- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
PROHARDVER!
Topicban gyakran előforduló webáruházak linkjei a szabályzat után:
>> BestSecret meghívó: topicban nem szabad!
Reddit, Facebook, Google percek alatt lehet találni kódot.
-
PROHARDVER!
(rögzített hozzászólás)
BestSecret vagy bármilyen más meghívó kérés/felajánlás TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
jjeahh
nagyúr
válasz
Szabi® #30998 üzenetére
Ja, nekem már szinte egyetlen casual ruhadarabom sincs, túra vagy terepfutó az összes, de főleg túra és abból sem a divatos cuccok (Terrex, Salomon, Merrell, Columbia stb), hanem a klasszikus régivágású drágább márkáktól próbálok vásárolni. Ha spórolni kell, akkor amúgy mostanában egész jó tapasztalataim vannak a Mountain Warehouse cuccokkal, egyszerűek, mint a faék, általában olcsó anyagokból dolgoznak, de sokkal tartósabbnak tűnik eddig mindegyik MW ruhám, mint a szintén jó ár/érték arányról híres Decathlonosak. De! Cipőt azért tőlük sem vennék.
Én amúgy meg tudom érteni azokat az embereket is, akik nem akarnak utcán túrázókinézetet, anno 20 éven át nem akartam bakancsot venni csak azért, mert mindegyik bakancs úgy nézett ki, mint egy bakancs
. Ha jól rémlik akkor billent át az agyamban a kapcsoló, amikor egy helyi boltban felpróbáltam egy Lowa-t és azonnal ráéreztem az ízére, rájöttem, hogy nem is néz ki rosszul a lábamon, na innentől már nem volt visszaút
. Ma már tényleg ott tartunk, hogy a túraruházatokból olyan szettet is össze lehet legózni, ami kis túlzással már-már elegáns, szal már a túrázó kinézet sem lehet kifogás. Casual márka fronton amiben kellemesen csalódtam mostanában, az a Marc O'Polo, általában időtálló, tartós, minőségi cuccok és nagyon gyakran prémium anyagokból dolgoznak, de sajnos meg is kérik az árukat, durván túl vannak árazva.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gigabyte B85M-D3H-A + I5 4440 + HyperX 8GB FURY DDR3 1333MHz + CoolerMaster N200 + Hyper 103 hűtő
- Apple MacBook Air M1 2020 13" (A2337) 8GB/256GB, akku: 100% (35 ciklus), garancia: 2026.10.12.
- Lenovo Legion Go 512/16 ,19 hónap garancia, szép állapotban eladó!
- MacBook Pro Retina 14" 8C / 14C / 16 GB / 512 SSD / Magyar - Garancia - 0 ciklus
- Lézeres hátlap csere VERHETETLEN áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest