Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• astrojoe12

tag

Sziasztok!

Pár évente felteszem a kérdést, hátha van rá megoldás: miért nem adja meg a találatokat a játék?

A ping 30-60 között van, nincs elveszett csomag, nem töltök filmet a háttérben. A többi játékban nincs ilyen probléma. Vissza néztem a videókat és szigorúan csak az egyértelmű találatokat számolva, a játék a nem adja meg a találatok 50-80%-át. Tíz éve másik városban éltem, más volt az internet szolgáltatóm és régebbi gépem volt, de akkor is ugyanez volt a bajom a játékkal.

A napokban játszottam hackelt hálózaton a játékkal, az Origin és a webes szerver kereső kihagyásával és 360/50 arányt értem el egy team deathmatch pályán. Eddig ahhoz szoktam hozzá, hogy a találatok nagy részét úgysem nem adja meg, ezért mindig extra tutira megyek célzáskor és lövéskor... mert egyébként a többi battlefiled-ben nem vagyok nagy játékos, tök átlagos a statom.

Ebből arra következtetek, hogy nem nálam van a gond. Nektek is ezt csinálja, vagy nálatok rendesen működik?
    Félve kérdezem, esetleg van már megoldás erre a dologra?

Köszönöm, ha válaszoltok!

Új hozzászólás Aktív témák