Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen processzort vegyek?
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
Aktív témák
-
Xaels
félisten
Ez megint olyan lesz mint a Jet-ek. Ha valaki aki rá specializálódik és beleül akkor a kör végéig nem lehet majd leszedni. Itt is 2-en lesznek és összedolgozva nem sok mindennel lehet majd őket onnan levarázsolni. Nézd meg ezeket a videókat elég sok eszközük van a fent maradáshoz.
-
sixpak
nagyúr
Én is ebben bíztam. A melóhelyen egész nap olvasgattam a patch miatti hozzászólásokat és csendben mosolyogtam a sok síráson. Most azután, hogy hazaértem és megpróbáltam frissíteni már én is sírok.
Persze a kardomba nem dőlök az Origin szokásos bénasága miatt, legfeljebb ma nem játszok. Holnapra pedig már valószínűleg minden rendben lesz. De legkésőbb holnaputánra.
-
Laraxior
titán
Gulf of Omanon voltam az előbb, kerestem a célpontokat, ami köbö 700-1200m, mondom ez tuti elég lesz. Jah erre egy lvl 15ös telibetrafál. Nem fejes, de meghaltam
Utána bementem lelőttem az arcot saccra olyan 150m lehetett, marksman szerint csak 79 méter volt. Kiléptem. Majd megkérek valakit hogy ácsorogjon vagy 10 percet Omanon nekem
Esetleg ha valaki ráér, rámírhatna, keresek egy Omant
-
Sabre
őstag
azért terhelve van mind a proci, mind a gpu is...ki mit mond?
-
SkyS1gn
félisten
berakhatnátok 1. hsz-ba
de úgylátom mostmár 7k
-
Kassadin
addikt
Az utolsó feloldható "perk" a tankhoz, a citv station, és ezzel együtt három ember fér be a tankba. Ha beszállsz a tankba mellém és nyomsz egy F3-t, akkor beülsz oda, ahonnan lehet festeni mindenféle ellenséges járművet és pluszban látja az is, aki javelint visz magával. Meg persze (gondolom én), az a tankos is, akinek szintén guided missile van felrakva a tankra.
A sniper lerakja a soflamot és beméri vele a járműveket is egy jó megoldás, csak az a baj, hogy ez a publáma reconok többségének meghaladja az értelmi szintjét. Vagy fölösleges, mert egyik engi se hord magánál javelint (amit amiatt megértek, hogy alig vihetsz hozzá lőszert, nc), és így hiába mérsz be bármit is, nem fogja lelőni őket senki se. Ezért szoktam kiborulni olyan pályákon, ahol van jet és az emberek botok módjára játszanak, és természetesen a földi járművek nem tudnak semmit sem csinálni olyan helyzetben, ha az ellenfél uralja a légteret.
Egy jó csapat pillanatok alatt szétszed igazából bármilyen járművet, sajnos pubon nagyon ritka az ilyesmi, de azért előfordul néha.
Bazzzs: Úristen.
Meg az a másik, hogy írja is a hudon, hogy bemértek. Én már írtam, hogy szálljanak ki mellőlem, mert csak felkúrják az agyamat.
Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen videókártyát?
- LEGO klub
- Szolnok és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Unlimited Power! Megnyitotta a Honor a 8000 mAh-s mobilok sorát
- Politika
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- HTML szerkesztés
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- ÚL Lenovo Laptop ALKARÉSZEK legolcsóbban.
- Kingston FURY Beast DDR5 16GB 5600MT/s DDR5 CL36 DIMM INGYEN FOXPOST
- Kingston FURY Beast DDR5 16GB 1x16GB 6000MT/s DDR5 CL36 DIMM INGYEN FOXPOST
- DDR5 Hibás ramok eladók ha egyben viszed INGYEN FOXPOST+Olcsóbb
- Kingston FURY Beast DDR5 RGB 32GB (2x16GB) 6000MT/s DDR5 CL36 INGYEN FOXPOST
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S24 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Apple MacBook Pro M1 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest