Új hozzászólás Aktív témák
-
Whysperer
addikt
válasz
Jakuskacsa #113285 üzenetére
Én nem tudom mi meg már azon versenyezünk ,hogy mit nem szeretünk ugyna úg yvagy nem csináljuk egy időben stb. elmúlt hetekben nem másodpercre hanem pont egyszerre hívtuk egymást úgy ,hogy rányomtam a hívás gombra és abban a pillanatban tárcsáz a telefonom ,de neki meg akkro érkezett a hviás,hogy felveszem vagy sem és össze akadt a 2 telefon. ez már 10-20. ilyen. meg kb olyanok ,hogy Elindulunk Én a 3. kerületből Ő meg Sóskútról. aztán semmi megbeszélés útközbe felhívjuk egymást egyszerre megint erre jó akkor majd valahogy az auchannal megvárjuk egymást erre tökre egy időbe ahogy én a M0 átmegeyk felhajtok felérek az M0-ra pont akkor ér mellém. Szóval hja elég érdekes sztorik,de ez csak két dolog volt a 100-ból. Szóval kb.-ra már.
Új hozzászólás Aktív témák
- Filmvilág
- Gyúrósok ide!
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Politika
- E-roller topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Iphone 14 Pro Max 256GB Független mobiltelefon. OLVASS!
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest