Új hozzászólás Aktív témák
-
Ervin7
csendes tag
Kész van!!! Nagyon köszönöm a segítséget, nagyon hálás vagyok... Elnézést a sok értetlenkedésért, most teszem be az új pocit remélem működni fog! :-)
-
-
-
batman.
senior tag
-
-
-
-
Sőt ezt írja az ASrock: "Please update to the latest BIOS with Instant Flash or Internet Flash in the UEFI setup if you are using Windows 10" Azaz a Win10 alatt nem lehet biost frissíteni...
-
-
-
Ervin7
csendes tag
Hogyan töltsem le biosból?
-
-
Ervin7
csendes tag
Kipróbáltam letöltöttem egy másik alaplap (H81M-E) BIOS frissítését és ott kiírja hogy helytelen. Vagyis az már biztos hogy jókat töltöttem, mással van probléma..
-
Ervin7
csendes tag
Csak ennyit írt az alaplapon, nem hiszem téves lenne amit töltöttem..
Ez már teljesen reménytelen.. -
Ervin7
csendes tag
Igen, ezzel próbálkoztam..
De valamiért az is hibát ír ki.. -
Ervin7
csendes tag
Van egy ASUS Utility ami állítólag kellene frissítse.. ott is betallózom a .CAP fájlt és pár másodperc elteltével kiírja, hogy "BIOS Update fail"...
-
Ervin7
csendes tag
Először azzal próbáltam, utána sima FAT-ra is, de semmi változás..
-
Ervin7
csendes tag
Igen, előtte meg is formáztam. És nem működik. Próbáltam más verziójú BIOS-t letölteni, de ugyanúgy marad ez a probléma.
-
Ervin7
csendes tag
Nem fogod elhinni mi történt
Na letöltöttem a legújabb verziót, felmásolom egy USB-re viszont amikor a BIOS-on belül szeretném megnyitni ezt írja: "Security verfication failed". Mi a teendő? -
Ervin7
csendes tag
Áh, megvan.. Köszönöm a tippet... Végig ez volt a hiba hogy én IntelH81-re kerestem rá.. !
-
Ervin7
csendes tag
ASUS H81M-A ez így már megfelel? még mindig nem találok hozzá semmit..
-
Ervin7
csendes tag
Az AIDA ezt írja:
Alaplap tulajdonságai
Alaplap azonosítója Ismeretlen
Alaplap neve Ismeretlen -
batman.
senior tag
Az "Intel H81 (DH82H81)" nem az alaplapod neve, hanem a rajtalévő chipseté.
Ha másképp nem megy, telepítsd fel az AIDÁT az majd megmondja milyen alaplapod van.
Esetleg egy Brand Pc-ről beszélgetünk egyébként?
Mert akkor a burkolatán van valahol egy pontos típusszám, az is segít. -
Ervin7
csendes tag
Egyszerűen lehetetlen találni.. Örülnék ha valaki keresne egy újabb verziót, vagy akár a legújabbat..
-
Ervin7
csendes tag
Intel H81 (DH82H81) az alaplapom neve, abszolút nem találok semmilyen frissítést rá.. pedig napok óta keresem. Igen, ellenőriztem és megfelel az új proci!
-
batman.
senior tag
Az alaplapod gyártójának honlapján a support, download részlegben keresd meg az utolsó biost, töltsd le, a letöltött állományban általában van egy leírás, hogyan kell biost frissíteni.
Ha már a download szekciónál vagy, nézd meg a segédprogramok közt, lehet hogy van windowsos bios frissítője is, azzal bárki tud frissíteni, szinte el sem lehet rontani. A CPU supportban ellenőrizted, hogy a vásárolt proci menni fog vele, ugye? -
Ervin7
csendes tag
Sziasztok! Vettem egy új Intel Core i5-4460 processzort de miután beletettem a gépbe indításnál fekete képernyő. Állítólag BIOS frissítés szükséges.. valaki segítene hogyan tegyem meg?
Jelenlegi BIOS: American Megatrends Inc. (0404 verzió) -
Sziasztok!
Van egy Fujitsu Lifebook T5010-esem és a legújabb BIOS-al rendelkezik, ami kijött rá.
Az a gondom, hogy nincs, nem találom vagy megszűnt a BIOS menüben a MAIN rész, ahol a GPU RAM-kiosztását tudtam szabályozni. Nem tudja valaki, hogy ebben hogy lehet?
Új hozzászólás Aktív témák
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- nVidia tulajok OFF topikja
- Kuponkunyeráló
- Lexus, Toyota topik
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nintendo Switch 2
- Nintendo Switch
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Kingston Fury 2x16GB DDR5-6000 KIT (KF560C36BBEAK2-32)
- Crucial Ballistix Sport LT 32GB (2x16GB) DDR4 3200MHz
- Retro ASRock P4VM800 Socket 478 alaplap
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR VI EXTREME alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus Rog Zephyrus G14 notebook - R9 4900HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 2060 6GB Max-Q WIN10
- MacBook Air 15 M3 8 / 256GB dobozos 12 hónap garancia
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest