Hirdetés
Legfrissebb anyagok
- Gyárátalakításokkal kaszálna nagyott a memóriapánikból a Samsung
- Szendvics a csúcson: teszten a különleges ROG Swift PG27AQWP monitor
- Mi a különbség a szerver és a PC között?
- A cégvezetők látják az AI költségeit, csak azt nem hogyan lesz ebből haszon
- Utcakép banánnal: félrecsúszhat a Google Térkép fókusza
PROHARDVER! témák
- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Belesajdulhat a nyakunk, ha túl közelről akarjuk nézni a Thermaltake monitorát
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED monitor topic
- Videós, mozgóképes topik
- A cégvezetők látják az AI költségeit, csak azt nem hogyan lesz ebből haszon
- Milyen alaplapot vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
accsika
csendes tag
Sziasztok!
Lenne egy kis probléma, talán van rá megoldás.
Adott egy Gigabyte EP35-DS4 alaplap, benne 2X1GB RAM. Ma vásároltam 1X2GB RAM-ot (ugyanúgy Kingmax). Miután beraktam az új RAM-ot a gép elindult, a Windows 7 azonban nem töltődött be, hanem egy pillanatra felvillant az a bizonyos kék képernyő, majd rebootolt, de semmi eredmény. Átraktam a RAM-ot másik slotba, azóta nem bootol be, csak az Award BootBlock Bios v1.0 felirat jön be. Az eredeti helyzet (2X1GB) visszaállítása után is ugyanezt tapasztalom. Van valami megoldás? Létezhet, hogy egy új RAM tönkretegye a BIOS-t?
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Laptop ramok DDR5 8Gb 4800Mhz SK Hynix / Samsung, akár nagy tételben is, mennyiségi kedvezmény van!
- Corsair DOMINATOR PLATINUM RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL36 - XMP - 99 hó garancia
- G.SKILL Ripjaws M5 RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL30 WHITE - XMP - 120 hó garancia
- CORSAIR Vengeance RGB 32GB (2 x 16GB) 288-Pin PC RAM DDR5 6400 (PC5 51200) memória
- ASUS H170-PRO + i7-6700 4C/8T - DDR4 - I/O shield - Külön is
Üzleti előfizetők hirdetései
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4401
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4243, 100% Akksi
- Gyümölcstartó hibátlan állapotban eladó
- Beszámítás! HP Elitebook 840 G11 14 FHD notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 256GB SSD Intel Win11
- Apple iPhone 13 Pro Max 512GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest