Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
iref-h
tag
Sziasztok!
Segítségeteket kérem!
Adva van egy Win 8.1 WD160GB sata 2 HDD - vel asztali PC.Tettem bele pluszba egy ST500GB sata2 HDD-t, formáztam, particionáltam eredmény 104GB"H" 360GB"I".
Op.rendszert szeretnék a "H" - ra tenni, de nem tudom a biosban beállítani hogy az ST HDD bootoljon a DWD RW meghajtó után másodiknak, mint ahogy a WD eredet HDD.
BIOS-ban az alábbiakig jutottam. Advaced Bios Features/Hard Disk Boot Priority:
eredeti beállítás:
1.WD HDD
2.ST HDD
hiába vinném az ST HDD-t az első helyre nem sikerül.Hogyan lehet a boot sorrend helyes beállítása után az említett HDD-t kijelölni, a második helyre.
Megjegyzés:
Egyébként a 2. HDD úgy jelenik meg az eszköz eltávolítása ablakban mintegy egy USB csatlakozás amely akár el is távolítható Új kötet "H" illetve "I". Az eredeti HDD "C" pedig úhy mint helyi lemez.Üdv.: iref-h
Új hozzászólás Aktív témák
- Léghűtés topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- OLED TV topic
- Felturbózott energiaszelettel érkezik a OnePlus 16
- BMW topik
- Gaming notebook topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Horgász topik
- Steam topic
- További aktív témák...
- 8GB DDR4 SoDimm modulok / több darab / 7500 Ft / OLVASS!
- JÉG! 32GB SK Hynix (2x16GB KIT) DDR4 3200MHz
- Hibátlan, újszerű Crucial 32GB (2x16GB) KIT DDR4 3200MHz CL16 Ballistix Black - Még 6 év bolti gari!
- Új Patriot Viper Venom 16GB (1 modul) DDR5 6000MHz CL30 XMP/EXPO - 10 év bolti garival! -
- RAM Bazár!!! SK Hynix, Kingston, Samsung, Hyperx, minőségi DDR4-es RAM-ok kiárusítása!
- Thermalright Phantom Spirit 120 SE
- Új Samsung GalaxyBook X360 FHD 2in1 OLED i7-1360P 12mag 16GB 512GB Intel Iris XE Toll Win11 Garancia
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- AKCIÓ! Huawei Watch 4 Pro eSIM okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest