Hirdetés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Videós, mozgóképes topik
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós kamerák
- Házimozi belépő szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen TV-t vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Aktív témák
-
dzsuva
tag
Egyetértek, tényleg nem lopott. Itt Magyarországon is azért ilyen drága, mert a %!/%! diszribútorok vagy nagykerek (pl. Media Markt) nagyon drágán adják, hogy legyen nyereségük. Én is inkább orosz kóddal, vagy csak kulccsal veszem a játékokat, mert 12-18k-ért tudod ki fog játékot venni
Most is vettem egy napoleon total war-t kemény 1200Ft-ért és örülök mint majom a farkának -
-
dzsuva
tag
Ilyenkor szoktam előkapni a jó öreg .44-es Magnumot és le Magnum Rage-lek mindenkit (kiállok és fejbeszedem őket olyan Piszkos Harry style-ban)
Vagy kicsit trollkodok a gyerekkel és lövöm, így suppresselem és így megölik őtWinne: Bocs, tényleg félreértettem, de látom te is
Azt akartam kérdezni, hogy hogyan tiltottak le, mert új játék eladása nem ellenkezik a szabályzattal? -
dzsuva
tag
válasz
SipiBcs #4469 üzenetére
Igazad van, mert én sem szólnék egy szót se, ha pl. "donate" alapon csinálnák, mint sok más cég és mondjuk, ha nincs meg a szükséges összeg, akkor nem lehet letölteni a magyarítást.
Mert itt az SMS-es fizetés volt a "felháborodásom" alapja, nem az, hogy fizetni kell érte (az csak rátette egy lapáttal). Egy emelt díjas SMS-el már húztak le rólam 20k forintot, persze feljelentettem a céget és visszakaptam, csak hát akkor is...
-
-
dzsuva
tag
válasz
Laraxior #4445 üzenetére
Egyetértek, de ez kb. olyan, mintha egy demo játékért pénzt kérnének, mert végülis azzal is dolgoztak. Vagy fizetni kéne azért, hogy bf3-nál angolul menjen a játék (mert csak svédül menne).
Meg ez az emelt díjas SMS megoldás sem jön be nekem, mert ilyennel lehet keményen csalni is... -
dzsuva
tag
Ez a magyarítás dolog Bakeréknél...
Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Autós topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Viccrovat
- Sorozatok
- World of Tanks - MMO
- Videós, mozgóképes topik
- További aktív témák...
- Xiaomi 12T Pro 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S20 Ultra 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- HP Elitebook 830 G7, 13.3" FHD IPS, i5-10210U 8GB DDR4 256GB Magyarított billentyűzettel
- Samsung Galaxy S21 Plus 8/256GB, Normál, Káryafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S23 FE 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Álomsebesség elérhető áron - Fedezd fel a jövőt!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB AeroCool Shard Zalman 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest