Hirdetés
- A frissítési frekvenciához igazítja a képkockagenerálást az új Lossless Scaling
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Házimozi belépő szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- SoundBlaster X-Fi
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- SONY LCD és LED TV-k
Aktív témák
-
DjDanee87
addikt
válasz
}{3@Đ$}{0ot #4494 üzenetére
Nem rossz a srác
-
ProEvoFan
nagyúr
Kicsit elhamarkodottan döntöttél...én és sok haverom esténkét csak arra a szervere járunk!Ha betartod a szabályokat (nincs olyan szabály ami nem betartható), akkor nincs semmi probléma.
Amiről te beszélsz, az úgy van h közvetlenül rpgvel nem ölhetsz embert.Tehát ha a tankban van, akkor az nem baj.De ha kiszállt belőle, akkor sajnos úgy érzékeli a szerver mintha emberre lőtted volna.Na erre van az a szabály, hogy aszem' 3 embert ölhetsz közvetlenül rpgvel.Még egyszer mondom, ha járműben lövöd ki, akkor azt nem számolja!
Teljesen korrekt!RPG/M320 huszárok, off. -
}{3@Đ$}{0ot
addikt
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
410-es KD,1631 kill csak Stationary AA-val és majdnem 90 óra.
-
TTomax
félisten
Multigaming .hu szabály.... nem ölhetsz embert jármüvel.... vicces fiuk ezek.... löttem a tankot kiugrott a söfor elém ...jóhogy lelövöm,nem majd kiszállok a tankból és szaladok utánna hogy lelöhessem... megjegyzem ketten voltunk a szerveren éppen....ki is vettem a kedvencek közül,ilyen szabályt én még sehol sem láttam,hogy tankkal nem löhetek emberre...de hát nem probléma van még párezer szerver,ahol értelmes szabályokkal játszanak...
-
Winne
nagyúr
válasz
}{3@Đ$}{0ot #4488 üzenetére
Az jobb, ha kiírja, hogy disabled, de simán megy tovább?
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Kezd nagyon idegesíteni hogy TV raksival Full telibe kapom a kis autót vagy a repcsit és megy tovább,de még annyit sem ír ki hogy "vehicle disable" vagy valami.
-
chosa91
aktív tag
nagyvalószínűséggel szoftveres a gond.
Nálam olyan volt, hogy az SC2-t próbáltam StarFriend-el és beleakadt a CPU-Control-ba, azért mert a core-kat nem defaultban osztotta, hanem én kézzel babráltam
Magamtól rá se jöttem volna, egy fórumon bukkantam rá a megoldásra. -
sanyek2
senior tag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #4417 üzenetére
Más nem marad, minthogy további órákat öljek a témába...
Meg rengeteg türelmet
-
Rico45
őstag
Lehet hogy hülyeség ! ?
Azt vettem észre ,hogy magyarítással ha kiadsz egy parancsot akkor nem beszél a katona!Eddig lehetett hallani mikor mondta hogy Go-go-go!! :-))
Vagy ez mástól van ? Létezik ,hogy így van?:-))
-
DeadMeat
nagyúr
Tankal kapott mar valaki fejest? Nem a gépágyúra gondolok
-
oriic
HÁZIGAZDA
Félig off, de van benne BF is.
-
Gyula84
veterán
felmegyek jetezni erre valaki állandoan kilő az még okés
de hogy tud ilyen gyorsan lőni? 2-3 sec és már lő újra
-
dzsuva
tag
válasz
SipiBcs #4469 üzenetére
Igazad van, mert én sem szólnék egy szót se, ha pl. "donate" alapon csinálnák, mint sok más cég és mondjuk, ha nincs meg a szükséges összeg, akkor nem lehet letölteni a magyarítást.
Mert itt az SMS-es fizetés volt a "felháborodásom" alapja, nem az, hogy fizetni kell érte (az csak rátette egy lapáttal). Egy emelt díjas SMS-el már húztak le rólam 20k forintot, persze feljelentettem a céget és visszakaptam, csak hát akkor is...
-
SipiBcs
őstag
Azt hiszem rossz hírt kell közölnöm veled:
- A demo-ért fizetsz, amennyiben megveszed a játékot, mert szimpatikus. Ha nem veszed meg, akkor majd a vásárlók kifizetik helyetted!
- Az Angol nyelvért is fizetsz, hisz megveszed!Larának igaza van. Speciel én sem szívesen mennék be ingyen 10 percet sem dolgozni, nem hogy 1 órát!
(pedig nem panaszkodhatok, a munkám a hobbym!
)
Csak ezekben az esetekben olyan nagy és átfogó költségekről beszélünk, amiben benne van a programozók irodáját takarító nénike fizetése is vagy hogy évente egy alkalommal kitakarítsák a főnöki iroda klímáját.Az SMS-el tökéletesen igazad van szerintem. Nem biztonságos, sok helyen lehúznak vele rendesen.
-
sixpak
nagyúr
válasz
Intruder A 6 #4464 üzenetére
Nálam működik.
-
Intruder A 6
aktív tag
Sziasztok!
Nálatok megy az Origin? nem tudok bejelentkezni
-
kisborda
tag
Továbbra sem megy.
Kénytelen leszek újratelepíteni a windows-t
-
harry3
őstag
Valaki jön játszani? Egyedül eléggé rossz...
-
bul07
nagyúr
Nem igaz hogy nem találok egy olyan szervert ami jó lenne számomra
Ilyent keresek : HC TDM, csak B2K pályák , játékosszám 32-tól felfele max 1000tiket és nincs semmire tiltás
Ha valaki találna ilyet pm-be elküldhetné, vagy ittRégebben írtam hogy a kedvencemen behoztak 3-rom tiltást azóta szemel láthatóan kevesebben vannak rajta, ritka hogy megvan a 64 fő, előtte meg volt hogy 7-8-an is várakoztak a bejutásra , jól látható hogy a szerverek ranglistáján is elkezdett lejjebb csúszni
-
-
törölt tag
A Battlefield 3 teljes magyarítása. Tartalmazza az egy-és többjátékos, valamint a kooperatív mód magyarítását. A szinkron nyelvét állítsátok át NÉMET nyelvről ANGOL nyelvre!
-
törölt tag
Nem rakom fel fájl megosztóra mert akkor bannolnának az oldalról.
Erre nem jönnek rá és örülök legalább hogy egy pár embernek még élvezhetőbbé tudom tenni a játékot. -
dzsuva
tag
válasz
Laraxior #4445 üzenetére
Egyetértek, de ez kb. olyan, mintha egy demo játékért pénzt kérnének, mert végülis azzal is dolgoztak. Vagy fizetni kéne azért, hogy bf3-nál angolul menjen a játék (mert csak svédül menne).
Meg ez az emelt díjas SMS megoldás sem jön be nekem, mert ilyennel lehet keményen csalni is... -
chosa91
aktív tag
első game amit felteszek a most összefabrikált pc-mre wááá
-
dzsuva
tag
Ez a magyarítás dolog Bakeréknél...
-
kisborda
tag
Légyszíves segítsetek!
Nem indul a játék már hetek óta.Mikor csatlakozok szerverre a "Connecting..."-nél megfagy, majd feljön egy buborék, hogy a képernyőillesztő nem válaszolt, de sikeresen helyreállt.
Az elején is ez volt, de ott a játék is dobott hibaüzenetet (képeket néhány oldallal visszább linkeltem)
Videókártyám HD 4670 1GB, driver 12.1-es. Mielőtt jelentkezett volna a probléma 12.3-es volt fent, gondoltam ez a baja ezért frissítettem, de valamilyen bug folytán a 12.1-es került fel és azóta sem sikerült frissíteni (most az előbb is próbálkoztam, de hiába)!
Más játékok mennek normálisan úgyhogy végképp nincs ötletem. Lehet valahogy orvosolni win újratelepítésen kívül?
Remélem tudtok valamilyen megoldást. Előre is köszi!szerk: Mikor jelentkezett először, aznap raktam fel a legújabb Fraps-t, lehet, hogy az a baja?
-
Gyufaaa
veterán
válasz
fogirobi #4428 üzenetére
Nem tom mennyire igaz:
"#57: Túlkomplikáltan gondolkoztok, ez nem így megy. Az Originben lehet valami integrált fájlfigyelő, valahol a motorháztető alatt. Ha módosítják a hozzá tartozó program fájljait (jelen esetben a BF3-ét), akkor letilthatja a játékot, tehát az istennek sem tudják a magyarítást használók majd elindítani. Viszont, ha újra telepítik a BF3-at, akkor a honosítás törlődik és újra a nyers változat lesz fent, így ismét lehet futtatni. Sőt, lehet hogy reinstall sem kell, hiszen az Originben van beépített repair funkció, ami visszacserélheti az eredetire a módosított fájlokat."
Forrás: [link]
(#4436) Def26:
Vajon besz@rhat tőle a gém? Kollégám szerintem tudná értékelni.
-
janihunk
senior tag
SP honosítás is kikerült a netre. Ami csak a töört höz jó. Ezt nem lehet megakadályozni.
-
-
törölt tag
Akinek kell Battlefield 3 magyarítás (szinkron nélküli, teljes szöveges) az írjon PÜ-t nekem!
Csak annyi hogy írd le az e-mail címedet hogy el tudja küldeni neked a file-t. -
Laraxior
titán
Nem bizony, ezeket nem lehet elpusztítani, baserape ellen valók a kütyü, és stationary-nak számolja.
Pantsir a "kedvencem"több mint 4 órát ücsörögtem benne, dögunalmas, de néha hasznos.
-
TXT
őstag
válasz
Laraxior #4424 üzenetére
Na széééép...... Én meg azt a telepített rakétavetőt kerestem, ami a szárazföldi pályákon is található...
Ma is tanultam valamit! Köszi Laraxior!
Egyébként ebben ülve nem tudnak kiszedni semmivel?maskimx: vmiért nem jó a link, de közben már megoldódott, köszi neked is!
-
maskimx
senior tag
Itt látható a bal felső sarokban az a hajó kinézetű hosszú szürke téglalap.
De rakétavetőt ne keress, az nincs -
-
Laraxior
titán
Vállalkozó szellemű emberkét keresnék Gulf of Oman mapra, ehhez a medálhoz:
Transport Warfare medál a neve.
Elvileg úgy is megszerezhető ha kisautóval elütök 4 embert egy ribbonért, nem csak a transport helivel? Csak a medálból gondolom, ugyanis egy autót ábrázol
Ha igen, akkor csinálom egyedül..Wiki ezt írja: "In a round, kill 4 enemies with Transport Vehicles"
Elvileg a BTR is Transport volna...De arra meg Armored ribbont ad.
-
sanyek2
senior tag
válasz
Gyula84 #4411 üzenetére
Igen, néztem. Neki úgy sikerül a helikoptert leszednie, hogy meg se jelenik a jármű, csak az emberkék. Volt egy másik videó is, ahogy megjelent a jármű, és úgy tűnt el, hogy az embereket szedte le a fickó. Részletezte hova kell tenni a jelölést, hogy az összeset kinyírja, végig csináltam ugyan úgy de nekem akkor se jött össze.
Bug? Vagy csak én szerencsétlenkedek? Órákon át szórakoztam csak ezzel a pályával... -
Gyula84
veterán
-
sanyek2
senior tag
Erre valaki tudja a választ?
-
janihunk
senior tag
válasz
Mythsardan #4406 üzenetére
Időközben kiderült hogy a hunosítás hibás. Ugyan az a baj mint az orosz verziónál patch után. Csak fekete kép van.
-
Mythsardan
aktív tag
válasz
janihunk #4386 üzenetére
"Időközben eldöntöttem, hogy a Battlefield sorozat későbbiekben megjelenő részeihez nem fog általunk készült honosítás napvilágot látni, maradunk a Call of Duty és Medal of Honor játékoknál!"
Egyébként aki meg bírta venni a játékot esetleg a dlc-t is hozzá, annak az az 500 Ft lesz a legkisebb kiadás, amit ki kell adnia a magyarításért(már ha kell neki), de ha sajnálja azt az 500 Ft-ot, akkor még mindig ott a lehetőség arra, hogy megkérjen valakit, hogy küldje el neki pl.:KvardAlien kollégát
OFF:
Most látom, hogy az Abraham Lincoln vs. Zombies című filmet az Asylum stúdió készíti, kár érte, még valami jó is kisülhetett volna belőle, de hát így... -
KYZRR
őstag
Nos, ha teljesen kiüríted a tárat, akkor a csőben nincs lövedék.
Ekkor hátra kell húzni a hüvelykivető-nyílást, és úgy behelyezni tárat, majd visszacsapni a hüvelykivető-nyílást. Ekkor egy lövedék bekerül a csőbe, és 19 lövedék lesz a tárban.-
Ha kilövöd a tár felét, akkor egy lövedék marad a csőben, és ekkor húzod hátra a hüvelykivető-nyílást, akkor egy el nem sütött lövedék esik ki.
Fél tár kilövése után újratöltesz, akkor 21 töltényed lesz, mert 1 lövedék a csőben, ehhez még hozzájön a teljes kapacitású tár, azaz 20 golyó.(G3 esetében)
Aktív témák
Hirdetés
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- Friss előzetesen a DOOM: The Dark Ages
- A frissítési frekvenciához igazítja a képkockagenerálást az új Lossless Scaling
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Ukrajnai háború
- Házimozi belépő szinten
- Sorozatok
- Tőzsde és gazdaság
- Xbox Series X|S
- Külpolitika
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB, Király világosszürke
- LG Ultragear 27GP850-B Gamer monitor!27"/2560x1440/Nano IPS/180hz/1ms/Freesync-Gsync/HDR/Garancia
- Használt laptopok kedvező áron itt ( Személyesen és csomagküldéssel is országosan )
- ASUS Phoenix RTX 3060 12GB
- HP ProDesk 600 G3 SFF PC, 6. generációs i3 Proci
- DUALSHOCK 4 WIRELESS Controller PS4 / használt állapotban / 3 hónap jótállással
- Honor X6b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440P - i7-4GEN I 8GB I 512SSD I NVIDIA I 14" HD+ I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RX 5700 8GB Rampage SHIVA FSP 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest