Hirdetés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Riasztó topik
- Házimozi belépő szinten
- Hobby elektronika
-
PROHARDVER!
Topicban gyakran előforduló webáruházak linkjei a szabályzat után:
>> BestSecret meghívó: topicban nem szabad!
Reddit, Facebook, Google percek alatt lehet találni kódot.
-
PROHARDVER!
(rögzített hozzászólás)
BestSecret vagy bármilyen más meghívó kérés/felajánlás TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nerazim
őstag
Üdv!
Farmer nadrágot szeretnék venni olyan nagyon max 10-15k ig. Amiket eddig vettem azok közül mindegyiknek a zsebe pár hónap után el kezdett lógni attól, hogy zsebre rakom a kezemet. Esetleg van bevált farmernadrág ami kibír azért 1,5-2 évet is és nem jön elő ez a probléma? -
meszi85
tag
Best Secretről kaptam egy packot:
[link] Tom Tailor galléros póló 5,6k nagyon érdes, kemény anyagú(pedig 100% pamut), megy vissza, nagy csalódás
[link] Wrangler Arizona farmer 9,3k vékony anyag, szabása jó, többet vártam tőle, még meggondolom
[link] s.Oliver Keith farmer anyag kicsit rugalmas, elég szűk, minőség jó---6400ft
[link] Tom Tailor Marvin farmer anyag kicsit rugalmas, minőség jó---7600ft
[link] s.Oliver Keith (Slim Fit fazon) szürke bársony, tetszik marad----6600ft#24673 Studi
Sportzokniban én most Umbrot(79% pamut,18% poliamid, 3% elasztán) és Hummelt(79% pamut) használok többnyire, jobban beváltak, mint az Adidas vagy Nike modelljei.
Ezek közepesen vastag zoknik sportolásra és hétköznapokra is használom.
Nem szeretem a műszálas zoknikat, nekem abban mindig elcsúszik a lábam a cipőben.
De az hozzátartozik, hogy nem vagyok azaz izzadós típus. -
Studi
veterán
Magában tartja az izzadtságot, ezáltal folyamatosan nedvesen tartja a bőrt. Nyirkosan veszít a rugalmasságából, eleve vastagabb jellemzően, emiatt elmozdulhat, és kidörzsölheti a nedves bőrt. Nem praktikus sportra. Meg van a helye a használatának, én is hordok, csak itt kifejezetten a sportszergyártók merültek fel.
-
margithid
veterán
Nekem a cat zoknik bejönnek. Kényelmes, és aránylag sokáig birják
-
la_cc
addikt
Mért is? Őszinte kérdés, én csak annyit veszek észre, hogy eléggé hamar kikopnak a bokánál a fekete zoknijaim, bár ez lehet a járásomnak is köszönhetőek...
#24661 Visormail Én innen szoktam rendelni normál magasságú zoknikat, magyar márka, szerintem ár-érték arányban elég jók, az összetétel is rendben van.
-
ssj81
aktív tag
Bestsecret-ről rendelt cipőnek nyekereg a talpa, ezek beszoktak kopni vagy selejt?
-
Xtomi
tag
Ez egy jól kidolgozott magasszárú Adidas snekaernek tűnik a BS-en, de inkább őszre venném meg.
-
AtHoS
nagyúr
válasz
mert_csokis #24663 üzenetére
Ha már Ms. Melyik helyen szoktad venni?
-
mert_csokis
senior tag
válasz
Visormail #24661 üzenetére
Vastag frottírzokni? Ráadásul a tavaszi/nyári szezonra? Az erős.
Árban még így is ezer forint felett van darabja.
Bemész bármelyik nagyobb kínaiba, és szartig tudsz válogatni a pamut és bambusz zoknik közül. Konkrétan 100% pamut (finoman fésült, orrvarrás nélküli) is van, de néhány százalék elasztán nem árt a rugalmasság miatt. A formáját is jobban tartja.
Nálunk Miskolcon 390 pénzért mennek ezek a zoknik. Hosszú évek óta csak ezeket használom. Ár-értékben verhetetlenek. -
Visormail
addikt
Sziasztok!
Jól látom, hogy az összes sportmárka megszüntette a 100%-os pamutzoknik gyártását? Persze 95 és 5 elasztán meg ilyesmi az OK, de ~30% poliészter/poliamid/nejlon! az nekem horror kategória, fehér nyári zoknikról beszélek. Csak ilyet találok már mindenhol adidas/nike/puma stb, pedig régen kb mindegyik pamut volt, lassan újakat kellene vennem, mert már mennek szét. Ilyen noname-eket találtam csak [link] ha nincs más kénytelen leszek ezt venni, csak megszoktam, hogy a márkásak szépek is voltak...
-
guftabi96
addikt
#Bestsecret
-
thebigK
addikt
[link]
AY - s.Oliver tengerészkék pólóing - 6k - S-XXL
nem a legnagyobb BB de nem rossz -
blueye
veterán
válasz
Mr.Csizmás #24654 üzenetére
Ez simán lehet, én most rendeltem tőlük többször is.
-
nafikra
tag
válasz
Mr.Csizmás #24654 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Programozás topic
- Eredeti játékok OFF topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Május 5-én csörög utoljára a Skype
- Fotók, videók mobillal
- Kerékpárosok, bringások ide!
- SörcsaPH!
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPad Air 5 64GB,Használt,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S24 128GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest