Aktív témák
-
ADAM1337
nagyúr
Jogos amit írsz, eleinte túlzásnak éreztem a hsz-edet.
De tényleg butítják a játékokat, nem az az atom taktikus, a squad része aggasztó nagyon viszont az igaz és már nem tudtam spotolni hogy melyik pontot támadjuk csak a squad leader tud aki meg random.
Bc2-ben 3 ember is letudta hozni a meccset 16v16-ba pubon, itt már nem annyira mert nem tudunk ugrálni a squadba ez zavaró eléggé.
De ez béta szerintem még sokat fog javulni, amúgy tényleg bc3 illett volna inkább a játéknévhez. Remélem több hp lesz a véglegesben mert ez elég hc, eddig 1x tudtam rendesen visszarántani emberre aki lőtt engem oldalba és én szedtem le végül, bc2-ben is jobb volt hogy nem csak ráfingottál az emberre azért kellett bele valamennyi, több reflect kill volt mint itt..
Aktív témák
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- E-roller topik
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- LEGO klub
- OLED monitor topic
- Esik a hóóó!!
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest