Aktív témák
-
Neró
őstag
válasz
Neil Watts #14193 üzenetére
Igen ahogy írták most már nem jár és elfogyott a Fémdobozos PC verzió is viszont ha neked azt írták, hogy kapsz akkor kapsz is, de jó ha megkérdezed.
-
ForRedGlory
félisten
válasz
gainwardgs #14140 üzenetére
Ugyanez az erzes fogott el, csak tul vagyok mar rajta. Igaz a nagy teso jott SLI-ben, mar csak ki kellene varni valahogy a penteket...
-
Mukorka
addikt
válasz
Neil Watts #14193 üzenetére
Már nem jár hozzá de ha neked még küldték hogy kapsz akkor lesz..
-
aerosmith
őstag
Ha valakit érdekel http://www.intkeys.com -on lehet venni Limited Edition kulcsot amihez a Karkandot és a Warfare Packot adják. Kulcsot 2 nappal release előtt postázzák.
6%os kedvezmény kuponnal együtt fizettem 9351 forintot. -
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Neró
őstag
válasz
Neil Watts #14177 üzenetére
Ha Digitális Verziót rendelted azaz egy kulcsot akkor 27-én. [link]
- minden le van írva!
-
kapeti07
senior tag
Mire ez a nagy siettség
Az első napokban úgy is bug-os lesz az tuti. Én várok a megjelenéstől számítva 4-5 napot.
-
janihunk
senior tag
válasz
Neil Watts #14177 üzenetére
Ha digitális akkor igen.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Hát gyerekek ez a launch videó marha jó lett. Alig várom már hogy játszhassak végre vele.
Egyébként azt lehet tudni hogy a coop története a játék alatt játszódik, esetleg előtte? Vagy utána? Csak hogy majd milyen sorrendben kell végigtolni a történet miatt.
-
boogie84
veterán
Akkor csak 5 ejrót dobnak ki az ablakon a kedves vásárlók.
(#14181) kapeti07: Az a szomorú h 25-én megjelenik, jobb esetben meg is kapja a vásárló, de csak 28-án tud játszani vele. Legalább a multi előtt lehetne játszani a single részével.... Addig meg jó lett volna ha beállnak a szerverek.... vagy vmi.
(#14183) janihunk: Baj nem volt, csak lagg.
-
-
janihunk
senior tag
Frissítsétek originba a my gameset vagy indítsátok újra aki onnan rendelte elő. Bekerült a BF3 már lehet szedni
Ott van lehet előtölteni.
-
-
Mukorka
addikt
Tegnap voltam egy BO szerveren amin sokan játszanak S&D-t és a console írta hogy vált az egész klán BF3-ra
Örömteli volt látni hogy egy CoD csapat áttér és térít
-
Neró
őstag
válasz
aerosmith #14159 üzenetére
Az a gond, hogy nagyon még sehol se lehet biztosra tudni, hogy kinél jár DLC. A LE kulcsos verzióban pedig az előző hsz -ben linkelt oldalon le van írva, hogy a CD Galaxis -ban elérhető, de nem jár hozzá DLC. Tulajdonképp nem is tudom, hogy hol jár még.
-
aerosmith
őstag
Sziasztok párszázat már visszaolvastam, de nem találtam releváns infót, meg tudjátok mondani hogy legolcsóbban hol van most olyan verzió amiben van Karkand és esetleg más DLC is? CDG meg társait ismerem, nekem csak a kulcs kellene. Ha tudtok valami megbizhato CDkeyboltot az is érdekelne.
Update
nah látom az összegzést köszi! -
Chabe89
addikt
válasz
banánocska #14146 üzenetére
Coop az külön álló lesz tudomásom szerint. Nem ugyan az lesz, mint a singli csak 2en.
Arról is volt szó réggebben, hogy a Coop módban lehet dolgokat unlockolni a multihoz, de a linket már nem fogom megkeresni, ne kövezzetek meg -
gergo0328
senior tag
Aki esetleg klánt keres:[link]
-
Neró
őstag
Készítettem egy általános árlistát 4 nagy bolt alapján - ipon, 576, ogc, cdg. Hátha valaki még most dönt és e boltok közül akar választani.
-
janihunk
senior tag
Battlefield 3 RU + Language Changer (Region Free) EA Origin Key Pre-Order g2play.net-en. valami kis software amivel nyelvet tudsz majd váltani. Érdekes.
Xaels: Amekkora bevételük lesz csoda lenne ha megéreznék.
-
janihunk
senior tag
válasz
banánocska #14139 üzenetére
BC2 höz is van Magyarítás. De elég sokáig tartott megcsinálni. De azt nem tudom MP alatt is müxik-e.
Mukorka: Hát nagyon remélem. Fölöslegesen nincs kedven kidobni 4k-t. Akkor inkább várok 1-2 hetet és megveszem boltba.
-
banánocska
aktív tag
Gondolom a magyarításról ne is álmodjak? Tudok angolul nem arról van szó csak nehezebb még a fordítás és több idő kell hozzá hogy megértsek egy mondatot ez a Fall out 4-ben mutatkozott.(10Mp volt egy mondat)
-
janihunk
senior tag
Ez nagyon komolynak ígérkezik.
UI:
Back to Karkand map-This map pack will not be included in our limited version (%90 possibility). There's still a little bit chance to get this map pack in your limited edition but our suppliers don't guarantee this. Please consider this before buying.
Most ez mi a fenét jelent? Az olcsó kulcsokhoz nem lesz jó a Karkand dlc?
-
Laraxior
titán
Launch trailer- ben elég sok az ismert színész észrevettétek?
Mondjuk konkrétan az egyik a Transformers-es General Morshower a Nest osztag vezetője. Meg van még egy ismert az nem ugrik be, ki ő, a vége felé látható.szerk.: megvan. Vitathatatlan 2-3-ban van az ürge benne
front3r: Fészbukk?
-
q13579
senior tag
válasz
janihunk #14121 üzenetére
Ehhez megint csak gratulálni tudok
. Félre ne értsetek, nem az az egy-két nap idegesít, mert nyílván tud az ember mit csinálni, de egyszerűen röhejes, hogy egy csoportra raktak MINDEN korlátozást. Értem ezalatt, hogy azok a PC-sek, akik votlak olyan pofátlanok és itt kell, hogy megvegyék a terméket, a legkésőbben kezdők közé tartoznak...
Akárki akármit mondd, ez idiótán lett megszervezve és kész...
-
pohár
félisten
ja igen, a launch-kor törlődik minden a Battlelogból, a BARÁTOK is
-
janihunk
senior tag
Több olvasónk is kérdezte, ezért igyekeztünk utánajárni a hazai indulási időpontoknak.
A Magyarországon vásárolt Battlefield 3 példányok ügyében partnerünk a GameShop kért tájékoztatást a kiadótól. Hivatalos forrásból megerősítették, hogy a Battlefield 3 PC-sek számára csak pénteken 00.01-től játszható a játék. Míg az XBOX 360 és a PS3 esetében nincsen ilyen korlátozás, tehát kézhezvételt követően harcba indulhatnak. -
banánocska
aktív tag
Nem tudom hogy vagytok vele de nekem mindig a multi videók láttán olyan World in Conflict feeling van a hangok terén.
-
kertsa
senior tag
-
Mukorka
addikt
"Sokan érdeklődtök, hogy tényleg jár-e a 3 exkluzív DLC a Battlefield 3 Limited Edition (Xbox 360, PS3) előrendelésetek mellé, mert az adott boltban, ahol előrendeltétek azt jelezték, hogy nem fognak kapni. (Olyan indokok is előjöttek, hogy "nem fér rá a DLC gyártási okok miatt". Ez butaság, ne foglalkozzatok vele, nálunk ráfért... a papírra...
)
Megnyugtatunk mindenkit, hogy a DLC-k már nálunk vannak, szóval garantáltan megkapjátok az előrendelés mellé. Aki nem rendelt még elé kérjük tegye meg, mert limitált darabszámban érkezik a játék, és a DLC is.
PC-re elfogyott."
Gameshop.hu ha érdekel valakit
-
edgR
őstag
válasz
Devil Smile #14100 üzenetére
na, az meg szep lenne..
Aktív témák
- PlayStation 5
- Jogász topic
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Formula-1
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- E-book olvasók
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Így lehet neked Teljes Magyar Logitech Craft Billentyűzet
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB RAM / 1 TB SSD
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest