Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
lemusz
addikt
Egy általános kérdésem lenne a bioszokról/uefikről. Amikor az van oda írva egy BÉTA verzió mellé, hogy updated AGESA code, akkor ugye ez annyit tesz, hogy több procit tud támogatni, vagy a meglévőkkel kompatibilisebb esetleg... Namármost. Ezen béta verziók ezen kívül tartalmaznak más, kisebb változtatásokat is vagy kizárólag csak ezt?
Mert konkrétan hőmérséklet olvasási és feszültséggel kapcsolatos reportot küldtem Gigabyte-nak, aztán 2 napra rá az a válasz jön, hogy frissítsem a bioszom F7c-re. Mintha csak valami hostess csaj küldte volna, akinek a beépített szoftver írta, hogy ezen felhasználónak nem a legfrissebb biosza van.
Szóval kicsit kétkedő vagyok, hogy egy béta biosz, ami alapvetően azért lett elkészítve, hogy támogasson pár újabb procit, majd megold hőmérséklet kijelzési és feszültségállítási "bugokat".
Új hozzászólás Aktív témák
- Nem kilincselhet tovább a Tesla Kínában
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Asztrofotózás
- Mobil flották
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vicces képek
- Kedvenc zene a mai napra
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- További aktív témák...
- Corsair VENGEANCE 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL36 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY 32GB KIT (2x16GB) DDR5 6000MT/s CL36 Beast RGB - 1 év gari
- Corsair VENGEANCE 32GB (2x16GB) DDR5 4800MHz CL40 - 99 hó garancia
- ADATA XPG Lancer Blade 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL34 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston Fury Beast RGB 3200Mhz CL16 DDR4 16GB (2x8GB) kit
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- Samsung Galaxy A8 2018 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD ASUS ROG RX VEGA64 8GB CM Masterbox 5 700W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Szóval kicsit kétkedő vagyok, hogy egy béta biosz, ami alapvetően azért lett elkészítve, hogy támogasson pár újabb procit, majd megold hőmérséklet kijelzési és feszültségállítási "bugokat".