- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Használt VGA / videókártya ajánló
- Gaming notebook topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
Aktív témák
-
bul07
nagyúr
Hát azért van egy két hiba, eltűnő graffitik ha közel mész
Amúgy nekem tetszett, egy két helyen volt vontatott, de összességébe hozta azt amit én elvártam, bár azért egy kicsit a helikopterezés hiányzik így utólag mert az nem volt, normál nehézségi szinten nekem ötfél hat óra volt végigvinni, nagy szabadság nincs a játékba meny csináld meg azt
-
Sonja
nagyúr
-
deicide
veterán
válasz
ForRedGlory #15993 üzenetére
Nem haragszom, de mire alapozod? Nem ugyanazzal a BF3-al játszunk? Hol van a szabadság, ha 3 lépéssel félrelépek, már kiírja, hogy takarodjak vissza a harctérre és visszaszámol...
-
Wasp_HUN
tag
]Csak nekem tűnik úgy, vagy tényleg nem használja a Crossfire-t a BF3? Esetleg másnak van ezzel tapasztalata? Jelenleg az AMD 11.10 Preview 3-mas driverével próbáltam.
-
pr0bi
senior tag
válasz
ForRedGlory #15993 üzenetére
Valamilyen szinten azért igaza van. A totális szabadsághoz ott a multiplayer ahol azt csinálsz amit akarsz, nem mellesleg ez a BF erős pontja már 1942 óta
-
madgie
titán
válasz
deicide #15990 üzenetére
Pont ezért lesz ugyanolyan alkalmatlan a single része géptesztelésre: az ezer script-es cső talán feleannyira terheli le a teljes rendszert (már ha úgy működik, mint az előd Frostbite), mint multiban, ahol hat tank, négy repcsi meg két heli köröz egy pályán, folyamatosan rombolva mindent, meg ugye a gyalogságnál is van RPG, füstgránát, ilyesmi... brutálisan másképp viselkedett már a BC2 multija is, mint a single részé.
-
front3r
őstag
válasz
boogie84 #15986 üzenetére
Igen, az Ultra miatt féltem én is, hogy majd mennyire gépigényes lesz. Annyiból igaz, hogy a GTX 580 SLI-vel meglesz a fix 60FPS. Itt meg akörül...
Viszont azt nem is említettem hogy volt egy kék halálom is tegnap, de akkor a ház hűtése minimumon volt, utána átállítottam hogy keverje a házban a levegőt, és talán most már nem lesz kék halálom.
Az biztos hogy ez a játék megizzasztja a PC-ket.deicide: Egy háborús FPS ilyen single-ben. Ha nem akarsz scriptet, ott a multi.
-
deicide
veterán
Csak nekem tűnik durván scripteltnek a single? Sokan a Rage-t hívják csőjátéknak, abban ehhez képest szabad ember vagyok.
ps: Én rápróbáltam reggel, 2560x1440, ultra, 2xAA, 50-60FPS, nagyon szép a játék, linkeltek már képeket.
-
cellpeti
nagyúr
tolja már valaki a single-t?
-
JSaN
addikt
válasz
medvezsolt #15987 üzenetére
Meg a futar is johetett volna ma is siman, meg ezzel is kinoznak minekt. Ma ra erek holnap meg mar nem, nem is tom ki veszi at a csomagot.
-
-
quasarus
tag
válasz
Neil Watts #15983 üzenetére
A jó édes ..... az elsők közt rendeltem meg, és nem szóltak. Na majd adok én nekik!
-
front3r
őstag
válasz
boogie84 #15981 üzenetére
Minden Maxon(FullHD), kivéve a Blur csúszkát levettem majdnem minimumra, Antialiasing mértéke Medium (nem tudom a pontos nevét, nem a gépemnél vagyok), 2xAA.
Így játszom, majd azért lehet lesz FPS drop, de eddig ilyet nem nagyon vettem észre, betaban ilyenkor már volt szép kis drop, inkább lag-ok vannak, és azért esik le az FPS, mert kevés a szerver. -
-
quasarus
tag
válasz
Neil Watts #15979 üzenetére
Azt hogy csináltad mikor még ki sem nyitott a bolt?
-
-
quasarus
tag
Rendelt valaki előre CDgalaxisból fémdobozos limited editiont?
Nekem azt írták, 25.-én azaz ma átvehető, de nem nyitásnál.
Tegnap az oldalukon azt írja, hogy a limited edition már megérkezett.Onlány csak péntektől.
Nem annyira hatékony az új NV-WHQL Driver, gtx 480nál rosszabb eredményeket hozott a 3dmark vantage, ill a 3dmark 11-is.Viszont ugyanazon beállítások mellet kevesebbet zabált a kari, és hűvösebb volt.
-
front3r
őstag
válasz
boogie84 #15976 üzenetére
Én már írtam.
Tegnap este toltam ,de jobban fut a beta-nál. Annyi hibát tapasztalta hogy az árnyékok néha tényleg hibásak, ahogy a cikk is írja, villognak picit. De nem olyan zavaró. Meg a textúrákat lassan tölti be, mikor hirtelen megjelenek egy helyszínen, de ez is csak 2-3mp késés és utána minden rendben van. Lehet a VRAM miatt van ez.
-
boogie84
veterán
Egy marha jó kérdés annak aki kipróbálta a bétát és a végleges játékot. Jobban fut a végleges multiban??
570 tulajok: Akiknek van tapasztalatuk osszák meg h megy full hdben. Köszönöm.
-
EYEEEEE ---->>> EEEEEAHHHHHH
-
Edem05
őstag
válasz
Neil Watts #15971 üzenetére
Értem. Hát mindegy, én azért kivárom a 28.-át. Biztos ami biztos alapon.
-
pr0bi
senior tag
Játszik valaki radeon 4850-en?
-
-
Edem05
őstag
válasz
Neil Watts #15968 üzenetére
Ez a VPN egyébként legális dolog?
-
front3r
őstag
válasz
Neil Watts #15968 üzenetére
Lehet azért nem ajánlják, mert még kevés a szerver...
-
Na megkérdeztem a live chaten a VPN-es mókát, oszt' a supportos nagyon nem ajánlotta ennek a használatát... nagyon-nagyon nem. No sebaj, megyek BC2-zni. Ki tart velem?
-
scope2007
addikt
hali!
sorry a kérdésért.. [lehet már volt] de 6950 [2gb]-al lehet majd játszani 1920x1080ba maxon.. vagy majnem maxon? kb jövő héten lesz meg a gém.. most rendeltem be... csak tudjam mire számítsak arramár nagyon várom
-
H.Ezredes
őstag
válasz
Oppenheimer #15789 üzenetére
Ez nagyon jóóó
De valahogy játékban 20 FPS körül már érezhető lassulás stb-stb nem jó :S én játszottam régen 15-30 FPS-el és borzalmas is volt ( CSS )
-
gainwardgs
veterán
Engem is érdekelne hogy fut 480-al, 1280-ban elég az ultrához??
-
Gude
senior tag
Szemet gyönyörködtető
-
tom_77
tag
Fuuu hat ez nagyon zuzos a kepek alapjan
Esetleg probalta valaki akinek GTX570-e van? Erdekelne hogy hogyan megy.
-
kovsol
titán
válasz
gergo0328 #15818 üzenetére
elég sovány tényleg mostanában a kézikönyv. Belegondolok, hogy a guild warshoz egy egész regényt megtöltő leírást adtak két külön könyvben ahol még a sztorit is megalapozták
(#15959) H.Ezredes meló közben legalább van időm fórumozni, mert otthon nem érek rá ilyenre annyira -
madgie
titán
válasz
Oppenheimer #15819 üzenetére
A szemed nem konstans x képkockát érzékel, mint ahogy a felbontása sem meghatározható. Nagyon konyhanyelven és egyszerűsítve: a sárgafolt és környéke (ahová nézel) remekel a színekben, felbontásban, de nincs kihegyezve a képfrissítésre, a perifériális látás meg fordítva. Próbáld ki, a szemed sarkából villog a "neoncső", közvetlenül belebámulva nem.
A mozifilmeket nem 24 fps-sel játsszák le, mert az akad. Általában 3-szor ismétlik ugyanazt a frame-et, vagy még egy-egy feketét is szúrnak közé. A tévéd sem sima 24-en játssza, az olcsóbb rendszint dupláz, a jobbak már 96 Hz-en nyomják.
Játékban X darab teljesen konstans állókép pörög masodpercenként, moziban hosszabb záridőkkel dolgoznak, szinte nem tudsz úgy pause-t nyomni egy videóban, hogy a kimerevített kép éles legyen. Ez direkt van így, egyrészt a mozgás csak így érzékelhető valamennyire folyamatosnak ilyen gyér framerate-nél, másrészt így kell mozgóképet rögzíteni, ha mondjuk 1/500 másodperces záridőkkel veszünk fel a játszótéren egy kölköt, az 60 fps-nél is hótt darabos lesz (a vödör látszólag szaggatva esik le a földre, ilyesmi). Nem véletlen, hogy a filmeseknél annyi szürkeszűrő (ND) van kültéri felvételnél: a záridő adott, a rekeszen sem sokat módosíthat, mert akkor teljesen más lesz a mélységélesség, így szűrőznek ezerrel.
-
RockHaRD
addikt
akinek van kivel, az tolja a coopot, mert nagyon jó
rohadtul szépen lehet összedolgozni, 2. pályán meg gyönyörűen be lehet gyakorolni a heli irányítást, szal mindenképpen érdemes tolni
-
BRIKLY
veterán
válasz
gordonfreemN #15944 üzenetére
a 2 magos procid lesz kevés!
-
gordonfreemN
addikt
Várós a játék nagyon. Ha nem leszek elégedett a 6850-el 1440x900-on, akkor szerintetek 560ti vagy 6950 vagy i5?
-
Cybertrone
veterán
A game nagyon jó... 580 sli-n 2560*1440-ben minden ultrán 2*-es szűréssel, max anti aliasing levellel occlusion nélkül 70-120 fps közt mozog... ez alatt nem volt még... mikor repkedtünk akkor volt 140 fps is
Toltam egy jó 2 és fél órát, eddig nagyon tetszik... van benne kihívás, mivel normálon is meglehetősen nehéz tud lenni olykor olykor! -
pohár
félisten
a marksman headshot bónusz értéke egyenlő a headshot távolságával? magyarul ha 192 pont a bónusz, akkor egy 192 méteres fejest adtam?
-
pohár
félisten
-
Mukorka
addikt
Felidegel a játék... Eddig semmi baja nem volt most meg random beáll az egér és csak a plafont hajlandó nézni. Persze a menüben meg kint az asztalon működik csak a játékban áll be.
-
janihunk
senior tag
Hát ultrába megy fullHD ban élsimi nélkül 22fp a legalja de átlag 30 köröl van. 1280x720 4x élsimi ultra ot meg 25 a legalja átlag 33. De a multit nem tudom. Majd csüt vagy pénteken. Ha lesz kulcsom.
-
válasz
ForRedGlory #15929 üzenetére
A single rész sosem volt az erőssége...
Most is érződik rajta egy kis gagyifaktor... főleg az AI meg amit az ellenfelek csinálnak elég béna.
De ezért jó a multi, az mindig kárpótol bőven. -
-
ForRedGlory
félisten
válasz
Illusion1010 #15930 üzenetére
Lol
[link]
-
Illusion1010
senior tag
BF3 előrehozott megjelenés? [link]
-
Winne
nagyúr
1111 új comment. Beindult a commentgyár? Célegyenes van? Mik a fejlemények?
-
cettlee
őstag
érdekelne, hogy x4 955 el, gtx 460 , al 4 giga memcsivel mire számithatok? fullhd-ben játszom
-
http://www.geforce.com/News/articles/nvidia-geforce-285-62-whql-drivers-released
Az új NV WHQL driverrel is gondotok van?
Nálam nincs SLI csak sima 560Ti és fut egész jól, bár érdemes azért az AA-t lekapni róla minden más ULTRA, akkor tuti is.
-
H.Ezredes
őstag
Most már egyre jobban várom én is a játékot
-
-
ForRedGlory
félisten
Hát igen, azóta megint vannak tapasztalatok, de majd mindenki kitapasztalja magának. Jobb az úgy
Viszont érzésre a multi jobban megy mint a kampány, ami nem rossz hír... viszont a kampány nehéz... főleg a sok effekt miatt. Pl azon az Operation Guillotine pályán van egy rész, amikor annyira megy a fegyverropogás, hogy nagy füst (!) keletkezik tőle és szó szerint nem látni
Aludni kellene... Holnap (vagyis ma...) meló....
Csak még egy multi előtte Caspianon.... -
kungzi
veterán
nem szoktam ilyenekkel játszani, de ez vmi qva jó
néha rám jött a szívbaj, az hót ziher
egyszer el is dobtam az egeret, mikor mellettem robbant egy gránát
-
polonic
félisten
-
Torry
addikt
Van már magyar szerver is!
-
Bazzzs
senior tag
válasz
ForRedGlory #15853 üzenetére
Ez a leírás nagyon felcsigázott
Átfutottam a mai termést, és látom, hogy sokaknak már sikerült vpn-nel elindítani, meg hogy mindenki várja a pénteket. Ilyenkor fáj, hogy még sehogy se állok a szakdolgozatommal, és biztos nem lesz időm kipróbálni pénteken. Pedig nekem is jön szerdán a CDG-től a full extrás változat
Huhh, de nehéz lesz kibírni, hogy nem nyúlhatok hozzá
-
Landon
addikt
Én nem tudom hogy a tetves életbe sikerült ezt összehozni, de a CF MEGINT nem megy a teljes játékban... komolyan mondom nem akarok itt nyavajogni de nem hiszem el, hogy 3 tetves preview driver-t kihoztak ezért az egy játékért és a teljesben MÉGIS fos az egész... kevés is az FPS szám és mikroakadás is van... egyszerűen nem akarom elhinni komolyan... Utoljára vettem életembe AMD VGA-t azt hiszem. Bármennyire is jobban megéri és nyers erőben jobb de ezt a sok bosszúságot nem éri meg, ahogy azt sem, hogy MINDEN egyes játéknál várni keljen egy új tetves driverre, CAP-re akármire...
-
Źşë'
addikt
válasz
ForRedGlory #15853 üzenetére
ez a hsz mindent elárul az sp kampányról
csak győzzem kivárni a pénteket!
-
kungzi
veterán
ez nagyon durva game lett gec
-
Torry
addikt
Nah hát aero ide vagy oda, azért szeret kidobálni a játék.
Egyébként meg gecijó(csak tanulni kell még a pályákat)
-
Illusion1010
senior tag
Megoldódott. Nem tudom mitől, most sikerült leteríteni
Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen routert?
- Politika
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Motoros topic
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Diablo IV
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F (10 mag/16 szál) +RX 7800 XT 16GB GDDR6 +Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F + Új RTX 5060 Ti + Új 16-32GB DDR5! GARANCIA/SZÁMLA!
- Razer Book 13 4K+ TOUCH I7 eladó
- HP 2x8 Gb DDR4 2666 Mhz RAM
- Félgép eladó/ Intel i9 9900 / Asus Prime Z390-A / 64GB DDR4 / 500GB Samsung 980 /
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 7 - 14.5" 3K OLED Érintő 90Hz - Snapdragon X Elite - 32GB - 1TB - 2,5+év gari
- Samsung Galaxy A35 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest