-
PROHARDVER!
I. Általános tudnivalók

1. Mielőtt kérdezel, olvasd el legalább a II. részben levő linkeket és semmiképpen se félj a Google-t használni!
2. Igen, lehet pénzt keresni vele de nem könnyű és kockázatos, ezt nem lehet elég sokszor hangsúlyozni. Csak akkor fektess bele, ha van játszópénzed, mert lehet, hogy egyik napról a másikra bukod az egészet és még egy jó nagy áramszámlát is kapsz a nyakadba.
3. A bányászat nehézségi szintje immár több éve olyan magasra emelkedett, hogy a videókártyák teljesítménye alkalmatlan profitcélú Bitcoin bányászatra, még "ingyen" árammal is. Amennyiben bányászatból remélsz számottevő profitot, több millió forintos beruházásra lesz szükséged, célirányú hardver (ASIC) vásárlására és specializált hosting megoldásra (lehetőség szerint valahol ahol Magyarországnál jóval olcsóbb az elektromos áram ára).
Új hozzászólás Aktív témák
-
10 sec alatt eltörlöm bármilyen regisztrációd, felesleges a vergődésed. Tökmindegy milyen nicket választasz.
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
válasz
Mausefalle
üzenetére
Mivel láthatóan semennyire nem értesz a témához, kérlek mellőzd ezeket a postokat különben csak trollkodásnak fogom tekinteni.
-
válasz
Mausefalle
üzenetére
Szabad, de alapvetően ez a topik nem erről szól.
Gondolom a vegán csoportba se mész a facebookon hittéríteni, hogy a hamburger mennyire jó. -
-
-
Sracok, az adozas NEM a btc topik temaja, van erre megfelelo hely. Masreszt ne buzditsunk senki adocsalasra.
-
-
-
-
-
-
-
-
Urak, politizalas tilos a topikban!
-
Reklámokból nem kérünk köszönjük. Aki akarja majd megtalálja amit keres.
-
-
-
-
-
-
-
-
válasz
Tamas1982.1
üzenetére
Rakd át sw vagy hw walletbe a pénzed.
-
-
-
-
-
-
-
-
-
válasz
BeLucZ
üzenetére
Látod ha vga-t veszel akkor nincs ilyen gondod, ha mégis borul a bili eladod a kártyákat. Persze nem a mostani árakon hanem amikor még normális áron voltak.
"65k körüli ATH vajon visszatér egyszer ?" egyszer biztos, de senki nem fogja tudni neked megmondani, hogy mikor. -
-
-
-
-
-
-
-
válasz
Heroes fan
üzenetére
Ez valami reflinkes szar, tilos az oldalon.
-
-
válasz
gipszklipsz
üzenetére
Remek :/
de nem találom módját, hogy a trezornál utólag hol lehet növelni. ha az alzás rendelést törlöm akkor "visszapattan" minden? mert logikusan gondolva amíg unconfirmed addig csak zárolva van az összeg.Végül nem vártam, töröltem a rendelést, de a confirmation ablak még mindig aktív, remélem nem az lesz, hogy elküldi a lét a rendelés meg törölve, bár akkor még mindig fel lehet őket hívni.
-
-
-
-
válasz
gipszklipsz
üzenetére
Átváltani már nem szeretném.
Én is úgy értelmeztem, hogy ebben a 15 +2x5 percben kell elindítani a tranzakciót. -
-
-
Ha alzán fizetek btc-vel, a küldésnél kiválaszthatom a feet, de több opció is van. Van valakinek tapasztalata, hogy mi történik akkor ha a leglassabb opciót választom? elég nagy különbségek vannak árban $3-$38 között. Amit rányomok a küldésre akkor ők látják, hogy megindult a tranzakció csak még validálni kell a hálózaton ha jól értem.
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
válasz
hálásgyík
üzenetére
Ezt inkább az altcoinos topikban kérdezd. Én már nem fektetnék be gépbe, horror áron van minden, 2m ft nem is sok sajnos. 3db 3080 ára +az egyebek. Bár a jelenlegi árfolyamon 12ezer ft körül hoz naponta és ha így marad akkor elég gyorsan visszajöhet a pénz. Bányászni eth-t éri meg, btc-t csak spéci asic minerekkel lehet.
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
válasz
Sidorovich
üzenetére
Coinbase tárcából btc atm-ből többször is vettem fel. Csak ott figyelni kell a limitekre, azt hiszem 80k-ig csak telszám kell, felette már muterodnak a születési anyakönyvi kivonata is kell
(persze ez túlzás, de majdnem)
Az adózása sztem elég bonyolult, nem is tisztázott jelenleg. Elvileg bevétel ami után kéne fizetni. -
-
-
-
-
-
-
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Coincash.eu
-
válasz
davidvarga
üzenetére
Jelszotoreshez mindenesetre ne a ph-n kerj segitseget.
-
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
● Bitcoin adásvétel a topikban tilos!
- Epic Store Ünnepi Ajándékozás - 6. nap: Bloodstained: Ritual of the Night
- Hobby rádiós topik
- OLED TV topic
- Házimozi belépő szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Na, milyen hardver kerül a fa alá?
- Akciókamerák
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- További aktív témák...
- LG 32GP850-B 32'' Sík QHD 165 Hz 16:9 G-Sync/FreeSync NanoIPS Gamer Monitor - Karácsonyi akcióban!
- RYZEN 7 5800X + hűtött VRM-es A520 alaplap + 32GB hűtőbordás DDR4 kit! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- Noblechairs Epic - Valódi bőr
- iPhone 15 PLUS 128GB kék sérült kijelző, KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 90%! Fulldoboz!
- GAMER PC - i7-7700, 16GB DDR4, GTX 1650
- Samsung Galaxy Tab A9 / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE B650M R7 8700F 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Zalman S2 TG ADATA 600W
- Xiaomi 11T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55C2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest