Hirdetés
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- Életlen svájcibicska: Teszten az LG 45GX90SA okos gamer monitor
Új hozzászólás Aktív témák
-
iref-h
tag
Sziasztok!
Segítségeteket kérem!
Adva van egy Win 8.1 WD160GB sata 2 HDD - vel asztali PC.Tettem bele pluszba egy ST500GB sata2 HDD-t, formáztam, particionáltam eredmény 104GB"H" 360GB"I".
Op.rendszert szeretnék a "H" - ra tenni, de nem tudom a biosban beállítani hogy az ST HDD bootoljon a DWD RW meghajtó után másodiknak, mint ahogy a WD eredet HDD.
BIOS-ban az alábbiakig jutottam. Advaced Bios Features/Hard Disk Boot Priority:
eredeti beállítás:
1.WD HDD
2.ST HDD
hiába vinném az ST HDD-t az első helyre nem sikerül.Hogyan lehet a boot sorrend helyes beállítása után az említett HDD-t kijelölni, a második helyre.
Megjegyzés:
Egyébként a 2. HDD úgy jelenik meg az eszköz eltávolítása ablakban mintegy egy USB csatlakozás amely akár el is távolítható Új kötet "H" illetve "I". Az eredeti HDD "C" pedig úhy mint helyi lemez.Üdv.: iref-h
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI B550M PRO-VDH WIFI - 1 hét próba garancia
- SILICON POWER Memória DDR4 32GB 3200Mhz CL16 DIMM Xpower Pulse Gaming (Kit of 2) XMP 2.0
- Kingston HyperX Fury 2x8GB 1866MHz DDR3 kit/ Beszámítás OK!
- Kingston HyperX Fury 2x16GB 3200MHz DDR4 kit / Beszámítás OK!
- Patriot Viper Venom RGB 2x16GB DDR5 6000MHz CL36 - Új, bontatlan, 5 év garancia - Eladó!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4207
- BESZÁMÍTÁS! 16GB G.SKILL Trident Z 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest