- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autós kamerák
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Megjött a Philips 21:9 képarányú, 175 Hz-es QD-OLED monitora
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Zenelejátszó építése, a kiváló hangzásért
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
caindwan
aktív tag
válasz Lacielvtárs #93107 üzenetére
Már te is elismered a nőiességed?
(#93159) otto14: Vaooo, micsoda teste van
(#93166) Lacielvtars: Isten éltesse! Kezd hasonlítani az a
pnyukája avatárjáraJóéjt! Holnaptól érettségi.
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz norbert1998 #93190 üzenetére
Jah, kabalának megteszi.
@Habugi: és még mindig magyarázni kell valamitba Radeon kártyánál...
~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
Popes
őstag
válasz Habugi #93189 üzenetére
Erre nincs ötleted? LINK[link]
Tettem megint egy próbát a 16.5.3-al de BF4 alatt újra ugyan azt kapom mint amit fentebb linkeltem.
Ha van tipped erre is akkor meghallgatom, lehet elsiklottam valami felett de nem találtam megoldást.(kivétel hogy visszarakom az ez előtti Crimsont)Deus ex machina
-
norbert1998
nagyúr
Az lenne a kérdésem, szerintetek mennyire lenne jó ötlet egy ilyenbe belevágnom?
Tulajdonképpen minden benne van, amit tanul(t)unk a szakon, és (legalábbis most ) kifejezetten tetszik.
Bár a 450$ kicsit nagyon túlzás, gyorsan összenézegettem az árakat, igazából 40-50k HUF körül meg lenne az elektronika és a mechanikából is, csak a menetesszárakat illetve a sín gyanánt használt köracélt kellene megvenni, a többi meglenne itthon.
CAD/CAM, Java progr., ezek mind benne lennének.
Illetve, ha marni is szeretnék vele, kelleni fog egy olyan szerszám rá, ami marni tud ( pl egy ilyesmiből erősebb forma)
-
Habugi
addikt
válasz hackeeeee #93183 üzenetére
Adhatok tippet..?!
Nem tudom leírjam-e, félek.., szóval van benne "10" és van benne "Win"..
Egyébként a DOOM-os Steam stream történet nem driveres dolog, fórumok között megtaláltam tegnap előtt az okot ami egyébként simán eszembe juthatott volna magamtól is.
Ugye az első pillanattól tudvalevő volt hogy régebbi OpenGL-t használnak csak a Radeonok, mert az ID-nél valamelyik nagytudású kedves édesanyja túl sokat járt Shanghaiban hiénákkal orgiázni.., nos egen, ezt a bizonyos sokkal korábbi OpenGL verziót nem tudja kezelni a Steam stream rendszere, NV-vel nem azért jó a Stream mert driver, hanem mert újabb OpenGL-el fut rajtuk a játék.[ Szerkesztve ]
..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
norbert1998
nagyúr
Aurdino pasztmek [link]
Faszi ebből:
Ezt csinálta:
Amivel ilyenek készülnek:[ Szerkesztve ]
-
Habugi
addikt
válasz Lacielvtárs #93166 üzenetére
Ragyog a szeme elvtársUram, ragyog!
Nem ismerem a pontos napi programot de nem is kell mert az arcára van írva, születésnapozásból csillagos ötösre vizsgáztatok anyócával!
..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz #Morcosmedve #93180 üzenetére
Visszaraktam a 16.5.3-at, megszűnt az FF bug.. Érdekes.
Véleményem szubjektív...
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Lacielvtárs #93176 üzenetére
A test ápoló az kell, nálam Fém lesz.
Tehát a BIOS bug volt...Asrock Future
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz #Morcosmedve #93180 üzenetére
A steam téma elvileg jah.. Az hablatynál sem megy pl.. És csak openGL-lel.. A firefox bug érdekes volt.. De azt a béta megoldotta, szal ott a driverrel van valami gebasz.
Véleményem szubjektív...
-
#Morcosmedve
veterán
-
-
DR|FTK|NG
veterán
Boldog születésnapot a lányodnak.
-
Köszönjük Uraim...
Apám, mar csiszoljak a Fa test ápolót
Alaplap: megoldva, bios frissítéssel
Ebben is köszönöm ismét a segítségeteketKek ördög uraság
Volt csillám poni rajta?[ Szerkesztve ]
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
Televan74
nagyúr
Boldog szülinapot neki!
Hol van már 1981!
Mindenbe beleugatok!!!
-
MiklosSaS
nagyúr
Isten eltesse! Meg egy par ev es leszel te bajba eleg rendesen....
(aztan meg en)~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz #Morcosmedve #93172 üzenetére
Sehogy.
Firefox-ban villogó kép néhol, plusz ugye Doom-mal nem ment steam alatt a live streaming. A böngésző villogás megszűnt. A stream-et még nem tudom, majd próbáljuk este.
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
HWinfo kötelező hőfokok mérésére.
Boldogot nekije! Hová lett a csillámpóni?
Véleményem szubjektív...
-
stratova
veterán
Isten éltesse! Jesszum, hogy repül az idő.
Létezik, hogy túl könnyűre állítottam be anno NFS HP2-t? Mentem egy pályán XKR-rel és a gépi ellenfél kapott 11mp-t úgy hogy nem egy hibát vétettem..
[ Szerkesztve ]
-
DR|FTK|NG
veterán
És a felárnyi pénzből lehet venni aftermarket hűtőt, vagy használtan ennyiből csak gettós folyadékhűtést.
Gyuri27
Két lehetőség van:
-A - Próbálkozó szellemű az ember, de akkor nem vinnyog a hangja miatt.
-B - Járt utat nem hagyja el a járatlanért, ezért vár a tesztekre és a felhasználói tapasztalatokra. Ekkor valamennyire elnézhetjük neki, hogy visong.[ Szerkesztve ]
-
Gyuri27
félisten
válasz DR|FTK|NG #93163 üzenetére
Erre írom azt, hogy nagy hülye aki ilyet elő rendel vagy megjelenés napján szalad a boltba.
Aztán meg tele sírja a topikot. Hát nem tudom őket sajnálni.
Sajnos olyan világot élünk (főleg ebben az iparban) ahol kvázi hulladékok jönnek le a gyártó sorról.
Ezért szoktam azt mondani érdemes 1-2 hónapot várni a felhasználói értékelések, tesztek, vélemények megjelenésére.Amd-s szép napot.
Amd - Radeon - Ryzen
-
-
-
DR|FTK|NG
veterán
GTX 1080 FE zaj problémák
Nekem a 2000-3000RPM-ről az autók motorjai jutnak eszembe, nem a videókártyám ventijének/ventijeinek a sebessége. -
#Morcosmedve
veterán
Nem tudni mikor produkalja, ket honapja van meg max es eddig ketszer indult el igy, nem reprodukalhato, ha csak nem bekotesi hiba. Senki se tudja, mint irtam, nem hallottak ilyenrol
De meg ha bekapcsolna rendesen, betudnam anomalianak, de igy... furcsa, eleve, hogy amugy rendesen mukodik. Na mindegy, en is kihivtam a faszit aki szerelte h nezze meg...valamikor jon.
Az a ciki h igy a kismegszakitot mindig lenyomom, nehogy egyszer egesz nap porgesse magat, ugy, hogy nem vagyunk itthon, ami eleg idegesito lesz...
Koszi a valaszt, azert megprobalom ezt a wake on-t.
[ Szerkesztve ]
© asszongya'hogy
-
Popes
őstag
válasz #Morcosmedve #93160 üzenetére
Látatlanba nehéz erre mit mondani, sőt még helyben is ha épp nem produkálja a hibát.
Próbálj meg neki beállítani valami időzítést hogy mikor kapcsoljon be, majd ha elindult utána törölheted az időzítést.
Ez csak egy tipp hogy talán helyrerázza az agyát, de ilyen hibát még én se láttam ezért nem megy kisujjból.Deus ex machina
-
Televan74
nagyúr
+2C° adtam még a klímának,mert 24C° nagyon hűvös volt.Nem olcsó mulatság,de megérte.Jó cucc!
Mindenbe beleugatok!!!
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Lacielvtárs #93144 üzenetére
Nezd meg a feladat kezeloben mi fut. Core temp, Ai Tuning, Xpress...meg hasonlo hulyesegek. Lehet valahol a windben van valami ossze zavarva.
-
CJ4567
nagyúr
-
Popes
őstag
-
HSM
félisten
válasz Lacielvtárs #93144 üzenetére
HWiNFO progiban nézd az órajeleket, nekem az jól mutatta.
WIN reinstall nem kell új BIOS-hoz.
-
válasz Lacielvtárs #93140 üzenetére
még annyi hogy kivettem az alaplap elemet, és így is marad win alatt az érték...
agyalok rajta, de lehet win belüli lehet a gond, szerintem
mert hát ha a biosban marad a beállított érték, és win alatt nem, akkor tuti a winben felraktam véletlen valami asrock progit, amit eddig nem, vagyis így volna a logikus, szerintem....
vagy pc világban ne keressek logikát?"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
DiszNóÓl
senior tag
Drift: Töltesz fel youtbobra videókat, vagy minek felvenni ahogy játszol?
Radeonos cuccot kipróbáltam amikor kijött, de azóta sem teszem fel...
Overwolfal is tudsz felvenni, vagy action(fizetős).
HATER
-
hackeeeee
Jómunkásember
Nos, mivel máshol is jártak már, lehet, hogy vna ami fel van használva.. De ha nincs, és kell, aki kapja marja..
De mivel rákérdeztem, nem válaszoltak, hogy melyiket vitték, melyiket nem, így passz.
Ha valamelyiket elvitted, írd be légyszi! Köszi!
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
ohhh, ha ismernél, ilyen nem mondanál, vagy írnál
Apám már ismer
akkor lehet megy rá a bios frissítés, és újra beállítok mindent
türelem nem az erősségem
no majd látjuk, látom...
De nyugtass meg kérlek, nem kell bios frissítés után, wint telepítenem, vagy igen? ASUS-nál nem kellettApám: az már meg volt, állítgattam amiket mondott, de az óra jel marad vagy kék halál win indításkor
ha marad az akkori beállítás, minden rendben működik. azon is agyaltam, adok neki egy picivel több feszt, egy értékkel többet, de azt sem állítja
vagyis hazudok, beállítja, de win alatt marad a fesz érték is terhelés alatt[ Szerkesztve ]
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Lacielvtárs #93137 üzenetére
Próbáld ki mit mondott @HSM kolléga.
[ Szerkesztve ]
-
HSM
félisten
válasz Lacielvtárs #93137 üzenetére
BIOS-ban kell játszani a base/turbo órajelekkel, és ehhez kapcsolódó beállításokkal, amíg helyre nem áll a világbéke.
-
válasz MiklosSaS #93134 üzenetére
& HSM:
értem, köszi a válaszokat...
majd meglátom, most még csak infó jelleggel kéretem, de érdekes a jelenség, ilyet még soha nem láttam :d
elvileg az új bios-al nem kell újra rakni a gépet, ugye? mert tegnap csináltam meg az asszonykámnak
nem sürgős, de ha a bios reset sem segít, akkor lehet a bios csere lesz a megoldás
soha nem gondoltam volna hogy ilyen is létezik...
winbe elvileg nem raktam fel semmi olyat ami belenyúlna, csak rendszer eszközöket raktam fel.
és az az érdekes hogy beállítja, el is menti, és ha újra belépek a biosba akkor a beállított értéket mutatja, de a winben továbbra is 4,6-on megy
nem semmi...
no de akkor majd beszélünk amint lesz idő, mert ma délután én sem akarok/tudok vele foglalkozni
ma szülinapozunkHSM: és ha össze is vesztek, akkor azokat hogy lehet kibékíteni?
[ Szerkesztve ]
-
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Lacielvtárs #93133 üzenetére
Asrock Power! Akkor is tuningolna ha nem kell...
HA NEM SIETOS A DOLOG, HOLNAP DELUTAN MEGNEZEM NEKEK MIROL VAN SZO. eLOSZOR IS, HA SZEDJEL LE MINDEN aSROCK SZUTYKOT A WIN-BOL, aztan ha nem javult meg...rakjal ra egy masik biost.....ez mindig bejon amikor nem szeretnek sokat vakarozni.
Nalam vagy valami szutyok a winbol, vagy nem menti le az allitasokat amikor kilepsz a biosbol.
[ Szerkesztve ]
-
válasz MiklosSaS #93132 üzenetére
te Apám
volna egy kérdésem. visszább akartam venni a Gyiii7-en az órajelent az asszonyomnak a gépén, de nem bírom...
vissza veszem biosba, de a win továbbra is 4600 Mhz-et ír
már alapelemet is kivettem a lapnál, meg nyomtam defultat is, de ha alapon hagyom, kék halállal nem indul el a gép.
ha visszarakok minden együtt beállított értéket a tuninghoz, akkor gond nélkül indul, de munka közben előfordul hogy lefagy...
mit cseszek el?
szülinapra készülünk a családdal, így csak itt tudok figyelni majd a válaszodra, amit előre is köszönök
létezhet hogy befagy valami a biosba?
ilyet még soha nem láttam"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz stratova #93127 üzenetére
Eleg jol hangzik a dolog
Visszont ami rohelyes hogy mar boltokban/ebay-en kaphatoak a 1080-ok de PH!-nak meg mindig nincs. Vajon hogy csinalja a lab501.ro. negyed annyi mint a PH!, Romania...stb, stb...de nekik volt mindig mindenbol...meg Furyka is jutott nekik az elso nap.
-
Popes
őstag
válasz #Morcosmedve #93129 üzenetére
Gurunak nem mondanám magam, de jó párat felraktam.
Deus ex machina
-
#Morcosmedve
veterán
Video közepén a két markolos komoly, de amugy is eleg durva fail-ek.. Ez se rossz!
Ki volt itt a klima szerelo guru?Popes: Még nem jött ki a szerelő, de egyelőre semelyik ismerős, céges-alvállalkozó és forgalmazó sem tudja miert kapcsol be magatol a belteri. Eddig kétszer csinálta:
Kikapcsolt állapot, egyszer csak mindenféle jelzés (csipog ugye ha aramot kap, bekapcsolod, kapcsolgatod) elinditja a ventilatort maxon, de olyan max, amit egyebkent normal esetben nem tudsz beallitani...semmit nem jelez ki, nem nyitja le a szellozoket, csak a venti porog mint az allat magaban, kulteri sem megy-indul el.
Semmire nem reagal a tavkapcsolon, egyedul az aramtalanitas a megoldas, de ha hamar (ki-be jelleggel) visszakapcsolom a kiszmegszakitot a villanytablan, folytatja. Nem tudom mi a baja. Egyebkent teljesen rendeltetesszeruen mukodik mind a kulteri, mind a belteri.Ilyen hibat sehol nem talaltam interneten sem. Mindenki passzolja ezidaig... van e otleted?
[ Szerkesztve ]
© asszongya'hogy
-
Popes
őstag
Nézegetek az öreg csotrogányok között valami szaladgálós vasat, ezt találtam. LINK
Tudom kicsit megosztó, de mikor havernak volt egy ilyen (csak1.6-os) nekem nagyon bejött.
Vélemény? (vagy inkább motor? )Deus ex machina
-
stratova
veterán
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz stratova #93123 üzenetére
Igazából annak örülnék ha 1080 szinten lenne, a HBM2-vel szerelt meg pariban a 1080Ti-vel...és a driverek sem szarják össze magukat....
Szép álom..
Röhelyes hogy pont az AMD viszi a CPU felé...jellenleg nekik közép kategóriánál nincs ütõsebb kockájuk.
Nekem van egy olyan érzésem hogy az AMD mindig széllel szemben vízel....aztán ha magukra csinálnak keresnek más alternativát ...és újra...ujra és.......[ Szerkesztve ]
-
stratova
veterán
válasz MiklosSaS #93120 üzenetére
A GDDR5X-es Polarisnak be kellene ékelődnie GTX 1080 és GTX 1070 közé. Szvsz valamivel alacsonyabb a ROP és magasabb compute teljesítménnyel rendelkezhet ha az ES 1266 MHz-es órajelével szemben 1340 fölé tudnak menni. Ami most csak GDDR5-tel futna be annak 1070 és 1060 közé.
Aztán lehet valami teljesen mást kapunk mit amire most tippelgetünk, Abu szerint még jobban CPU felé viszik az új generáció képességeit, ami a Compute felhasználásnak és a könnyebb programozhatóságnak kedvez, hogy kérdés milyen hatással lesz a grafikus teljesítményre.[ Szerkesztve ]
-
hackeeeee
Jómunkásember
Wút? Bankban így van..
Ha ez így lenne akkor miért ~300k a 600$-os 1080 itthon?
Ebben az esetben 1$=1€, mint minden máshol, és onnantól nézve so reális az ár.
Ezért is mondom azt, hogy a 980-at ennek kalapálnia kell most. Sőt, még talán a Ti-t is.. Ha valami jót akarnak. A Titan X killer szerintem nagyon erős túlzás, főként annak tudatában, hogy néhol még az 1080 sem veri el..
Ismerősöm tesztel most egy GTX960 SLI-t.. Hát hadnemondjam...
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz MiklosSaS #93115 üzenetére
380$? Az nálunk ugye 380 euro.. Polcos árban talán 150 körül? Háááááááát.. Ahhoz el kéne kalapálni a 980-at, és a 980Ti-t is.. Kíváncsi leszek.. Ez a titan X killer kicsit erős, főként a 1080 után.
A memóriáról még mindig nincs szó.. Érdekes.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
MiklosSaS
nagyúr
Nagyon kiváncsi vagyok már a Polarisra. Semmi infó nincs róla, bármi is legyen fel kell kötnie a gatyáját....
-
bandi0000
nagyúr
válasz #Morcosmedve #93109 üzenetére
Nekem tetszett legalább most az atletico nem grund focit játszott teljesen
Kaptunk P9 Lite-ot, hát nem ájultam el tőle, konkrétan ugyan az mint a p8 lite, csak fullhd és ujjlenyomat olvasó van benne, meg újabb középkategóriás proci, de a 2 giga ram maradt, persze ettől még lehet jó, de nem adnék ki érte +30k-t
Xbox One: bandymnc
-
CJ4567
nagyúr
válasz DR|FTK|NG #93100 üzenetére
HSM: nekem a rekord killstreak valamikor 17 volt(BF3), valami End Game Rush volt, úgy kezdődött hogy volt az attackerek spawnja, meg a miénk, közötte üres hely, mögöttünk a két MCOM. És épp jól ment a csipálás Rekord Noshahr TDM-en 140-70-80 körül lehet, majd gépen megnézem.
Volt már hogy úgy kezdtem hogy 11:0 Hangtompított UMP45 forever
Néha nagyon jól játszok, néha meg az előttem lévő embert se találom el
[ Szerkesztve ]
No Sana No Life
-
hackeeeee
Jómunkásember
Reggelt.
Kicsi izomláz azért akad a tegnap után a lábaimban, de nem vészes.
Véleményem szubjektív...
-
DR|FTK|NG
veterán
Köszönöm. Néha sikerül az ilyen.
Játszadoztam most BF4-ben a test range-en(lőtér), ott árnyékidővel volt 90 FPS-em(ég felé nézve 130 FPS), anélkül 110, illetve 170(szintúgy ég felé nézve ). Amúgy máskor nincsen ennyire nagy különbség, csak ~5% - ha nem tévedek, és jól emlékszek.
Nekem hasonló beállításokkal(csak az MSAA ki van kapcsolva) van hasonló FPS-em, hasonló VGA-val. Pl Golmud Railway-en néha van 90 is.Feltöltöttem Google Drive-ra a videókat(~200-220MB a kettő): [link]/L]
hpeter10
Biztos voltam, hogy a Madrid fog győzni.Reggelt.
[ Szerkesztve ]
-
#Morcosmedve
veterán
Jo reggelt, egy gagyi BL döntő után!
© asszongya'hogy
-
MiklosSaS
nagyúr
-
jó reggelt
caindwan
azok a síelős nénikék, nem rosszak, sót határozottan jóak
még női szemmel is[ Szerkesztve ]
-
HSM
félisten
válasz DR|FTK|NG #93100 üzenetére
Az igen! 8:0.
A videós képminőség is korrekt. Nálam sajna eléggé megérződik, ha vesz fel, 60-70-ből leesik kb. 50-re. Mondjuk nem csodálom, szegény 7870 XT-m alapból iszonyat ki van centizve, BF4 FHD HIGH-on+2X-es MSAA....
Kíváncsi lennék, egy modernebb, fullosabb GCN-en hogy megy, pl. egy Hawaii-on, ott elvileg komoly kezelést kapott az UVD motor is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest