Aktív témák
-
natë
nagyúr
Az öcsémnek próbálnánk beírni a redeem kódot, de a menüre kattintva csak egy fehér oldal jön be origin alatt, nem tudjátok miért?
-
natë
nagyúr
Miért dobnak ki minden szerverről az origin frissítés óta?
-
natë
nagyúr
A következő a problémám : ultrára állítottam a grafikát (konfig az adatlapomon), kivéve FSAA, ami off. Abszolút játszható, ezzel nincs is gond, viszont azóta bármilyen részletességre állítom, a játék meg-megakad mp-ekre, mintha megfagyna, szóval nem grafikai lag. (olyankor a hang is visszhangzik). Találkozott valaki ilyen problémával?
-
natë
nagyúr
Ma ebbe futottam bele : Game disconnected: you were kicked by PunkBuster. Stated reason: PunkBuster kicked player 'XY' (for 0 minutes) ... RESTRICTION: Corrupt Module List
Ez mi a szösz??
Ok, közben megtaláltam.
-
natë
nagyúr
Bocs a kérdésért, ha nem ismeri föl az Origin a megvásárolt/aktivált Karkand kieget, az újrainstall segít?
-
natë
nagyúr
Sziasztok, az uccsó frissítés után csak a fekete képernyő fogad, hang van, tehát betölti a játékot. A kártyám Ati/AMD. Mi lehet a gond? A patch előtt jól működött...
-
natë
nagyúr
Jó cucc...ellenben a BF2 hangulatát nem hozza..szerintem.
-
natë
nagyúr
Na, tegnap sikerült megoldani az el nem induló játék problémáját, erre az Origin update újra gallyra vágta. Hibaüzenettel bezár...
-
natë
nagyúr
Lenyomtam az első pár körömet. A játék baromi szép, BF2 után kicsit szokatlan. A szerverekről gyakran ledob.
Gyakorolnom kell, hogy belejöjjek újra -
natë
nagyúr
Erre valaki?
-
natë
nagyúr
Megvettem a játékot...telepít, regisztrál, etc.. Indítanám, de semmi nem történik. Sem single Playerben sem multiban. Bocs ha leírtátok a megoldást korábban, elkezdtem visszaolvasni, de már összefolynak a betűk. Mi lehet a gond?
Jah a játék Origin downloaderes.
Köszi a segítséget! -
natë
nagyúr
Milyen a multi játékélmény? Van olyan, mint a BF2-ben?
-
natë
nagyúr
Köszönöm a válaszokat!
Nem szerénység, még év elején vettem a gépet és azóta nem nagyon játszottam rajta. Jellemzően ennyi idő alatt megjelenik jópár olyan játék, ami megeszi a konfigot reggelire.
A játékot megveszem, remélem visszahozza a Desert Combat feelinget újra. -
natë
nagyúr
Sziasztok, régebben a BF2-ben elég aktívan és jól
nyomtam, most megvenném ezt is, de komolyabb hw upgrade-ra nincs jelenleg keret. Az adatlapomon található konfiggal nekivághatok (ha jól sejtem a VGA a szűk keresztmetszet), vagy felejtsem el?
Ami fontos, nem akarom a végtelenségig butítva játszani..
Aktív témák
- Autós topik
- Hivatalosan is bejelentették a The Last of Us sorozat harmadik szezonját
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- E-roller topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- TCL LCD és LED TV-k
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest