- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gaming notebook topik
- SSD kibeszélő
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen asztali médialejátszót?
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Milyen videókártyát?
- Milyen TV-t vegyek?
- Notebook hibák
Aktív témák
-
mackosajt
addikt
Ismered a KRESZ-t?
Igyekszel betartani?
Hány oldal? Ja, hogy mégis megy? Na, akkor amíg nem nyúlik annyira, nem kell sírni.
Mellesleg csak egy kiegészítés került be a szabályba, ami eddig is megvolt, hogy még érthetőbb legyen azoknak, akiknek csökkent értelmi képességeik miatt nehéz megérteni, hogy mit is jelent az adott szabály. Hátha így már felfogják. Vagyis reméljük.
Ha mégsem sikerül nekik, akkor majd megértik amikor bannolódnak. Talán... vagy majd jönnek sírni AzInternetre, hogy csúnyagonoszadminbácsik kidobtak, mert "hülye" voltam. -
Lethal Gene
aktív tag
+1!
Jaja, teljesen nevetséges ez a túlszabályozás...érdekes módon a legtöbb helyen szabályok nélkül (azaz max no rpg on inf) tök jó meccsek szoktak lenni..ugyanis NEM a szabályokon múlik a jó meccs, HANEM a csapaton...ha noobteam van akkor tök mindegy hogy van-e baserape vagy nincs...ha meg jó a csapat, akkor úgy sem lesz baserape.
Sztem autobalance bőven elég...
Nem tudom, hogy a magyar szerókon mi a helyzet, de nagy mapokon RPG-vel gyalogot lőni már elég ciki....nagyon kevesen csinálják, és azokat is pillanatokon belül halálra szekálják...illetve szrrá lövik...
Metróra meg úgy is hentelni mennek az emberek, szóval kár fennakadni ott bármin is...
Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- EAFC 25
- Gaming notebook topik
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen NAS-t vegyek?
- SSD kibeszélő
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- LEGO klub
- Büszke apukák és anyukák topikja
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!)
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest