Új hozzászólás Aktív témák

• jjeahh

nagyúr

válasz Szabi® #30998 üzenetére

Ja, nekem már szinte egyetlen casual ruhadarabom sincs, túra vagy terepfutó az összes, de főleg túra és abból sem a divatos cuccok (Terrex, Salomon, Merrell, Columbia stb), hanem a klasszikus régivágású drágább márkáktól próbálok vásárolni. Ha spórolni kell, akkor amúgy mostanában egész jó tapasztalataim vannak a Mountain Warehouse cuccokkal, egyszerűek, mint a faék, általában olcsó anyagokból dolgoznak, de sokkal tartósabbnak tűnik eddig mindegyik MW ruhám, mint a szintén jó ár/érték arányról híres Decathlonosak. De! Cipőt azért tőlük sem vennék.

Én amúgy meg tudom érteni azokat az embereket is, akik nem akarnak utcán túrázókinézetet, anno 20 éven át nem akartam bakancsot venni csak azért, mert mindegyik bakancs úgy nézett ki, mint egy bakancs :DD . Ha jól rémlik akkor billent át az agyamban a kapcsoló, amikor egy helyi boltban felpróbáltam egy Lowa-t és azonnal ráéreztem az ízére, rájöttem, hogy nem is néz ki rosszul a lábamon, na innentől már nem volt visszaút :D . Ma már tényleg ott tartunk, hogy a túraruházatokból olyan szettet is össze lehet legózni, ami kis túlzással már-már elegáns, szal már a túrázó kinézet sem lehet kifogás. Casual márka fronton amiben kellemesen csalódtam mostanában, az a Marc O'Polo, általában időtálló, tartós, minőségi cuccok és nagyon gyakran prémium anyagokból dolgoznak, de sajnos meg is kérik az árukat, durván túl vannak árazva.

Új hozzászólás Aktív témák