- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen asztali médialejátszót?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- iPad topik
- Használt VGA / videókártya ajánló
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Aktív témák
-
keIdor
titán
válasz
ProEvoFan #17183 üzenetére
Mivel én láttam mindkettőt az előbb, te meg nem, ne tartsd túlzásnak. Láttam amit láttam. Felbontás alacsony konzolon, de ennyi, a textúrákban és az effektekben ugyanaz a kettő.
WongFeiHong: Az, hogy nem folyamatos. Magas a képkocka per másodperc, de mégis szaggat, röviden.
-
Bati0501
őstag
Egy napot kihagytam,már is 1400 új hsz lett.
Tegnap nekem is megjött a kicsike,576-ba,ma szeretném felrakni,de ezzel kapcsolatban szeretnék felrakni néhány kérdést.Bocsi,ha már volt ilyen kérdés.
Az első az lenne,h az Origin-be vagy hova mikor kell regisztrálni?Telepítés közben a játék automatikusan odairányít?És újat kell csinálni,ha már az EA-nál be vagyok regisztrálva vagy ha beírom az ottan nevemet-jelszavamat be tudok jelentkezni?
Limitált verziójút sikerült beszereznem,és eddig csak egy kódot láttam benne,jól?Elég lesz az az egy?És gondolom nektek is van egy kis papírka a dobozba,h gratulálunk unlockolhatsz egy hangtompítós pisztolyt,ehhez be kell regisztrálni egy adott honlapra.Vki megcsinálta már ezt?Lenne még egy kérdés,egy kicsit más témában.Az pedig az lenne,h az 576-ból rendeltem meg a játékot,ahogy már írtam,és még abban az "időszakban",amikor a honlapjuk ezzel nyitott,h rendeld meg.Igaz,h ezt akkor tettem meg,amikor már csak pár tucat volt hátra a számlálón,ennek ellenére még se kaptam pólót,rákérdeztem,azt mondta,h nem nagy vigasz hát tényleg nem az ,h előttem még kettővel kaptak pólót.
Ezen még túl teszem magam,de azzal a pár dlc-vel kapcsolatban ideges cagyok,mert elvileg én még akkor rendeltem meg,amikor még jártak a játékhoz,de eddig még se kaptam semmilyen kódot + pólót se,úgyhogy "izgulok",h mi is lesz.Ezzel kapcsolatban olvastam,h írtátok,h pénteken fogják e-mailben kiküldeni a kódokat.Speciel nekem ezt az eladó nem mondta,amikor rákérdeztem,h benne vannak-e a dlc,azt mondta igen.Szóval most már tényleg nem tudom,h mi van?
-
H.Ezredes
őstag
335 hozzászólás dél óta ez nem lehet követni
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
GeneraL_XTX #17174 üzenetére
-
Laraxior
titán
most látom hogy a HBAO a legdurvább, akkor átállítom..
-
zack
nagyúr
válasz
HBAO Horizon-Based Ambient Occlusion
SSAO Screen Space Ambient OcclusionSSAO minőségibb mint a HBAO, viszont zabálja a kártyákat.
Az első SSAO "fecske" 2007-ben a Crysis volt. -
oriic
HÁZIGAZDA
Uraim, ph szerón vagyunk kellene még pár ember...
-
ETOM
addikt
válasz
gőzöm sincs
-
-
Mrdevil
addikt
Viszont ezek itt fontos mondatok:
"Ugyanakkor viszont jó hír, hogy az Electronic Arts előbbre hozta a Battlefield 3 megjelenési idejét, azaz október 28-a helyett immár 24-től számít legálisnak a játék futtatása. Akinek pedig esetleg mégis aktiválási gondjai lennének, az kipróbálhatja a VPN nevű programocskát, aminek segítségével játszhatóvá teheti a Battlefield 3-at.
Ráadásul ezért még bant sem fog kapni, ezt maga az EA erősítette meg. "
-
Laraxior
titán
Hát nem tudom. Én singlet tolom, a CPUm 3.6GHz-en megy, a VGAd neked is menni fog 800MHz felette, és a betahoz készült driverrel tolom. Nem akaródzik lemenni neki 40FPS alá. 1-2 akadás beüt, de nem vészes, betudom a magas grafikai beállításnak
Multihoz nem elég, de singlezni teljesen jó.Az enyém meg 831/1662/3900MHz
-
janihunk
senior tag
Battlelogon megmaradt a barát lista?
-
capafog23
őstag
Elolvastam az 500 hsz-t amivel le voltam maradva, hát nem sok értelme volt.
ipontól én is kaptam sms-t hogy holnap jön a csomag
-
g@bo
nagyúr
hi
tudtok valahol fémdobozos verziót még?
-
GeneraL_XTX
veterán
áá össze-vissza kidobál a szerverekről az a vacak
-
Danndi
tag
na én is bent vagyok, simán tudtam aktiválni az indonesian ip-vel a proxy-ba írva...
igaz hogy rohadt lassú volt, de megy!!!! -
Laraxior
titán
válasz
keIdor #17165 üzenetére
direkt ilyen esetekre kértem ilyen Mastercardot, hogy lehessen vele steamen, ill. neten fizetni. Sosem tartok rajta pénzt, most is azért tettem fel rá, hogy a kötelezőmet le tudja vonni a bank, de csekket küldött, így szépen le is tudták szippantani az 50eurot
#17168: tudom. Függő tételként van bejegyezve. Most még a többi is, amit ma két csekket fizettem, ezért egyelőre nincsen semmi bizonylatom, se kimutatás a banki weben, hogy ki vonta le a 14881ft-ot
-
albert8
veterán
Bocs, kicsit off leszek
Valakinek nincs véletlen MW3 kuponja?
megvenném tehát dobjon pütEgyébként nagyon szép a játék, bár kicsit unalmas
nagyon szép a környezet, a fények és a fizika is elég brutál -
-
Laraxior
titán
-
maskimx
senior tag
válasz
djculture #17151 üzenetére
Jó szerverre kell menni.
Ajánlom a Tactical Gamer-t, van okos moddolt TS-ünk is, ami automatikusan egy szobába rakja az egy squadba lévőket. Így még squad voip is van, a csapatjáték meg alap -
Laraxior
titán
Függő tételek között van, de már nem rendelkezem azzal az összeggel, de még ki sem tudom listázni, hogy screent csináljak róla, majd csak ha megérkezik ténylegesen.
#17158: Akkor húzd meg jobban azt a 480at, mert nálam nemigen esett 40FPS alá, pedig az SSAO-t is rátoltam, meg mindent maxra húztam
-
Laraxior
titán
Tisztelt Hegedüs Oszkár!
A mi rendszerünkben az alábbi rendelés érkezett, 14:47-kor. Az OTP Bank a belső rendszerünk alapján pontosan a honlapunkon szereplő összeget, 9880 forintot vont le az Ön bankkártyájáról.
A jelzett levonást, 14881 Ft, álláspontunk szerint nem mi eszközöltük, nem is tudná a rendszerünk, nem árusítunk euróban, illetve ilyen áron semmilyen szoftverünk nincsen. Elképzelhető, hogy Ön, esetleg korábban, megrendelte a játékot az Origin-en keresztül is és ők most megterhelték a kártyáját? Javasoljuk, ennek nézzen utána, mivel hozzánk a 9880 forintos levonás érkezett.
Üdvözlettel,
CD Galaxis Kft
Akkor hova a jóistenbe költöttem el 50 eurot? Mert ez pont 50 euro
Holott a kártyám adatai csak steamen vannak megadva, se originen, se máshol nincsen. Steamen pedig nincsen BF3
De mégcsak ki sem jelentkeztem, tehát más se tudott volna esetlegesen vásárolni
-
Qbász
aktív tag
Szerintetek melyik a jobb Hifi vagy a Wartapes hang? Mondjuk a gépemre egy hifi van kötve szóval most hifi-ben megy. Wartapes valahogy egy idő után irritáló főleg azért mert nem hallod a párbeszédeket.
-
-
warcat
veterán
válasz
BandiHUN #17139 üzenetére
Ezt használtam : [link]
Értelemszerüen az ázsiai cuccost kell használni.Amúgy amit itt írtatok, az driveres gond már volt linkelve feljebb,javítják asap,nekem mondjuk pont semmi baja, vicces módon a CF/SLI vagy bikább kártyákon jön elő én meg vígan elvagyok a kis 560 Tivel
-
maskimx
senior tag
válasz
Balázs9503 #17137 üzenetére
Igen, a letöltő és telepítő ablak ugyanaz, csak a sebességen látod, hogy lemezről másolja vagy netről tölti.
-
Xaels
félisten
válasz
keIdor #17136 üzenetére
Nekem 11.9-es driverrel 6970-el nincsenek mikrolagjaim és este toltam egy kört még lefekvés előtt és multi alatt sem volt. Szerencsére textúra villogás sem volt mert arra kicsit érzékeny vagyok
Driver a legújabb van fent? Az állítólag nem 100%-os, ha igen egy régebbi jó driverrel próbáld meg szerintem.
-
L4D1K
őstag
Dejó nektek, van időtök játszani
. 576 tól rendelt LE vel minden rendben volt szerencsére. Dobozban a Karkand +1 DLC, a másik 3 meg megjött emilben.
Bétához képest kapott valami optimalizációt a játék?
-
BandiHUN
veterán
nna végre itthon...megérkezett a cuccos nekem is
És a fémdoboz is megúszta a szállítást,mondjuk reggel 8-kor! jött a futár,szóval nem zötyögte át az országot,tényleg rácsavarhattak volna legalább egy fénymásolópapírt vagy valami...
VPN leírás van valahol,ami kell?
Más:bár kipengettem a szeró árát előre fél évre,nekem még semmi kódom vagy ilyesmim nincs ám... -
keIdor
titán
Hát... mit mondjak? A microlag meg szerver lag miatt se a Single-t se a Multit nem tudtam eddig élvezni, Xbox-on jobban tetszett a Single is, folyamatos 30fps volt, itt meg 40-120fps-ig láttam mindent... és tele van microlag-al, szóval GTX-580-on is olyan, mint ATi-n.
1920x1080, 4xAA, 16xAF, AA Post van mi Medium, minden Ultra, Motium Blur és SSAO/HBAO off.
Így is láttam tőle 1408MB-ot AB szerint.És ez csak Single volt. Szóval nálam Single fronton back to Xbox, egyébként alig szebb PC-n, sőt szerintem a felbontást leszámítva semmivel sem szebb PC-n, mint boxon.
A multi ebben a 20 percben amit játszottam: egyelőre laggos, camperes, zöld textúra bevillanásokból is sok van. A "zseblámpa" továbbra is elbaszott, az ellen a szemembe világít vele és olyan, mintha belenéznék a Napba, azt se tudtam hol a közepe, hova lőjek és végül ki is nyírt.
Azért én még kíváncsi leszek az MW3-ra, MW2/BO-val is többet játszottam mint BC2-vel.
Remélem jövőhéten javítanak a cuccon, mert eddig nem bejövős. -
warcat
veterán
Nekem csak a flyvpnes müködött,de kb 2 perc és kész is volt,biztos ami biztos jelszó megváltoztatva már toltam is pár kört 4Netplayers egyik szerverén.
Azért megnyugodtam nincs lvl xmillió kicsihuszár, 9-es vagy 11-es volt a legnagyobb akivel találkoztam és jó sok libafos rank 1 mint én.
A sokkerekü akármi jó imba maradt, hoztam vele utoljára egy 16:3 -atA többi átlagos pár killel az 1:1 felett,na nem is akarok Rambo lenni.
Hanem a prohardver még mindig üres, 1 emberke lézeng
alkotni kéne valamit.
-
mcwolf79
veterán
válasz
GeneraL_XTX #17127 üzenetére
Én mennék,ha lenne játszópajtás
Amúgy kira,hogy minden 2. meccsen kibax a játékból server disconnected címszóval
-
maskimx
senior tag
válasz
Balázs9503 #17130 üzenetére
Ja, hogy az origint, akkor nem szóltam.
-
törölt tag
válasz
tudod telepíteni, de letölti a frissítést...
-
ch003067
addikt
válasz
Asszem telepíti magát, de ha nem, akkor meg a 3 - 4 mb gyorsan lejön...
-
Balázs9503
tag
az origin-t a cd-ről is tudom telepíteni, vagy külön le kell tölteni?
-
Xaels
félisten
válasz
GeneraL_XTX #17127 üzenetére
Most jöttem le én is ebből az okból. Sajnos 8 ember kell, hogy elinduljon a játék.
Amúgy egy hiányossága van a szerverkeresőnek. Jelszavas szerverek szűrése nincs
-
GeneraL_XTX
veterán
elég üres a PH! szerver
gyk nincs ott senki
-
Mukorka
addikt
válasz
gordonfreemN #17119 üzenetére
Egy külön kis fehér lapon lesz rajta mind a 3.
(#17124) cellpeti: Csak rajtad múlik
-
cellpeti
nagyúr
üdv
voltam a CD Galaxis-ban.
Fém doboz - pipa
DLC kódok - pipa ( Physical Warfare Pack; Dog Tag Pack; Specact Kit Upgrade)Remélem ma este már tudok gamelni
-
törölt tag
válasz
gordonfreemN #17119 üzenetére
Egy papírfecni van a dobozban:
Battlefield 3 Limited Edition
Letölthető játékbeli tartalom
(DLC)És a kódok...
-
HollyBoni
veterán
válasz
}{3@Đ$}{0ot #17121 üzenetére
Eredeti,vagy nem?
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Furcsa,játék újra indítása megoldja a bugos problémát?!
-
gordonfreemN
addikt
Hahá! Megkaptam én is, cd galaxis báék küldték rendesen. Remélem majd én is küldhetem elég rendesen
limited editiont kaptam, igaz asszony vette át, de miként keresse az extra DLC-ket? Telefonon kommunikálunk, és nem tudom, hogy most akkor kaptam, vagy nem. -
Wasp_HUN
tag
válasz
Oppenheimer #17116 üzenetére
Segíteni nem tudok, de nálam is gyakran előjön ez a hiba. Single playerben is.
@ WongFeiHong: OpenVPN-t kihagytad... az működik is
-
Oppenheimer
nagyúr
Újabban azt csinálja a játék, hogy miután véget ért egy map, ugyebár jön a visszaszámlálás amikor meg tudjuk nézni a statokat meg a többi dolgot, aztán mikor visszaszámlálás véget ér el kéne kezdenie tölteni a következő mapot. Ekkor nekem nem kezd el tölteni semmit, hanem egy fekete képernyő jön be és nem történik semmi. Ilyenkor feladatkezelőben kell bezárnom a játékot.
Valaki tud segíteni?
-
medvezsolt
senior tag
uuuh nem tudom mi a rák történt, de nagyából jó sebességgel feltelepült a játék 30%ig és onnantól kezdve kegyetlenül lassan megy. 1 % 10 perc
mindenkinek? -
polonic
félisten
-
mcwolf79
veterán
Sehova sem tudok belépni
Sem Quick match,sem a serverbrowser-ből nem tudok belépni.Mily meglepő, hogy összefossák magukat a szerverek
medvezsolt:
Nekem a DVD-t alig akarta beolvasni. Amúgy tényleg kegyetlen lassan települ a gamma. -
Xaels
félisten
válasz
Balázs9503 #17103 üzenetére
Nem. Az Origin ID-vel kell bejelentkezni, de csak ha már rajta van a játék az accountodon.
-
Balázs9503
tag
battlelog-ot azt külön kell csinálni?
-
Eagl3
veterán
Kész... állandóan lefagy ez a kurv@ játék.
2 küldetés ahogy kiszállunk a kocsiból, már fagy is. Hiába veszem le a grafikát, fagy.
A legújabb nvidia driver van fent. Ötlet valakinek?
Aktív témák
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen asztali médialejátszót?
- Autós topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- BestBuy topik
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AX-370 R5 1600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Zalman S3 EVGA 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest