- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Jön a HDMI 2.2-es specifikáció
- CES 2025: elkészült a HDMI 2.2-es verziója
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nyomtató topik
- CES 2025: közeleg az AMD és az NVIDIA CES előadása
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mini-ITX
-
PROHARDVER!
Kiadó: Electronic Arts
Fejlesztő: EA Digital Illusions CE AB
Megjelent: 2011 OKTÓBER 28
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sabre
őstag
utóbbi idők legélvezetesebb köre volt, az mvp csak hab volt a tortán
lazán elhúztunk, erre fogta magát a szerver és 650-350nél átpakolt minket a vesztésre álló oldalra.. bevoltunk szorítva a bázisra elvégre azt lőttem előtte én is..
Tele volt minden aknával meg c4-es idiótákkal, de elindultunk kifele és megfordítottuk. -
Sabre
őstag
válasz regener #18688 üzenetére
Siker, ez megoldotta
Kaptam is egy kicket itt -> [2142] BrigGens ( K3 ) End Game 24/7 !!!
Game disconnected: you were kicked by an admin. Stated reason: Player Abuse !Régóta járok ide, sosem volt gond... most miért kaptam!?
TV-vel szétkaptam pár tankot meg ifv-t, ezek szerint az admin is köztük volt -
Sabre
őstag
Volt valami frissítés amiről lemaradtam az elmúlt 2 napban?
Kettőből kétszer kivágtak a szerverek ezzel:
error
Game disconnected: you were kicked by PunkBuster. Stated reason: PunkBuster kicked player 'xxxxx' (for 0 minutes) ... RESTRICTION: Service Communication Failure: PnkBstrA.exe -
Sabre
őstag
Hát, nálatok a FightOwl volt aki nálam ütötte ki a biztosítékot - 1vs1ben talán ha 1x sikerült lelőnöm, noha nagyon rég nem lőttem az aek-al, nincs jó recoil kontrol felette nálam szvsz de akkor is..
Folyton csapatosan jöttetek - nyilván ez a lényeg - de volt 1x asszem, mikor szegény Xirith 2-3x lett élesztve majd belelőve a földbe a nagy tolakodásban
-
Sabre
őstag
Ez remek 2 kör volt Zibán, kár hogy annyian voltatok Winnie, Xirith, Bizarre... No meg behúzhattam 2 szopó kört is, de jó volt, pörgős.
Szerk.: ati07 is ott volt, meg ez a kyrxx gyerkőc, többi szerintem nem volt madzsar.
[ Szerkesztve ]
-
Sabre
őstag
válasz warmonger441 #12287 üzenetére
Nem degradálásból kérdeztem, csak infantry only m16 volt a videókon, azt hittem te is csak infantry only módban tolod assault-al.
-
Sabre
őstag
válasz warmonger441 #12282 üzenetére
Infantry m16 only? annyi tartalék van a játékban ehhez képest....
-
Sabre
őstag
válasz devilinsid3 #12264 üzenetére
battleriport ofc
-
Sabre
őstag
végre megcsinálom a road warriort erre nem jön meg a battlelog?
-
Sabre
őstag
Ez valami új legalább, eddig legalább a battlelog ment ha a játék nem is..
" Battlelog @battlelog 39p
We seem to be having a few issues on Battlelog right now, affecting some users. We're investigating."
Some users? Mindenkinek lehalt
[ Szerkesztve ]
-
Sabre
őstag
Picit nem figyelek, megint lemegy egy kelet - nyugat...
-
Sabre
őstag
válasz devilinsid3 #9703 üzenetére
Régen counter-strike időkben még crt monitoron a 100hz - 100 fps volt a bevett, pont olyan volt amilyennek lennie kellett. Aztán jött a TFT időszak és meg kellett az ember szemének szokni a kisebb hz-et, a mostani tft-m is csak 60hz-et tud mert nem mai darab. Nekem már a 60 fps alá esés is szaggatás, körülbelül az 50-55 fps az ami alatt nekem már nem folyamatos a játék, sőt kifejezetten hátrány ha ez alatt van.
Ezért lőttem be olyan gondosan a 64 fős oman-on a grafikát, hogy ha ott nem esik le akkor sehol alapon.
Szerintem továbbra is játszhatatlan a 30-40 fps, de embere válogatja tényleg.De nem, nem lennél e-sportoló több fps-el, mint ahogy innen a fórumról nagyon senki sem szerintem...
-
Sabre
őstag
válasz devilinsid3 #9701 üzenetére
Kár magyarázni, de igenis van ráció abban amit mond ő is.
Egyszer játszál úgy hogy nem esik a monitorod hz-e alá az fps és majd lesel...
-
Sabre
őstag
Nem nagyon akar ez összejönni, valahogy ritka hogy sikerül beleülni egy air dropped ifv-be, majd utána még keressek egy másik ifv-t és én lőjem bele az utolsót...báhh..
-
Sabre
őstag
Valamit biztosan tudnajk egyszerre használni, mert sokszor a 2. stinger sem megy célba még ha nem is bújik el a heli...ilyenkor jön a kellemes meglepetés, mikor betalál mégis és már nem látod a hegy mögött és egyszercsak roadkill
-
Sabre
őstag
Nem kicsit szégyellem, hogy most jöttem rá hogy kell sima rakátét lőni a jeepből...
Nem értettem a fenének sem, hogy lehet hogy nem méri be nekem a földi a levegős raksival, de más meg leszór vele lazán ráadásul több munícióval -
Sabre
őstag
válasz kisza25 #8896 üzenetére
Jónak jó de 20 perc alatt nem meghalni..
Én az ilyeneket szoktam jónak nézni, mint az iménti köröm
[ Szerkesztve ]
-
Sabre
őstag
Már megint 3-4 szerver, 3-4 játék és szarrá alázás kapás. Nem sikerül jót kifogni
-
Sabre
őstag
válasz DeadMeat #6860 üzenetére
Gondoltam hogy rám joinoltál, mert te voltál gabeszon kívül más ott aki ismerős volt.
Csak néztem hogy a rushnál osztottál pár szépet infben, aztán a ctf-ben már alig találkoztunk.
Igaz én sokat védtem, illetve ki-ki néztem zászlót visszaszedni meg zászlóst védeni.Sok kretén ctf-ben támad agyatlanul és a hirtelen bemotorozó láma is elviszi a zászlót aztán lehet szaladni utána...
-
Sabre
őstag
válasz kriszpontaz #6854 üzenetére
Csak nem akasztotta fel magát tőle, bár lehet párezer zsebit elsírt azóta
Deadmeat: jó szeró az IRAM, látom neked is az infantry passzol inkább.
-
Sabre
őstag
Igen, én e szerint cselekedtem hogy megnéztem az fps zabáló mapon milyen grafikai beállítás még az amivel nem esik 55-60 alá. 60 hz-et tud a monitorom, vsync off megszokásból és csak mert alapon 75-re van fixálva az fps. Nem tapasztaltam késést az eddigi 250 órában, de természetesen reális amit írtok.
-
Sabre
őstag
válasz devilinsid3 #3569 üzenetére
Igen, de közben alatta én a tankkal elkapom az AA-t és szétcsapok az engineerek között is ha van gunnerem
-
Sabre
őstag
válasz devilinsid3 #3567 üzenetére
Most én nem csak rólatok beszélek.
sokszor van ilyen, hogy nincs meg az attack heli mert valaki a p*csába elrepül vele mindig és tv-zik kénye kedve szerint és nem tudjuk a földi támogatást intézni egy gyakorlatilag ha a másik fél használja, nektek annyi. -
Sabre
őstag
Persze, ez jogos ebben a megvilágításban. DE nekem abban amiről szó volt, hogy a map határon lebeg és be-be TV-zik a tömegbe heli,jet,tank,amit csak lát. Én erre mondtam, hogy ez nem segíti elő a csapatot.
Bezzeg amikor ti beültök helizni, elég jól tudok a földön írtani alattatok mert megvan a fenti támogatás. -
Sabre
őstag
-
Sabre
őstag
válasz kriszpontaz #1709 üzenetére
Itt a battlelog-ról volt szó, hogy ott nem találom. Dolgozom, nem az asztali gépnél ülök, a notin nincs origin mert miért lenne...
-
Sabre
őstag
Premium tulajok kapnak bf4 beta hozzáférést?
jól értelmezem? Tehát mint BF3 premium tulaj kapok hozzáférést a bf4 beta-hoz?
-
Sabre
őstag
válasz BlessedElroy #1530 üzenetére
-
Sabre
őstag
Miről, illetve most már kiről maradtam le?
Új hozzászólás Aktív témák
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Jövedelem
- Jön a HDMI 2.2-es specifikáció
- CES 2025: elkészült a HDMI 2.2-es verziója
- Milyen routert?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 7000 mAh fölé lőne a következő OnePlus Ace
- Digitális Állampolgárság Program
- Nyomtató topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest