Hirdetés
Aktív témák
-
sixpak
nagyúr
Félig off: kapott valaki a játékhoz ajándékba adott polóból L-es méretnél nagyobbat? XL-t, vagy nagyobbat? Én M-es méretet kaptam amit elcseréltem a haverommal egy L-re, de 107 kg vagyok és enyhe homár feelingje van.
-
dilipok
veterán
válasz
Cybertrone #2589 üzenetére
+1 Nagyon meg vagyok vele elegedve
-
sith7
félisten
Akinek elege lett a game - ből az utolsó patch miatt, annak itt a lehetőség egy másik játék kipróbálására
"The Free Weekend of Call of Duty®: Modern Warfare® 3 will let you play the multiplayer portion of the base game."
-
ingalls
senior tag
Meg tudjátok mondani, mikor áll elő egy körben a stat-vesztés esete? Ha kidob egy round-ról, majd visszamegyek? Vagy mikor?
-
Winne
nagyúr
válasz
Cybertrone #2577 üzenetére
Ez volt fura akkor, csak nem figyeltem, hogy gunnerként bemértem a tankot, ráküldtem, aztán bemértem újra, mert persze nem pusztult meg és valamikor tudtam lőni még egyet, valamikor nem. Azt hittem vmi hiba van a rendszerben, de bíztam benne, hogy azért több lőszer van benne.
-
-
Ramses07
Modder
GAMEREK! Nem ehhez a témához, de mégis azért ide illő
Kérdés:
Ki milyen egeret választana játékhoz? 1:cyborg RAT 9 vagy Razer mamba??Válaszotokat előre is köszönöm
-
maskimx
senior tag
válasz
dilipok #2583 üzenetére
A nemtudással nincs baj, engem személy szerint az zavar amikor egyesek úgy osztják az észt, hogy szinte alig van tapasztalatuk az adott járművel/fegyverrel.
Sokan inkább kijelentik, hogy valami szar, mert vagy lusták vagy nem elég ügyesek megtanulni a használatát. És sajnos sok kezdő el is hiszi, én meg csak magamban anyázok amikor a random publik gunnerek 80%-a hőkamerával, proxy scannerrel meg guided missile-al ül be mellém a helibe. -
vekk200
tag
Sziasztok ojan kérdésem lenne hogy hogyan tudok így multiba játszani meg van a játék minden de mit kell beállítani kelle valami program hozzá..? előre is köszi a segítséget nem nagyon játszottam még így..
-
dilipok
veterán
válasz
butagyúrós #2581 üzenetére
ilyen az elet, gondolom te sem ugy pottyantal ki, hogy tudtad mi-mi a BFben
-
maskimx
senior tag
válasz
butagyúrós #2581 üzenetére
Meg kell tanulni megint redlineolni
-
maskimx
senior tag
válasz
Nem..
A guided rocketből 14 darab van. Amiből egy van, az a guided missile. Az előbbi a pilóta fegyvere, az utóbbi a lövészé.(#2580) A rocket pod meg csak repülőnek van. Nagyon nem vagy képben
-
kutkut
addikt
válasz
A 14 darab rakéta??
Szerintem jobb lett a ***** óta.
-
Winne
nagyúr
HC tdm-en effektesen leszúrtam a saját csapattársam... WTF?
-
maskimx
senior tag
válasz
strabowsky #2571 üzenetére
"Követi" a földi járműveket. Szinte alig észrevehetően, de ha ezt használod az alap rakéták helyett, akkor több fog célba találni. Heli pilótának a legjobb fegyver, gyakorlás után a pálya másik feléről is ki tudsz majd lőni célokat.
Mivel a TV rakéta vagy egy sorozat guided rocket is disabled-re teszi csak a járműveket, ezért célszerű kommunkálni a lövészeddel és összehangolni a támadásokat.Viszont ha eleget repülsz, akkor előbb utóbb a sima rakétával is el tudsz érni olyan jó találati arányt, mint a guided rocket-el. Csak pontosabban kell hozzá célozni.
(#2572) ingalls : Az a levegő-levegő rakéta, közismertebb nevén heatseeker vagy AA.
-
ingalls
senior tag
válasz
strabowsky #2571 üzenetére
Nagy-nehezen ráállsz a légi célpontokra, rajtatartod, amíg beméri és bal egérgomb. A két rakéta pedig elszáll, amit pedig maradéktalanul elhárít a kiszemelt célpont. Amikor újra próbálod, újra elhárítja: felejtsd el.
-
strabowsky
tag
Srácok elég láma kérdés, de nem tudja nekem valaki megmondani hogy attack heli pilótaként berakom a Guided Rocket-t és ez mi a fenét is csinál pontosan?
Eddig még nem jöttem rá... -
sixpak
nagyúr
válasz
morphologus #2568 üzenetére
Volt nálatok jobb squad. Hiába vagy elsô, ha a squad társaid utolsók.
-
morphologus
csendes tag
cső mindenkinek, az Ace squad medálhoz 1 kellene és megvan, az előző körben én voltam az első a squadban mégsem kaptam meg, ez mitől lehet????
-
mackosajt
addikt
válasz
Erdei88 #2566 üzenetére
Én is jobb szeretem az alap mapokat, de ha már egyszer adtunk 3 DLC-t is nyereménynek, meg állítólag sokan szeretik, beraktuk a mapokat.
Úgy néz ki, vagy mi tévedtünk, vagy az emberek nem állítanak igazat, vagy mindkettő.
Ami viszont érdekes, hogy a TDM map miatt volt egy kis sírás, de valahogy ott még mindíg inkább gyűlik a nép, mint oszlana.
Sajna viszont a map vote-on olyankor mindig egy jó nagy, járműves mapra szavaznak, aztán kilépnek a rá szavazók, mintha direkt csinálnák. -
HellAbove
tag
"Killed by admin" talán valaki pikkel rád?
Miért van az, hogy single-ben megy ultrában, de ha felveszem msaa-t akkor kivág a játék még low-on is? Legfrisebb driver legfrisebb játék hd6850-el. Nem mintha sokat játszanék single-ben (multi az igazi), de azért megnézném, hogy mit tud a gépezet
-
pohár
félisten
válasz
}{3@Đ$}{0ot #2552 üzenetére
nyaunyaunyafnyafnyaf
érdekes, mások fent tudnak maradni a levegőben 3 percnél tovább is, biztos a játék a hülye
-
mackosajt
addikt
válasz
Mythsardan #2547 üzenetére
Fel kell rá jönni, és hívni a haverokat.
Sajna a héten én délutános vagyok, szal nincs időm beindítani délután.
Ha tetszenek a mapok, akkor gyertek ide. Ha még nyerni is akartok, akkor pláne.Proevofan, te is gyere, és akkor talán lesz élet.
ui: amúgy egész jót ökörködtünk Roly! Jó tudni, hogy a definél nem mindegy, meddig nyomod, ha ölni akarsz vele.
-
Stunts666
őstag
-
Mukorka
addikt
válasz
}{3@Đ$}{0ot #2552 üzenetére
Pedig a videóban elég jól bemutatják hogy mit is lehet vele kezdeni helivel...
-
gabipaci
őstag
Srácok, kis figyelem felkeltés a Multi-Gaming - Logitech nyereményjátékkal kapcsolatban:
[link]De a legfontosabb ez:
a járművek respawn idejét feljebb vettem 7,5 percre, így ösztönözve a játékosokat arra, hogy jobban vigyázzanak a vasakra. És nem utolsó sorban, így nem alakul ki járműuralom egy pályán sem. -
Mythsardan
aktív tag
Visszatértem a harcmezőre így 2 hét kihagyás után egy GTX 460 OC társaságában és erre üres a Multi-Gaming
-
Mukorka
addikt
Dice azért keményen lövi az öngólt magának. Kirakják newsba ezt az ECM guide videót ahol is a csávó a felétől percekig beszél arról hogy jet használathoz nem működik a dolog és hogy ezt a Dicenak javítani kellene mivel az ECM közel semmit sem ér jeten.
És ezt terjesztik
-
skul0
aktív tag
válasz
chabeee #2541 üzenetére
Nem, vagy nem jól crackeltél.
Itt egy kis segítség. -
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Tv raksival nem tudok kilőni semmit...............
Minden után csak nagy porfelhő marad,talán a 3.-dik TV után robban fel a tank,APC,repcsi,vagy heli......................thanks Dice!!! -
chabeee
aktív tag
hali
3 hónap kihagyás után elinditottam még1x a bf3-mat de sajnos a szerver betöltése helyett a fekete képernyőt választja, és egyszerűen ha hagyom h menjen nem történik semmi...
frissített vmit 1.8 gb-t volt, ez valami orosz kulccsal aktivált bf3, lehetséges, hogy kell valami crack hozzá, ötleteket várnék ezzel kapcsolatban, előre is köszönöm
üdv csabi -
ProEvoFan
nagyúr
Nem szeretitek?
Káromkodni nem lehet, de legalább nincsenek sniperek
A MultiGaming a kedvencem, de sajnos azon csak este van élet, néha már este sem...
(#2537) dilipok
Akkor is szép rajta az 2xAA(#2527) Ribi
Nemrég kaptam egy privát üzenetet, az alábbi szöveggel: "valamelyik nap lekaptak téged a lambóval" -
Winne
nagyúr
Kipróbáltam ezt a csodálatos hc módot, hát elég furcsa szituációk adódnak benne... Kilövik a csapattársat előttem, kilövöm az ellent, aki lelőtte, közvetlen utána felszedem és lebökök egy oda érkező ellent, ő meg ahogy kel fel lelő, miközben késelek. Azt mondja sry reflex. Hát mondom köszi..
-
Sabre
őstag
válasz
ProciVettel #2530 üzenetére
Főleg amikor egy 500 ticket feletti cq kör van és már a pálya nagy része a földdel egyenlő. Na akkor durván esnek az fps-ek...
Amúgy kinek mi a tűrés határa fps tekintetében minimumon?
Amúgy hallottam, hogy ha valahogy maximalizálom az fps-t ( mint csében ), akkor stabilabb lesz itt is elvileg, nem lesz 200 de nem is esik le annyira...
-
-
Sabre
őstag
1680x1050
este megnézem a beállításokat, de de nem minden van high-on sőt egy csomó minden off.
Igaz, mivel én csén nevelkedtem, először crt-n a 100hz - 100fps volt a megszokott, utána tft-re váltás után 60 / 60, baromira b*ssza a szemem ha az alá esik.
Így ha nem 64 fős karkand vagy oman van, gyakorlatilag nincsen drop 55-60 alá ezekkel a beállításokkal. A procim lehet még keresztmetszet ami szűk, phenom x4 3600mhz-en.
-
Sabre
őstag
-
boogie84
veterán
válasz
butagyúrós #2509 üzenetére
Simán teheted közepesre, vagy kompromisszumot kötve magasabbra is. 40-50 átlagban.. kb
Haverom E8500+gtx460-al 1920×1200-ban tolja. részletességet nem tudok, de sztem high és medium.. -
DjDanee87
addikt
válasz
dilipok #2506 üzenetére
Jó ötlet, csak így a pingre oda kell figyelnem, de legalább megtalálhatok full servereket is.
Mukorka az úgy nem megy szerintem. Ha bepipálom hogy 1-5 free slots akkor a 0 free slotos vagyis fullok meg sem jelennek. Igazán lehetne az empty mellett egy full is, főleg, hogy van ez a funkció, amivel sorban lehet állni
-
butagyúrós
csendes tag
Tolja valaki pont ezzel a konfiggal vagy közelítővel?
phenom x4 965 - GTX 460 - 4gb ram
Mennyi fpst lehet tőle várni? 1680x1050 be lowon? -
DjDanee87
addikt
Jól gondolom, hogy nincs lehetőség full serverekre keresni?
-
dilipok
veterán
en komolyan megszokom... mi ezen a hihetetlen? Mellesleg fogalmam sincs mirol beszelsz, mert nem tapasztalok ilyesmit
Kenyelmesen tudok forogni (nem lehet, hogy nalad van ott valami szarul beallitva?
bar mas forumokon lattam az emberek felhaborodasat, de mar ott sem ertettem igazan )
-
DjDanee87
addikt
Nem tudom mi ez a negativ cucc amit írsz, de én mostanában sokat TDMezek ami elég COD-szerű mód, főleg a Nohsahr Canals vagy melyik pályán. Simán tudok futkározni a konténerek közt, vagy bármikor megfordulni 180fokban, pedig nekem alig van helyem az egér mozgására. Mégis az érzékenységet jól belőve nincs problémám, igaz nem tudom pontoson miről is beszélsz.
-
Lmh
őstag
válasz
dilipok #2498 üzenetére
Omg mit szokni ?? Te komolyan megszokod azt, hogy multiban nem tudsz rendesen, tempósan oldara vagy hátra fordúlni, mert egy 43centis egérpedon 5fokot fordulok a játékban a negatív mouse acc. miatt?? Kétlem, hogy aki normális szinten játszik azt így tolja, mert ez játszhatatlan!!! Fps játékban ez iszonyat alap! Doom1 már tudta...
Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Házimozi belépő szinten
- Nők, nőügyek (18+)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- BestBuy topik
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PS3 Játékok - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Sony Alpha 7 (2300 expo) + 28-70mm f/3.5-5.6 + Takumar 55mm f1.8 M42 + M42-NEX adapter
- HP Compaq 8200 Elite asztali számítógép PC i5 / 8GB ram / 120GB SSD + 500GB HDD
- Mini PC, tiny PC HP ProDesk 600 G2 i5-6500T, EliteDesk 800 G3 i3-6100T, Fujitsu Esprimo i5-7500T
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti / 1TB SSD / 32GB DDR4
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest