Hirdetés
Aktív témák
-
Chris78
aktív tag
Nekem a facebook-on jött az infó. 1.6Gb és 11 órátol. Jaj ha egyszer ujra kell rakni az egészet. Ennyi patch után 1 fél napig csak töltögetni fog.
-
Chris78
aktív tag
válasz
BandiHUN #40709 üzenetére
Mindig lenyűgöz a gépelési tudásod.
Szerintem az eredeti ötlet nem volt rossz mert én is csak alkalmanként tudok játszani.
Az airsoftban ezt úgy csináljuk ,hogy aki kijön vasárnap játszani azokat szerencse utján (pénzfeldobás ,érkezési sorrend stb..) két csapatra osztjuk majd mehet a móka.
Ha itt lenne 1 lista ,hogy ki hajlandó alkalomszerüen játszani akkor az e listán feliratkozott játékosok közül lenne csapatosztás.
Késöbb kialakulnak a triók azáltal ki mikor ér rá stb..chabeee:
-
Chris78
aktív tag
Én az új fegyókat általában TDM Hc-mód alatt szoktam felszerelni a mesterlövész fegyókkal nyilt irányzékkal nagyon állat.
-
Chris78
aktív tag
Kojak2012
5 kill-je volt még a visszaszámlálás alatt köztük engem is lelött a saját kezdőmön
Jött a másik csapatba 1 autokiller cheater, és utána ö reklamált a legjobban.
Egy darabig apritották egymást.
BF3=Cheatland
Engem meg nem enged fel a PB. Tökéletes -
Chris78
aktív tag
Az új Patcban lesz napszemcsi.
-
Chris78
aktív tag
Jó lenne a kiszavazásos módszer mit a bf2-ben és akkor ki lehetne rúgni a csalókat.
Ép most futottam össze 1-el és mindenki irta ,hogy Vote kick yes de ezt csak az admin figyeli vagy vanvalami egyéb haszna is? -
Chris78
aktív tag
válasz
ProciVettel #39148 üzenetére
C:\Users\Brian\AppData\Local\PunkBuster\BF3
Én nem látom ezt az útvonalat. (természetesen Brian helyett nekem más van)
Ill nem szerepel a feladatkezelőben a PnkBstrA.exe sem -
Chris78
aktív tag
-
Chris78
aktív tag
A PB mentes szerverek mind fullon és noncs bf3.exe leállás sem.
-
Chris78
aktív tag
Na tegnap óta most felengedett.
Aztán jött a jó öreg Bf3.exe leáll. De ezt már megszoktam.
Gondoltam megyek vissza:The "Game disconnected: you were kicked by Punkbuster errors" are being looked into right now.
Hurrá megint mint tegnap egész nap. -
Chris78
aktív tag
Én meg már kb 8x ujratettem a PB-t.
-
Chris78
aktív tag
Na most nem tudom mi van PB letöröl PB telepít PB frissít tüzfal kikapcsol 5x (nemsokára a Pc is
) Makcsul nem enged a PB. Nem kell ezt valhol direkt módon letörölni vagy valami.
Valaki Help mert már szappanozom a kötelet.
Most néztem szinte az összes PB mentes szerver fullon megy. Nahát vajon miért? -
Chris78
aktív tag
És ujra és ujra
Game disconnected: you were kicked by PunkBuster. Stated reason: PunkBuster kicked player 'Chris78Hu' (for 0 minutes) ... :
Délelőtt meg tökéletesen ment.
-
Chris78
aktív tag
Esetleg 1 ötlet ide ???
-
Chris78
aktív tag
Na megkezdte nekem is :
Game disconnected: you were kicked by PunkBuster. Stated reason: PunkBuster kicked player 'Chris78Hu' (for 0 minutes) ...
Pb -t frissitettem nem használ. -
Chris78
aktív tag
És 1 ujabb kis köcsög: Rais96
Büszkesége
Csak lött és mi meg hullotunk 44/0 statnál tartott akor leléptem.
Csak az a baj nem tudom ,hogy kell repoltolni.
Kár ,hogy nem tudok neki virust küldeni vagy 1 személyes tali is jó volna -
Chris78
aktív tag
Na most mentem 1 jó kört a Debreceni serveren
de hát a jó magyar mentalitás azért nem maradt el.
Volt ott 2 játékos "Mr" elöjelü akik folyamatosan csalóztak ha kilöttem valamelyiküket.
Pedig a statom sem volt jobb az övéknél és mindkettönek több pontja volt ill az egymás elleni lelövés is egálban ált. Végül amikor 1 zászlót foglaltam és az eggyik "Mr" odaért 1 másik bázisról (még csak nem is ott kezdett) leöttem majd 1 "kemper any*d" beirásért kivágta az autoadmin. Nos meghozzák az ember kedvét a magyar szerókhoz egynéhány honfitársaim.
-
Chris78
aktív tag
Megujult az Origin.
Vagy csak rég játszottam. -
Chris78
aktív tag
Az elöbb én is BF HUN oldalait nézegettem és eszembe jutott ,hogy be volt igérve 1 BF1943 (talán a bf3 motorjával) játék. Lehet erröl tudni valmit?
-
Chris78
aktív tag
Ilyen pajzs annó volt a Bf2142-ben a support-nak. Tul sokat nem ért.
Én csak azt szeretném már ,hogy oldják meg ,hogy a térképen is ki lehessen jelölni a spawn-t. -
Chris78
aktív tag
Na ez ám a fórum.
1-2nap kihagyás és 650 új hsz.
Közben rájöttem nekem mi kellene a köv patch-ben. Jó lenne ha a kezdö helyet a térképen is ki lehetne jelölnimint a többi Bf-ben. Sokszor elég megtalálnom a neve alapján , hogy hol is szeretnék kezdeni föleg ha épp húznak pár zászlót mert akkor minden villog a térképen.
-
Chris78
aktív tag
Én most a B2k mg36 fegyójával szivok. Baromi nehéz az 50 supresion kill asist összehozni. Valaki tipp?
Lehet az a "baj" ,hogy mostanában akit lőni kezdek azt ki is lövöm. -
Chris78
aktív tag
Buék.
-
Chris78
aktív tag
válasz
- = Zk = - #34436 üzenetére
Biztos gyorsítana rajta de itt sokan irták már, hogy a külömböző tuningok, fagyásokat, leállásokat okoztak a játéknak.
szerk:nekem is 5770 van e8200 társaságában és szintén azon gondolkodom ,hogy kipróbálom 1 kis extra Ghz-el. :-D -
Chris78
aktív tag
Értem. Köszi a válaszokat.
-
Chris78
aktív tag
Na most ha játék közben kilépek, kifagy ,kidobnak stb ,akkor az addig gyüjtött frag ,pontok és egyebek mennek a levesbe? Mert itt volt aki azt irta ,hogy a kör végén megkapom mig most is irta valaki ,hogy leált a progi és kezdhette előröl a pontgyüjtést.
-
Chris78
aktív tag
Hár szoval ez a "fél tárat belelövök úgy ,hogy közvetlen előttem keresztbe befut és észre sem vesz majd megfordul és lelő a hangok alapján 3 lövedékkel" jelenség full kiakasztja nálam a hajszálrugót. Ez szerverfüggő? Mert ugy tünik ez Karkand óta van.
-
Chris78
aktív tag
válasz
Shkiz0 #31810 üzenetére
Nálam e8200 van és meg sincs húzva ,viszont a P5k3 deluxba ott vigyorog a 4Gb ddr3 1333 és 1 5770-et hajtanak. Ez méduimra alsó hangon elég. Viszont az élsimitás 16x-os mert előtte szinte teljesen levettem és akkor az erdő csak 1 nagy zöld mákostészta volt. Igy maxon pedig full tiszta a kép és az fps-t sem butitotta jelentösen.
-
Chris78
aktív tag
Ez nálam is igy megy. Van úgy, hogy minden összejön akit én veszek észre előszőr annak 1 rövid sorozat (pl g36) és vége. Máskor meg 1 teli tárat elődözök az ipsére aki erre felém fordul 1 pár lövéssel leszed és megy a dolgára.
Net gond lehet nálam is mert általában késő délután és este megy szarabbul amikor sokan vannak fen. Persze játék közben mindenki pingjét látom csak a sajátot nem
.
-
Chris78
aktív tag
Ma volt fenn a multi szerón 1 "Crystal-BKN" nevü jóember 49-es szintű és rush módban az mcom mellől adott fejlövéseket a mi támadó bázisunkra. Csinált vagy 40/0 statot mire kirúgta valaki.
Most néztem teljesen nullázták.
-
Chris78
aktív tag
Na lenyomtam pár Karkand kört. Nekem bejön.
Jó lett a statom is bár még kell szokni ,hogy több épületbe lehet bemenni és több az ablak is amire figyelni kell. GO BF3 Karkand -
Chris78
aktív tag
Kör végén pár pillanatra kirak néhány fegyót. ???
Az mi? -
Chris78
aktív tag
Nekem most csatlakozik 1 Karkandos szeróra.
-
Chris78
aktív tag
De jó. Pont most kezdtem volna.
-
Chris78
aktív tag
3,9Gb De nagyon lassan jön.
Kicsit azért félek tőle mert nekem eddig egész jól működött. -
Chris78
aktív tag
Tegnap találkoztam valakivel akinek valami ilyesmi neve volt "2gdfjifd2s". Vajon miért áldoz valaki 10 ropit ,hogy utána 1 ilyen nevet adjon magának? A játék eredménye alapján nem cheater volt 4/6 k/d.
-
Chris78
aktív tag
Lekopogom de nálam tökéletesen müködik.
Most az AA 16x raktam és tükör kép pedig nem egy erőgépem van.
Rájöttem a helit ugy a legegyszerűbb leszedni az engiber kézi stingerjével ,hogy becélzom "lock" ,megvárom amig eldobja az infracsalit majd csak utána bumm. -
Chris78
aktív tag
Msi afterburnert ,hogy kell kirakni, hogy lássam a proci és a vid kari terhelését játék közben? Vagy más progi is jó erre a célra?
-
Chris78
aktív tag
Az msi afterburner progit játék közben ,hogy tudom nézni? Meg szeretném tudni mit kell még fejlesztenem, melyik alkatrész van csúcsra járatva. Proci vagy a vid kari?
-
Chris78
aktív tag
válasz
Illusion1010 #25789 üzenetére
Én ilyenkor szoktam átmenni 8-10 fös szerókra kis mapon. Fergeteges csapatjátékokat szoktunk összehozni sokszor ismeretlenekkel teamspeak nélkül is simán csak a játék saját komunikáciojával. Sokszor nem is kell több csak a csapatvezetö megadja az irányt a többi meg utána.
-
Chris78
aktív tag
Mindha valamikor lett volna 1 Ph játékos lista ahova fel lehetett iratkozni. Vagy az a bc2-nél volt?
-
Chris78
aktív tag
válasz
whiteman0524 #25776 üzenetére
-
Chris78
aktív tag
válasz
whiteman0524 #25774 üzenetére
Fent tegyél 1 x-et a 1-5 empty server ikonra .
-
Chris78
aktív tag
Hali. Van valaki aki inkább délelőt ér rá? Nekem a munka+család miatt inkább a délelőtti órák jók. Néha azért du is. Szivesen mennék csapatba. Aki társakat keres pls vegyen fel. nick: Chris78Hu
A bugokal én meg úgy vagyok ,hogy nem nagyon zavarnak és szerintem nincs is sok. Egyébként ahányszor 1 bug beszivat kb annyiszor "segít" is. Mikor pl valakire az ember távolról elküld 1 rövid sorozatot aki ráadásul félig takarásban keresztbe fut és bead 1 fejlövést ,na arra senki nem panaszkodik..
-
Chris78
aktív tag
Idönként nálam nem működik a "Tab" a "q" az "y" "esc". Másnál is van ilyen? Nem tudom a progi hibája vagy a bill-é. Elég idegesitö amikor hirtelen se hasalás se spot stb.
-
Chris78
aktív tag
Nála is kb óránként 1x "kimereviti"
képet. Szerencsére nem teljes a fagyás alt+ctrl+del megoldja csak akkor kerülök agyvérzés közeli állapotba amikor a win kiirja ,hogy megpróbálja megkeresni a hibát. Általában akkor persze akkor fagy amikor besűrűsödik a helyzet. Ati 5770-t használok melyik driverrel próbálkozzak?
-
Chris78
aktív tag
Sajna ezzel még nem sok a játékidöm de a bc2-nél simán volt ,hogy 8-15h ig nyomtam ugy ,hogy előtte éjszakás műszakot húztam.
-
Chris78
aktív tag
Sniper kasztnál az alapból kapott kis "sokol rádió" amit le lehet tenni az mire jó?
-
Chris78
aktív tag
Köszi mindenkinek.
-
Chris78
aktív tag
Kaptam az 576-tól "Dlc" kódokat. Azok mire jók, és hova kell beirni?
-
Chris78
aktív tag
Nekem a térkép nem akar szimpatikus lenni. Álandóan váltogatnom kell mert még nem ismerem a pályákat de a spot miatt a közelit használom ha meg menni kell akkor a legtávolabbit. Nincs valami mód rá ,hogy elö lehessen hozni a nagy térképet a kicsit meg ne keljen álítgatni?
-
Chris78
aktív tag
A köszi az infót megyek BFBC2-re
-
Chris78
aktív tag
Hi.
miért nem megy a béta?
Mostanába nnem voltam és most nem lehet elérni a játékot? -
Chris78
aktív tag
Valakinek valami ötlet, hogy én miért nem tudok belépni 1 szerverre sem? Csak elkezd csatlakozni majd simán nem csinál semmit.
-
Chris78
aktív tag
Mindegy mitt csinálok nem indul ez a sz#r. Ráklikkelek 1 szerverre 1 picit várakoztat majd eltünteti a bal alsó sarokba felugró kis ablakot és se hibaüzenet se semmi.
-
Chris78
aktív tag
Quick matchnél pedig " Failed to ping closest servers, please try again. If this happens frequently, check your firewall settings. "
Atüzfalat már kikapcsoltam. -
Chris78
aktív tag
Nem jutok be 1 szerverre sem.
Csak elkezd csatlakozni majd simán nem csinál semmit. se hibaüzenet se más.
-
Chris78
aktív tag
válasz
namenyicsavo #6046 üzenetére
THX
-
Chris78
aktív tag
Ja és honnan érdemes elörendelni?
(limited kiadást)
-
Chris78
aktív tag
Hi. Most akkor honnan lehet lecsipni a betat?
Aktív témák
Hirdetés
- Apple Watch SERIES 8 45mm gold GPS + Cellular, STAINLESS STEEL! Akkumlátor 100%!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Ducky Shine 5 RGB Brown switch
- Macbook Pro 14" M4 Pro 12/16 mag - 2025 gyártás, 24 GB, 1 TERA, 100% - Apple garancia, magyar (48)
- BESZÁMÍTÁS! Noctua NH-D15 chromax.black léghűtés garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Aorus Elite B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX3060 12GB Asus TUF GT301 600W
- iKing.Hu- Apple Macbook 13 M1 Pro Touchbar - 2020 - Használt, karcmentes, 22 töltés
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest