- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Programajánló: közeleg az idei Bacsis-tuning Retró Számítógép kiállítás
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Egérpad topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
válasz
McCartman #23716 üzenetére
Egyébként a járművek a legjobb ebben a gémben...fura,hogy ha ugrok,akkoris elém kerül tank,kilövöm,jön ellenség,lelövöm,de mégis magam alá vágok egy gránátot,hogy menjek vissza repülni
Nem vagyok nagy szám,de annyira nem is vészes,most ezt élvezem a gémben...kádéról meg ne is beszéljünk,olyan 2-4:10+ okat csinálok,hogy öröm nézni
Sajna sokszor ugranak is ki a sérült gépből,nem marad,csak a disabled...
Meghát úgy vettem észre,hiába poén a csapatszállító helit menet közben szerelni,nem ad érte pontot,nem is mutatja,hogy valamit csinálnék,csak gyógyul a gép és kész,elég nagy kicseszés,mert marha sok pontot lehetne így csinálni.Általában váltogatok a posztok között,ha kell,szerelek,gépágyú mikor merről,ha ketten vagyunk csak....de még senki másnál nem figyeltem meg,hogy szerelt volna a 4esről,pedig a bc2-ben is adott volt.
Mondjk az egyik oldal helijét nehézkesebb sokkal,megnem mondom melyik,de nem egyforma,nyilván az oroszokét.egyébként ma találkoztam egy aimos repülőpilótával
gépágyúzott a lelkem,semmi rakéta,de ha befogott,1mp alatt 100ról 0-ra ledarált úgy,hogy az ember moccanni se tudott rá,ezért gondolom,hogy aim...neki is álltunk sztrájkolni levegő-levegő rakétával pár ilyen után,szerencsére el is húzott pár cumi után.
Vicces,mert gondolkodtam ezen,hogy lényegében ha minden lövedék esik,akkor tulajdonképp lehet aimos tankban,heliben is,hisz elvileg azt is ki kell tudnia korrigálni,erre tessék...
Aktív témák
- Új Dobozos Asus TUF GAMING F15 Gamer Vágó Laptop 15,6" -30% i7-13620H 32/1TB RTX 4070 8GB 144Hz
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i5-1145G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- Samsung 42" Full HD plazma TV eladó olcsón
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- IBM/Lenovo Thinkpad T60
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R9 5900X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- AKCIÓ! Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnal elérhető, raktáron lévő HPE Aruba switch-ek
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged