Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Milyen videókártyát?
- Apple notebookok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Nyomtató topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Unigine Superposition Benchmark
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- iPad topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
PTM
aktív tag
-
doc
nagyúr
Teljesen egyetertek, jatekra eleg keves a 24FPS (bar jatekfuggo, tobbnyire nem zavar a 30 FPS, de pl a Pokembernel en is atraktam 60-ra, sokkal jobb volt ugy), de az eredeti allitas nem ez volt, hanem hogy a konzolosok nemreg azt allitottak volna, nem kell 24 FPS-nel tobb.
[ Szerkesztve ]
-
Sidorovich
senior tag
Megjelenítőtől függően még a szarnál is szarabb tud lenni.
Nekem a 30 FPS is játszhatatlan pl., mert OLED tévén az azonnali pixel válaszidő miatt még darabosabbnak látszik az egész. Az LCD tévénél a pár ms pixel válaszidő ad egyfajta kisimítást ennek, ott se lesz nagy élmény, de legalább játszható. Szerencsére az elmúlt 3 évben 1 kivételével minden játéknál megvolt 60 FPS opció amit nyomtam.[ Szerkesztve ]
-
doc
nagyúr
A kartyakhoz nem tudok hozzaszolni, en meguntam a folyamatos sz*past es attertem MacBookra, azota teljesen stresszmentes a szamitogepes eletem (leszamitva a melot, ott a windows/linux azert nyilvan nehezen megkerulheto). Azt tudom hogy egy ido utan mar onmagaban a gepben valo turkalast is gyuloltem. A szabadidomben nem akarok szamitogepet karbantartani, ha ki akarok kapcsolodni akkor elvarom hogy minden mukodjon azonnal ahogy lerakom a hatsomat a kanapera...
"a gaming még így is az egyik legolcsóbb hobbi" - hat nezd... van ket motorom, negy gitarom egy nagy szatyornyi pedallal es harom erositovel, meg 200+ tarsasjatekom, szoval igen, a gaming egy kimondottan olcso hobbi ezekhez kepest
-
doc
nagyúr
Nyilvan a TV sajat appjat inditom el, de a fules madzagos, nem tudom hova dugni... mondom hogy extrem use case
"ha jó géped van ott sem kell aggódni, hogy fut-e a game" - hat en anno eleg sokat sz*ptam a jo geppel is, mikor a legvaltozatosabb okok miatt kellett szenvedni egy jatekkal ami aztan vagy ment rendesen vagy nem. Raadasul a "jo gep" az folyamatos upgrade-et jelent hogy jo is maradjon.
-
PTM
aktív tag
PC-ből hiányzik a CEC és hogy csak kontrollerrel is lehessen vezérelni. Nálam ezért került ki a nappaliból, pedig eleinte oda is azzal terveztem.
Az utolsó döfés volt, hogy a HDR az istennek nem működött, míg konzolon (de médialejátszókon is) természetes volt. Időről időre rákérdezek, állítólag sok játékhoz a W11-ben máig kapcsolgatni kell.[ Szerkesztve ]
-
arn
félisten
Aztan ideoda cipelem a pct, vagy ket pct tartok ebbol a celbol? Meg azert pcn van par dolog, kanaperol nem tul kenyelmes.
Almat kortevel, mindkettonek megvan a jogosultsaga - 30 evig jatszottam pcn.
[ Szerkesztve ]
facebook.com/mylittleretrocomputerworld | youtube.com/mylittleretrocomputerworld | instagram.com/mylittleretrocomputerworld
-
arn
félisten
Xboxon epp ugy rakothetsz egeret meg billt, es jatszhatsz desktopon - de a konzolnal tenyleg azaz egyik vonzo dolog, hogy a kanaperol tudom megtenni, napi 8h desktop utan nem vagyom meg tobbre kikapcsolodaskent.
facebook.com/mylittleretrocomputerworld | youtube.com/mylittleretrocomputerworld | instagram.com/mylittleretrocomputerworld
-
doc
nagyúr
ne kezdjunk megint pc vs konzol vitaba, de en egyreszt nem akarok millios osszeget kolteni egy gamer PC-re, masreszt nekem meg pont ellenkezo a helyzet: amikkel jatszani akarok, azok tobbnyire NINCSENEK PC-re (Last of Us jatekok, Horizon szeria, Gran Turismo, most eppen az Astro Botot nyuzom amit a gyerek miatt vettem, de teljesen rakattantam talan az egyetlen jatek amit PS-en jatszok es PC-re is elerheto az a Tekken).
-
PTM
aktív tag
Shootereket én framerate-től függetlenül is PC-n játszom, a többivel kapcsolatban pedig legyen lehetőleg 60 FPS és kész. Bőven tudok válogatni, hajjaj. Azt minden további nélkül leírom, hogy vannak kőkori játékok köztük és rengeteg indie/AA is, főleg logikai, platformer ill. metroidvania.
Innentől én azok közé tartozom, akiknek messze fontosabb a user experience, valami olyasmi egyben, mint amit a #37-ben írtam.
Nekem a PC amúgy tovább bootol (14600K, W11, PCIe 4.0 SSD), és 20 másodperc alatt kb. a desktopig jutok ha gyorsan írom be a PIN-t.
[ Szerkesztve ]
-
Kansas
addikt
Ja, így világos. A PC-n nekem is 2,5Gb NIC-em van, de a magam részéről nem látom értelmét gigabitnél gyorsabbra előfizetni. Amire én használom, arra elég az 1Gb/s. Amiből valóban kicsit többet lát a PC, mint a PS, de érdemben nem észrevehető(effektív 900 vs 800Mb/s), ettől nem lesz érezhetően lassabb a letöltés.
Nincs olyan MI, ami képes lenne szimulálni az emberi hülyeséget... ha valaha lesz, annak tuti az emberi hülyeség lesz az oka... A Föld erőforrásai közül a legjobban az ész van elosztva - mindenki meg van róla győződve, hogy több jutott neki, mint másoknak.
-
Kansas
addikt
Nekem 2TB extra SSD tár van a PS5-ben(nem tudom, mi a nagy dolog a bővítésében azon túl, hogy belerakod az SSD-t), és a PC-ben is a játékok 1TB-os SSD-n vannak.
A net meg Gigabit. És nem, PC-n se gyorsabb. Neked lehet valami nagyon szar neted, hogy PC-re több jut belőle, mint PS-re. Nekem ki van húzva az STP kábel mindkettőhöz, azt' megy... Wi-Fi-vel nem bohóckodok, ha nem mobil az eszköz(kivéve az LG TV, a fos 100Mb-es NIC-jével, az gyorsabb madzag nélkül)Nincs olyan MI, ami képes lenne szimulálni az emberi hülyeséget... ha valaha lesz, annak tuti az emberi hülyeség lesz az oka... A Föld erőforrásai közül a legjobban az ész van elosztva - mindenki meg van róla győződve, hogy több jutott neki, mint másoknak.
-
ridiculous
aktív tag
Kőkorszak inkább a kevés fps amit a konzol produkál
Meg az az undormány grafika amit produkál, mintha valaki a szemembe sz*rna.. teljesen lebutítja a játékokat még a SX is..
A másik meg az előfizetés.. megveszel egy játékot de hogy tudj vele multizni vegyél előfizut mert amúgy csak free játékok vagy single játékok futnak.. 1 évet nem bírt nálam a konzol, menekültem vissza PC - re.[ [ [ Pain...Death...Nothing phases me ] ] ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest