Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Directivo
csendes tag
Helósztok Bios - értők !
Figyu: A következő a parám: Nem tudok belépni a biosba, munkahelyi gépről lévén szó, atomra le vagyok korlátozva, viszont szeretnék bedobni a gépbe egy "maszek" vinyót, ahol nincsenek jogosultsági paráim. Viszont hiába tolom neki az F1 - et amit kiír, nem lép be a bios-ba, hanem elkezdi tölteni a windows-t.Próbáltam már az összes jellemző billkombinációt, del, ctrl-alt-esc....stb, de nem lép be semelyikkel, hanem mintha semmit sem csinálnék, simán tölti tovább a windowst.
Tuti ez is le van korlátozva, (jelszóval nincs védve) viszont én mindenképpen szeretnék belépni a bios-ba.
Van valami ötletetek, hogy tudnám ezt kivitelezni ?
Csatolok egy képet ami a bootoláskor jelenik meg.
Köszi előre is a segítséget !http://prohardver.hu/dl/upc/2010-08/17/235029_vcrdpmjbvuaei0ee_mon.jpg
Új hozzászólás Aktív témák
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
- Telekom mobilszolgáltatások
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- PlayStation 5
- Ashes of Creation (MMO)
- Kilőtte Elon a Twittert és Grokot a világűrbe
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Patriot Viper 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Patriot Viper 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Kingston Fury Renegade 2666Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB G.Skill Trident Z Neo 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 16GB SK Hynix 1600Mhz DDR3L memória garanciával hibátlan működéssel
- Használt iPhone 14 Pro felvásárlás gyors, korrekt, biztonságos
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4443
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i5 8365U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Eredeti Lenovo 90W szögleges laptop táp + kerek átalakító egyben eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs