászólás Aktív témák
-
BeLucZ
addikt
Amúgy valaki meg tudja fejteni Musk logikáját ? Lehúzza a bitcoint majd bejelenti hogy tárgyal a bitcoinbányászokkal a megújúló energiával történő bányászatról és hogy pozitív változások következnek majd ma hajnalba burkoltan megint belerúgott egyet a bitcoinba, ami miatt zuhanni kezdett. Remélem a SEC rommá bünteti majd vagy kicsit a fa...ára lépnek majd mert ez azért ijesztő, hogy ilyen szinten manipulálja az egészet és a közösség úgy látszik mindig azonnal reagál rá, nem lesz immunis sosem.
-
Dazsar
aktív tag
válasz
üzenetére
Jó helyen lenne, de mivan ha X múlva bejön egy jó kis kamat, és szeretnék venni egy autót? csak nem mehetek oda egy Amg.s autóhoz hogy hali Bit-et fogadsz? Csak kicsapom az OTP-t és mosolygok. (lehet hülye felfogás)
Mondjuk azon már én is gondolkotam hogy inkább tartanám KP-ba mert néha olyan sms-ket kapok az OTP től hogy ezért meg azért von le. De akkor azt is lehet hogy KP-va kérem ki a biteket? -
Dazsar
aktív tag
Üdv.
Lehet hogy ez egy oltári baromi kérdés lesz, de akkor bocsi.
Bányászok egy X kártyával ETH. abból jön egy X összeg. Illetve tervezem hogy kisebb befektetésként veszek ezt meg azt. Viszont itt jön a fekete leves. Ha úgy érzem hogy számomra megszedtem magam X összeggel, és ezt szeretném KP-ba látni, illetve a saját OTP bankártyámon, akkor ilyet lehet? (OTP kártyámon van az "összes pénzem") és erre szeretném rakni a "hasznot" is. Az OTP nem tilt le, mert hogy csak úgy megjelennik egy X összeg a számlámon ?! nem kell nagy pénzre gondolni. Binance hasznélok. Köszönöm a válaszokat.
-
AxBattler
félisten
válasz
devast
üzenetére
Jónak tűnik, a magyar összefoglaló alapján is, köszi a linket!
-
BeLucZ
addikt
válasz
F_Balazs
üzenetére
Hát amúgy viccen kívül örülnék neki ha lemenne a pokolba az árfolyam, mert akkor tolnék még bele lóvét és olcsón vennék egy csomót, de ez a langyosviz az lófa....z, ez a 35 és 40 közötti tilitoli, szerintem ez nem sok mindenkinek jó és élvezetes, mert nagyokat ezzel nem lehet kaszálni. Valamerre klassz lenne ha drasztikusan elmozdulna, legyen az negatív vagy pozitív irány de történjen valami
Régebben sűrűn voltak ilyen szarra se való langyi időszakok és sokáig tartottak ?! -
F_Balazs
aktív tag
-
celf
őstag
válasz
BeLucZ
üzenetére
ahhoz kepest h. te mennyiert vetted, most kifejezetten olcso :D
szerintem dolj hatra, ha van meg penzed, rakdmeg be amikor gondolod, es varj, amig 100 fole megy. lehet ez iden, vagy 2 ev mulva lesz. de 2 millabol 2 ev alatt 4-et csinalni nulla munkaval nem sok minden tud. szoval nimcs okod steesszelni. sztem. (es nem penzugyi tanacs)
-
Solymi81
aktív tag
válasz
BeLucZ
üzenetére
Jó ez így...Ha lett volna merszem venni 1-2 héttel ezelőtt, akkor most a betett pénz 50%-át kitermelte volna, dehát ez van...lefelé menő trendnél bátor döntés lett volna, habár pont fordulóban volt.
Most lehet megint megy egy kicsit lentebb, de én arra számítok, hogy megint felfele mozog, aztán lesz ez a hullámzás. Napi kereskedésnek jó.
-
Dißnäëß
nagyúr
válasz
gaborn1
üzenetére
Ha igaz ez a 111 milliárd dollár, akkor az már bőven az a pénz, amiért megéri neki, hogy korpás legyen a haja
szóval ez nálam nem garancia - még - semmire.Amikor egy SEC áttétesen valahogy úgy köt bele, hogy a Teslának basz oda, mint Musk egyik szerelemgyerekének, tekintettel annak magas kripto kitettségére, és beszüntetteti a gyártást 1 hétre jogi úton, azonnali hatállyal, majd akkor fog gondolkodni elnök úr. Bár 111 milliárd ott is tétel, és amíg nagyobbat hoz egy tweet, mint amennyit buk a szankciók miatt akár ő, akár a cége, én tolnám a helyében, mert 111 milliárd az 111 milliárd basszameg
Szóval nem tudom...
-
BeLucZ
addikt
Nem volt kedvem annyit szarakodni vele, főleg hogy ki tudja meddig lehet csapatni az ETH bányászatot. Egyszerűbb megoldásnak tűnt ez, csak sikerült a lehető legszarabb időpontban beszállnom... Bárcsak előre lehetne tudni, hogy valamikor a jövőben felmegy újra az árfolyam, de sajnos ez nem biztos, nagyon erőtlennek tűnik az egész.
-
-
BeLucZ
addikt
válasz
Zoli-bácsi
üzenetére
De, de szívem szerint 1 hónapot se várnék szívesen a sikerre, nem hogy 5 évet
Musk papa röffenthetne valami gigapozitívat a bitcoinra, hogy adjon neki lendületet. Bezzeg máskor mindig manipulál
Nem is értem, hogy miért nem teszi, mikor elvileg nem adták el a Tesla bitcoinállományát... Beböfögne valami nagyon királyat róla és egyből 50k lenne az árfolyam. -
BeLucZ
addikt
válasz
Dißnäëß
üzenetére
Hát ez egy nagy szar amúgy
Nyomorék árfolyam képtelen betörni 40k fölé és tartósan ott maradni, mindig visszarohad, rettenetesen erőtlen az egész
Ennél még az is jobb lenne, ha bezuhanna a fenébe az egész a béka segge alá, hogy olcsón lehessen vásárolni
De ez így semmire nem jó, nem tudom meddig fog ez tartani még, de unalmas már....#szarcrypto

-
Dißnäëß
nagyúr
Hubazz de jo h felkeltem, dobhattam el az este betettet gyorsba..
Elon bácsi megint mókázik. Nem tudom, sírjak v nevessek. Talán most új belépôre várva, enyhe mosoly, de semmi komoly.
Ilyen ez a macibika
-
h1mpi
félisten
Beüzemeltem a Binance-ot az alapműveletek már mennek. Egyelőre próbaként 300 EUR-t tettem be. Kicsit bonyolultnak tűnik a Margin rész, van esetleg valakinek egy tuti leírása vagy videója magyar nyelven? Tudom hogy ez extra rizikós, csak szeretném megérteni, hogy működik.
-
nort_on
senior tag
válasz
tisztelturam
üzenetére
Open orders, order history meg trade history.
-
tisztelturam
aktív tag
válasz
tisztelturam
üzenetére
Már megtaláltam. Teljesült a vétel trade->advencedben a hisytoryban ott van. Nem értem a másiknál miért nem jelenet meg. De a lényeg itt látom.
-
F_Balazs
aktív tag
válasz
tisztelturam
üzenetére
Tisztelt Uram!
Az ön pénze jó eséllyel elszállt. -
Zoli-bácsi
senior tag
válasz
tisztelturam
üzenetére
Az előző kérdéseid fényében azon se lepődnék meg ha tőkeáttétel csináltad volna és huss a pénzednek.
Új hozzászólás Aktív témák
● Bitcoin adásvétel a topikban tilos!
- Milyen TV-t vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Path of Exile (ARPG)
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Android szakmai topik
- Subaru topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- LG 55B5 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MikroTik RB5009UPr+S+IN
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G2 SFF brand - i7 6700 16GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB W10
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 Fe
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Régebben sűrűn voltak ilyen szarra se való langyi időszakok és sokáig tartottak ?!
...)