- CES 2025: A Zenbook és Vivobook notebookszériákról sem feledkezett meg az ASUS
- CES 2025: Feltekeri kijelzőjét a Lenovo ThinkBookja
- CES 2025: Már az idegenek is 4K-s, 240 Hz-es QD-OLED monitorral nyomulnak
- CES 2025: Kevesebb só is elég
- CES 2025: 750 Hz-es gaming monitorral hívta fel magára a figyelmet a Koorui
- Gaming notebook topik
- Egérpad topik
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Pentax DSLR topic
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
MiklosSaS
nagyúr
Na ugy nez ki elvan baxva ez a hetvege is. Menni kell az asszony egyik baratnojehez vendegsegbe, 245 km-re lakik tolunk. A pasija me egy pokhendi utalatos sznob ge_i aki mindig nagyzasi maniaba szenved. Egy kalap xar a gyerek de ugy viselkedik mintha anglia miniszter elnokje lenne. Holnap reggel indulunk es vasarnap este erek haza. Ugy hianyzott ez nekem mint kutyanak a veres.
~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Malibutomi #4196 üzenetére
Ja, nalam meg nagy dolog volt ha a trabant tankja felig volt. Na ezert van petrol krizis meg ilyen draga .... a mocskos pazarlo nepsegert.
-
=HG=
addikt
válasz Malibutomi #4196 üzenetére
Én inkább egy ilyet szeretnék a garage-ba...
-
Rypejakten
addikt
válasz Malibutomi #4195 üzenetére
en csak olvasgatok, de ez meghozta az ihletet, hogy letoltsem a need for speed carbont, kedvenc autostuningolos jatekom.
-
Malibutomi
nagyúr
Érdekességképp, a 68-asa Camaroba rendelhetö volt olyan motor(7000ccm full aluminium, ZL-1), aminek a felára több volt mint amúgy a kocsi ára.
-
=HG=
addikt
válasz Malibutomi #4191 üzenetére
Mondjuk erre a challenger-re hasonlít...(ez is fekete )
[ Szerkesztve ]
-
otto14
őstag
válasz Malibutomi #4189 üzenetére
Igen?? Előlről oan mint a Challenger (Challenger a kedvenc)
Ja és az 1979 Challenger nem SRT8 Az még nem volt akkor...
De a 69es Charger szebb mint a 79es (?) Challenger (nekem)[ Szerkesztve ]
asd
-
otto14
őstag
válasz Malibutomi #4186 üzenetére
Dodge Challenger SRT8 1979 (Asszem 40et eszik)
Dodge Challenger SRT8 2013 (Asszem ez már csak 15öt)asd
-
xatos3
senior tag
hoho megjöttek a vinyóim !!!!
2x2TB WD RED, raid1 mirror lesz
140el másol egyik a másikra azt azért kipróbáltam[Noctua NH-D15 Chromax.Black] [RYZEN 5900X] [ASUS X470 PRIME-PRO] [ASUS TUF 6700XT OC 12GB] [32GB CORSAIR VENGEANCE SL 3600] [LIAN LI O11 DYNAMIC XL ROG] [szerver: synology DS923+]
-
Shokkolo
addikt
Ha már outlook:
helpdeskeztem ugyebár, és hatalmas harc volt, próbáltuk megértetni az ügyfelekkel hogy Outlookban használjanak pst -ket. mert az jó és lokálisan van tárolva.
Erre csináltak ilyen 17 gigás pst-ket amit összeomlottak. aztán magyarázhattuk h. de a Microsoft szerint max 1,5 giga. Nem fogták fel... 1 év 1 pst és nincs gáz"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
Na ja, de ez tiszta matek:
olvasni + megérteni + dönteni vagy telefon, niggert felhívni, h sz@r a gép... ez sokaknak nem kérdés.Mikor exfőnökömnek anno lefagyott az outlook express, mondom neki, h túl sok a levél, 4 GB felett fagyó, törölje a régieket, a nagyokat (minden céges mailból ment másolat, abból is, amit pl. hirdetők küldtek fotókat a cuccaikhoz), vagy archiváljuk az elmúlt éveket...
megoldás: -Azok bármikor kellhetnek (2-3 éves mail? komolyan?), nézzél egy nagyobb gépet inkább...Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
ejj, akkor nem voltam érthető, vagy csak másnapos vagy!
NEM a gép volt jelszavas, hanem amikor indította a chrome-ot, akkor felajánlotta, h jelentkezzen be... itt lefagyott az user, mert a "gép" jelszót kér...Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
xatos3
senior tag
hát el nem tom képzelni mi lehet az a tébolyda azon a gépen, ha win felhasználó csak a jelszavas akkor arra van egy jó boot cd...
ha nincs chemotox az a darázs letépi a lábam és elszáll vele XDdehogy van gyerek, még ifjú titán vagyok
[Noctua NH-D15 Chromax.Black] [RYZEN 5900X] [ASUS X470 PRIME-PRO] [ASUS TUF 6700XT OC 12GB] [32GB CORSAIR VENGEANCE SL 3600] [LIAN LI O11 DYNAMIC XL ROG] [szerver: synology DS923+]
-
Háát, ha nincs közös gyerek, akkor -ahogy az öregek mondták: "sz@rni bele, b@szni rá!"
Mindegyik csaj csak futó kaland, amíg nics gyerek. Kicsit összeszeded magad (ez a csontváz és a törthefér nem valami igéző), 'oszt jön a következőMost komolyan: az alap szintű infó "tudáshoz" az ég világon nem kell semmi, csak 1. olvasni tudni kell, 2. szövegértés, 3. alap PC perifériák kezelése 4. irányok stabil ismerete (egér bal-jobb stb...)
"emelt" szinten ugyan ez, csak angolul. Sajnos az userek 90% az első-, 8%-a a második ponton elvérzik.A fotó nagyon jó! Talán aláírhatnád, hogy "Fizetésnap: a Fáradt darázs megpihen..."
[ Szerkesztve ]
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
xatos3
senior tag
na ez kemény csata volt....
[Noctua NH-D15 Chromax.Black] [RYZEN 5900X] [ASUS X470 PRIME-PRO] [ASUS TUF 6700XT OC 12GB] [32GB CORSAIR VENGEANCE SL 3600] [LIAN LI O11 DYNAMIC XL ROG] [szerver: synology DS923+]
-
xatos3
senior tag
jelszavasat nem láttam, kicsit el voltam veszve mert 2 év után kamu üggyel kidobott asszony szal ittam pár napig
színvilág? enyém fekete
venti fordulat? úgyis maxon megy mindegyik, nem hallatszanak, csak proci van pwmen
amúgy van voltage is, az is müxik nekem, de 1200 vagy 800? akkor nem érdekel mennyen maxon
azért tetőrébe életmentő ez a h110 cyísis 3 közbe 32 fokba 50 fok a procimeg amit sokan nem vesznek figyelembe: igaz hogy a csúcs bordákkal egyforma erős kb. csak éppen nem a házba agyja le a hőt!!!!
és ez bizony nem mind1[Noctua NH-D15 Chromax.Black] [RYZEN 5900X] [ASUS X470 PRIME-PRO] [ASUS TUF 6700XT OC 12GB] [32GB CORSAIR VENGEANCE SL 3600] [LIAN LI O11 DYNAMIC XL ROG] [szerver: synology DS923+]
-
Jim76
aktív tag
válasz MiklosSaS #4162 üzenetére
Köszi a tapasztalatokat. Meglátom... ha nem jön be, eladom. Nem volt még se CF-em, se SLi-m, és bár SLi-re jobban vágytam volna, ez most így alakult. A GT640-et oda kellet adjam, ha már odaígértem, ez meg megérte.
7850-ért 45-50-et amúgy sem adnék, így kétszerre meg nem olyan fájdalmas Keveset játszok, inkább csak a tudat - nekem tényleg elég volt a GT640 is...There is no elevator to success - just the stairs. So take it one step at a time!
-
Shokkolo
addikt
az ilyen "adminok" -tól mentsen a jó Isten (az admin itt hatalmas időzőjelben... mert ez nem admin, hanem kókler...).
A másik: hazamehetsz?! a fene a jó dolgodat, most irigylem az ormányod helyzetét. engem valamiért nem akarnak elengedni Pedig mennem kellene dokihoz is
"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
MiklosSaS
nagyúr
De jo neked, nalam a muzsika (apropo a muzsikus eb meg eletben van ?) csak 1-utan kezdodik. 2 model csere es 3 prototipus. Jo mulatsag lesz este 7-ig.
(#4161) Jim76: elverezni, igen lehet hogy elfog brut tesztekben. De, lesznek olyan jatekok ahol az 1 gb ddr5 igencsak sovanyka lesz, aztan a CF-minden nyugjevel (nekem volt 7870). Vagyis ugy altalaban nem volt vele sok baj, de azert voltak olyan jatekok ahol szo_as volt a CF. Peldaul Crysis3 egy kartyaval jobban ment mint 2-vel, stb. Masik, dupla zaj, dulpa hotermeles. Fogyasztasban is jobb a 7850.
De ha mar megvan a 7770 akkor probald ki a CF-et. En mondjuk a legjobban csak a keves ramok miatt volnek para.
[ Szerkesztve ]
-
Jim76
aktív tag
válasz MiklosSaS #4154 üzenetére
Naigen, de a 7850@7870 lesz olyan erős, mint a 7770 CF? Közvetlen összehasonlítások nemnagyon vannak, de ezek alapján, félek egy 7850 igencsak elvérzik a 7770CF mellett:
@Mackótestvér: igen, az egyik már megvan, jóáron... kérdés, hogy mondjuk ősszel csereberéljek tovább, vagy vegyek mégegy 7770-et, ezért kérdeztem, hogy megyen-e 8x-8x-ban rendesen az ext4-ben...
[ Szerkesztve ]
There is no elevator to success - just the stairs. So take it one step at a time!
-
Nah, megvan a mai napi "igazi hülye" cím nyertese is.
Egyik kis cégnél raktam össze gépet, rá szoktam nézni a "gyerekekre", érezzék a törődést a tulajok, meg hirdetési anyagért is mentem.
Nah, a gép tele optimalizáló progikkal, toolbarokkal... mondom ezek miért vannak? Raktam fel bolondbiztos progit, kis leírással, az nem volt jó? -hozzátenném, h APU-s irodai gép, nem játékra, a legdurvább a 2 word 8 tab chrome amit kapAzt mondja a csaj, h nem ők voltak. Mondom akkor ki a p!csa? Hááát a weboldalat csinálja a srác, ő tud belenyúlni távolról a gépbe. Mondom azt mégis miért? Az oldal szolgáltatónál van, azon kell dolgozni, képeket innen töltögetni szopás, meret mobilnetetek van, a gép fél napot üzemel, stb. tehát ez nagy kamu szöveg, h jobb így. A jobb, gyorsabb az, ha elviszi a képeket pendrájvon és vezetékes netről tölti fel...
de azért naponta bekukkant a gépbe...
Attól meg pont semmivel nem lesz gyorsabb, h állandóan fut a sok takarító progi, meg ilyesmi, ami 5 percenként javasolja a teljes verzió megvételét, arról nem is beszélve, h csak home célra ingyenes...Gyors takarítás volt csak, mondtam, h ez "kicsi" biztonsági résecske... mindent lát így...
Nem mondom, h kémkedik a srác, de azért nah... vagy csak én érzem az ilyet durvának? Vagy ha beengednek, akkor minimum megkérdezem, h telepíthetek-e, mit telepítenék és miért... nem?Másrészt mekkora idióta aki nonfree progit telepít a full legális gépre, amikor razzia volt itt is és egy közeli városban is... csak úgy röpködtek a sárga csekkek bakker.
Legyen vmi jó is a mai nap, szólt a főnök, h ha nincs mára hőstett, akkor délután nem akarja látni a -sármos, cuki, brad pittes-
ormányomatpofámatHold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
mackosajt
addikt
-
mackosajt
addikt
Én elégedett vagyok vele.
Anno a 2, kártyára jó áron csaptam le, meg a magam megnyugtatása végett (érdekes dolgokat művelt a másik, de kiderült végül, hogy csak driver gond volt). Azóta élvezem, hogy nincs fps gondom.
Csak az alaplapi hang és ez a freki b@szkódás ne lenne.
http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
Jim76
aktív tag
válasz mackosajt #4148 üzenetére
Neked az ext4-ben hogy megy a 7770 CF-ban? 8x-8x?
Most az lesz, hogy a GT640-em már odavan, és olcsón tudtam szerezni egy ASUS HD7770-et, így egyenlőre az lesz, de, ha beválik, akkor veszek mégegyet, mert akkor a kettő lesz annyiban, mint egy jó 7850-es, annál meg a 7770 CF erősebb remélhetőleg, és akkor az maradna min. 1-1,5 évig.There is no elevator to success - just the stairs. So take it one step at a time!
-
mackosajt
addikt
válasz MiklosSaS #4149 üzenetére
leírtam, mit kéne tudjon, és lehetőleg ne aranyban kelljen érte fizetni
A lényeg, hogy mind a CF, mind az FX jól érezze magát.
Ha ezek mellett még a PCI-os hang is bemegy, csak hab a tortán.És ne 4+1 fázisú legyen.
Délután inni kéne egy sört már.
@FatalError! az a baj, hogy a PCI betakaródik, amint berakom a 2. VGA-t.
Meg van ilyen hosszú a CF kábel?
[ Szerkesztve ]
http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
mackosajt
addikt
Giga vagy Asus, Asus vagy Giga?
Ez itt a kérdés?
A lényeg, hogy egyrészt a 8120 jól fusson benne, lehessen némileg OC-t is adni neki, és a CF is menjen benne, lehetőleg a gyári CF kábellel, és ne csak 4x módban.
Az sem lenne hátrány, ha mindezek mellett még egy sima PCI slot is üres maradna, és hozzá is lehetne férni a 2-2 helyet elfoglaló VGA-k mellett, mert a hangkarim sima PCI-os. Szeretném már újra használni.
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz stratova #4144 üzenetére
Nem hangzik rosszul , egy 16 magos Opteron az csucs. Csak lenne egy kicsi tuning is a moka kedveert.
@Paripa: Ezek csak az elso tesztek, most finomhangolni kell. Eloszor kell a ajtek es tesztelni 1-2 orat minimum. Ha stabil jo, ha nem meg kell a fesz. En szerintem nalad a 4.6 GHz az ami nagyon jo, keves fesz, huvos meg minden.
Az ejjel en is kedvet kaptam a tuninghoz, sikerul a 4.4 Ghz 1.21 V-on, maximum 84 fok ami mar eleg kecsegteto. Miutan meglesz a kupaktalanitas szerintem a 4.8-ra kellesz ugy 1.3 V kb ami nem is annyira rossz.
Nalad mennyi egesz posntosan a 4.8 GHz-re a fesz ? Vagyis mit jelez a CPU-Z ?~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
Shokkolo
addikt
@Miklós: csak nem maradt teljesen stabil, még meg kellett tolni +0.005 -el. Így már jó (így lett +0,07)
"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
stratova
veterán
válasz MiklosSaS #4143 üzenetére
Legutóbb valami olyasmit olvastam, hogy bizonyos Tyan alaplapok engednek 12,5% OC-t, de többet nem tudok.
Tuningra akkor lenne komolyabb esély, ha AMD lehozná a Socket C32-t HEDT-re LGA2011-hez hasonlóan (mivel erősen úgy néz ki, hogy AM3+ -> FM2+). De ennek max. dual-procis lappal van esetleg értelme.Most nézem csak, még Socket C32 is lehet hogy kuka, mert a legnagyobb Piledriver is 4m/8c hozzá, Warsaw-ra meg 12-16 magot írnak, azaz klasszikus CPU foglalatok közül csak Socket G34-ben lesz "új" termék.
[ Szerkesztve ]
-
MiklosSaS
nagyúr
Udvozlom Ezredes-Ur, mar hianyoztal a topicban, kerdezni szerettem volna mi van veled.
(#4121) ViZion: amugy a gyerek kifogot egy jo peldanyt, Es ami a meglepo hogy nem melegszik.
A gigabte-rol annyit fuznek hozza hogy masfel evig volt 775-os LGA-am ment benne 4500, q6600 kemenyen tuningolva, semmi gond nem volt veluk. 2011LGA-nal ha nem ROG alaplap lesz akkor lehet benevezek egy felos kategorias gagyibajtra. Ma csak a valtozatossag kedveert.
Videokartyaban is meg voltam vele elegedve, mondjuk csak 3 hetig volt meg a 7970 GHz-es de nekem OK volt.[ Szerkesztve ]
-
otto14
őstag
Ma megyek ballagásra mert az unokatestvéremnek lehárt a 6év orvosi, aztán vendéglőbe lesz a kajálda
asd
-
AM2/AM2+ időkben legenda volt, olyat akartam AM3+ is, de Asusra tereltek. Egyedül az alaplapi ventik V szabályozása hiányzik Gigából. Használhatnának komolyabb színeket, elég gyerekes némelyik lapjuk designja.
A jelszót kér a gép "okosságot" olvastad amit írtam?
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
xatos3
senior tag
biztos hogy vagy 4 fázissal ocznak vagy iszonyatosan rossz tápokat használnak
szinte kizárlólag gigát forgalmazunk alaplaból mind a 6 kollegámnak giga van!!!990fxa ud3 rev1.0
990fxa ud3 rev 1.2
990fxa ud5
x79 ud3
stbszal oltári nagy tévedés még mindig, mert a giga a legtartósabb márka
nekünk szervíztapasztalat van nem is kevés, nem csak garin belüli hanem azon túli hibákat is látunk
2 év alatt EGY azaz 1 döglött gigát láttam az is user error volt....[ Szerkesztve ]
-
miresz
veterán
válasz BomiBoogie #4133 üzenetére
Mellékállás. Valamiből meg is kell élni. A Honvédségből nem igazán lehet. Számtechbótóskatona.
[ Szerkesztve ]
-
miresz
veterán
Mondhatni,a kivételezettek közé tartozol. Mázlista vagy.
Amúgy merre jártál te is eltűnt ember?
A haverom üzletébe besegítek én is.Már lassan egy éve nem forgalmaz Gigát pont az imént felsorolt indokok miatt,de hát amiket anno megvettek,azokat szépen sorban hordják is vissza. Én sajnálom ezt a nagy hanyatlását a Gigának,mert akkoriban mikor feltörő márka volt elég jónak ígérkezett,de szerintem már annyira sokat termelnek,hogy a minőség rovására ment.
[ Szerkesztve ]
-
xatos3
senior tag
1 éves a konfigom semmi baja
mellesleg nálunk heti 4 gigabyte alaplap elkel, egyik se jött vissza
pedig mi szervíz is vagyunk szóval az állításod helytelen vagy loserek tönkreteszik[ Szerkesztve ]
-
miresz
veterán
Persze,ha jöttök a vendégeim vagytok.
xatos3: Gagyibájt. Az a baj,hogy megint egyre több hardverével találkozom ami hibás. Van mit fejlődniük minőség terén. Főként a VGA-k terén. A jó kis windfo
sforce széria első darabjai szépen jönnek vissza gariba mindegyiken kerepel,vagy magától kiesett a ventillátor,a sorozatos cicergő kártyákról,és memória hibás kártyákról nem is beszélek,mert ezek szinte hetente érkezik egy.[ Szerkesztve ]
-
xatos3
senior tag
ki kell hogy ábrándítsalak az ud3 is ugyanolyan jó, ráadásul ott nem érnek össze a kártyák ha sli/cf et akarsz.....
-
Aham, akkor 9-felé ráérünk menni, nem?
Jó bulizást!
'oszt okosan, mert a pálinka rafinált jószág ilyen melegben...Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
Jól el voltál tűnődve! Valami titkos küldi volt, vagy hogy?Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
miresz
veterán
Ne vegyetek Gagyibájt lapot,mert fos! Ennyi a hozzáfűzni valóm a lapos kérdéshez. Ez az első érdemleges Giga lap: Gigabyte GA-990FXA-UD5 Ez alatt nem az igaziak.
Ezt ajánlom,ormányos-kormányosnak én is: Asus M5A99FX PRO R2.0,vagy ha nem akarsz annyit költeni: Asus M5A97 EVO R2.0
[ Szerkesztve ]
-
válasz Shokkolo #4118 üzenetére
Legyél hálás: 2 szálon had számoltassa inglendből a procidat...
Gratula hozzá!
...amúgy ez jónak számít már? Nem vagyok otthon Intel frekikben nagyon... még azt sem tudom az mennyin megy, amin bent dolgozok...[ Szerkesztve ]
-
válasz MiklosSaS #4112 üzenetére
Nem, azé' nem. Inkább az van, amit a Photoshop topikban is írtam anno: nem azért tudom mi a megoldás vmi hibára, mert rohadtul nagy zseni vagyok (ok, kicsit gyanús azért, nem? ), hanem ezért mert én végigsz*ptam mindet...
-
Gyermekeim... látjátok? Az évek, a tapasztalat...és a 99% szerencse amire mindig számíthatok
Komolyan: telepítés miatt volt sejthető. Nekem anno 8 GB-nél is a win meghalt, linux meg nem... egszerűen kevés memóriát használt, nem játszottam, stb... vicces tud lenni, de ez talán a "legjobb" hiba. Egy táp csere jobban fájna, erre meg ált. sok gari is van. Próbáljátok gariztatni a boltban, akkor is, ha lejárt. Hátha tudnak intézkedni
[ Szerkesztve ]
-
válasz Shokkolo #4101 üzenetére
IDE HDD van, a vékonykliensé volt, felajánlom... meg van egy Pentium CPU is, s478 a jófélékből. Csak ehhez jó lap kell.
Ne a procit, az alaplapot nézd. Támogatja-e a HT-t, meg ennek a procinak az FSB-jéz. Jó kis Ht-s kocka, korának legendás bajnoka!
[ Szerkesztve ]
-
MiklosSaS
nagyúr
Pedig ott van az APU is. Kuld el pm-be ha van vezetekes szamod es megdumalhatjuk. A cerka az regi, oda kell ddr1, alaplap meg minden es eleg nehez beszerezni mar az ilyen elavult de mukodokepes dolgokat.
Ellenben az APU nem volna rosz megoldas.~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
Shokkolo
addikt
Nekem van itt valami celka összerakva, csak winyó kell bele.
akad benne egy SB Live 5.1 isnemes célra szerintem beajánlom...
csodát nem kell tőle várni, de telepítgetni meg ez-az... arra jó."A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Gaming notebook topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Egérpad topik
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- Tőzsde és gazdaság
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...