Aktív témák
-
q13579
senior tag
Na most akkor Magyarország hogy is áll? A listán nincs rajta. A dátumot változtak az egy hetihez képest. (pl Japán 25-ére volt megjelöve USA-val Asztráliával együtt...).
Kéretik az okosok által tisztába tetetni a dolgokat!
-
edgR
őstag
-
Kecuhun
senior tag
Egyébként mi az a VPN?
-
oriic
HÁZIGAZDA
Mukorka:
Szerintem ez nem így van.
VISZONT:
Na akkor hivatalos EA válasz:
Lehet VPN-nel akár holnap 16tól játszani itthon, ha megvan a játék!!!
-
danih
veterán
Tuesday, October 25th, 12:01am Moscow Daylight Time (GMT +4)
Russian Federation
Ez érdekes, eddig 27-e éjfél volt a hivatalos megjelenés, ha ez igaz, akkor együtt indítok az usákokkal.Szegény japók, ők húzzák megint a legrövidebbet
(#15185) Mukorka: blame the game, not the player...
-
gordonfreemN
addikt
De a "mi" .cc-s listánkon már fennt van a játék
Nagyon elkezdett b@sztatni, hogy kipróbálom...
De neeeeem. -
sittes79
addikt
Q: I’ve purchased Battlefield 3 PC download through Origin or other distributor and pre-loaded it. When will I be able to play?
A: Battlefield 3 PC digital pre-loads, as well as the actual packaged product, will become available to play at the following times, depending on your country location.
Tuesday, October 25th, 12:01am Korea Standard Time (GMT +9)
Brunei, Cambodia, Cocos Islands, East Timor, Fiji, Guam, Hong Kong, Indonesia, Korea, Laos, Macau, Malaysia, Mongolia, Myanmar, Northern Mariana, Philippines, Singapore, Sri Lanka, Taiwan, Thailand, VietnamTuesday, October 25th, 12:01am Pacific Daylight Time (GMT -7)
American Samoa, Antigua and Barbuda, Argentina, Armenia, Aruba, Azerbaijan, Barbados, Belarus, Belize, Bolivia, Brazil, British Virgin Islands, Canada, Cayman Islands, Chile, Colombia, Costa Rica, Cuba, Dominica, Dominican Republic, Ecuador, El Salvador, Falkland Islands, Grenada, Guadeloupe, Guatemala, Honduras, Kazakhstan, Kyrgyzstan, Martinique, Mexico, Moldova, Nicaragua, Panama, Paranyadguay, Peru, Puerto Rico, Saint Barthelemy, Saint Kitts and Nevis, Saint Lucia, Saint Martin, Saint Pierre and Miquelon, Saint Vincent and the Grenadines, Suriname, Tajikistan, Trinidad and Tobago, Turks and Caicos Islands, Turkmenistan, Ukraine, United States of America, Uruguay, Uzbekistan, Venezuela, Virgin IslandsTuesday, October 25th, 12:01am Moscow Daylight Time (GMT +4)
Russian FederationThursday, October 27th, 12:01am British Summer Time (GMT +1)
Antarctica, Austria, Australia, Belgium, Christmas Island, Cook Islands, Denmark, Finland, France, French Guyana, French Southern Territories, Germany, Heard and McDonald Islands, Kiribati, Libyan Arab Jamahiriya, Liechtenstein, Lithuania, Luxembourg, Marshall Islands, Mauru, Mayotte, Micronesia, Monaco, Montenegro, Netherlands, Netherlands Antilles, New Caledonia, New Zealand, Niue, Norfolk Island, Norway, Oman, Palau, Papua New Guinea, Pitcairn Island, Poland, Polynesia (French), Reunion (French), Romania, Samoa, Serbia, Solomon Islands, Spain, Sweden, Syrian Arab Republic, Tuvalu, United Arab Emirates, Vanuatu, Wallis and Futura IslandsFriday, October 28th, 12:01am British Summer Time (GMT +1)
Bangladesh, Bhutan, India, Ireland, Italy, Nepal, Pakistan, Portugal, South Africa, United KingdomWednesday, November 2nd, 12:01am Japan Standard Time (GMT +9)
Japan -
Thaddeuss
tag
válasz
Cybertrone #15169 üzenetére
Amit linkeltem szerverbeállítós pack-et nézted?
-
H.Ezredes
őstag
válasz
Cybertrone #15169 üzenetére
Nekem is küldheted
-
Cybertrone
veterán
Tisztelt leendő szervertársak!
Szétküldtem a levelet mej tartalmazza a ts címét!
Aki esetleg nem kapta volna meg kérem szóljon és megy neki is a PÜ! -
danih
veterán
Én most kezdem a gépem cseréjét, szépen, lassan. Még megkérdezem az idevágó topikokban, mit csináljak pontosan, mert nem nagyon vágom...
(#15165) Mukorka: ezek midrange karik, a low end az 54**, 55** és egyéb hasolnók.
-
izomhod
őstag
válasz
polonic #15164 üzenetére
nyilván igen, de most a videokártya részét nézem csak
alaplap+procit most tervezem, van az asrocknak egy 870 extreme lapja, meg valami 4magos proci bele, amit most gondolok
de a fene tudja, nem biztos, hogy most ki akarok dobni 60-70 rongyot gépre, lehet bérelek egyet
azt mondod, hogy vga csere már nem az igazi magában? tényleg nem mai gépem van
-
izomhod
őstag
nézegetem, hogy a mostani 5670est mire cseréljem le a bf3 miatt
egy 5830as dob a dolgon?
6770est is néztem, de az drágább cucc -
oriic
HÁZIGAZDA
Az első részt már linkeltem korábban de azért újra berakom, hátha valaki nem találja a sok hsz között.
Battlefield 3: Operation Gridiron - Episode 1: Contact
Battlefield 3: Operation Gridiron - Episode 2: Training
Battlefield 3: Operation Gridiron Episode 3
(#15162) edgR
Közben észrevettem hogy Caspian-t írtál és nem metrot, csak időm már nem volt javítani a hsz-t.
-
Góliát
őstag
Nálam a Betában volt 60 -70 fps. Amikor a tankon lévé géppuskát bezoomoltam, (egér jobbgomb)akkor leesett 15-re. Szagatott és nem használtam. Pedig jó lett volna, mert úgy jobban lehetett célozni. A teljes játékban orvosolni fogom.
(#15156) orichalcos: egyetértek, taktikázni kell. Jó lesz, jó lesz.
-
HS 2142
őstag
válasz
zozz12 #15148 üzenetére
Arra válaszoltam, hogy mi a különbség a sima és az LE között. Amíg lehet, mindenképpen érdemes az utóbbit választani, mivel az árakba nincs nagy különbség, utólag pedig meglátásom szerint 2 ezer forint körül lehet majd megszerezni a DLC-t (mint a Vietnámot a BC2-höz). A boltról nincsenek tapasztalataim, de azzal nem veszítesz semmit ha még egyszer felkeresed őket, kiemelve, hogy a kérdésed a PC-s változatra vonatkozik.
-
he7edik.
addikt
Szerintetek érdemes megpróbálni a PC-s játékot a notimon i5-520+GT330+4GB?
1024-ben low beállítások mellett még játszható volt a béta de félek tőle hogy egy nagyobb pályán több terep tárgynál már játszhatatlanul leesik az fps -
törölt tag
Kicsit sok lesz az off és a warez emlegetése...
-
zozz12
tag
Sziasztok!
A konzolok szervize ügyfélszolgálata msn -en azt mondta, 25. -éig lehet rendelni a Bf3 -at, amihez csak a Back to Karkand DLC -t adják. Ez Viszonylag rendbe is van. Csak azt felejtettem el megkérdezni, hogy ez PC -re is vonatkozik-e (mert a webshop nem írja, hogy adják e a DLC -t) ill. a PC -s Battlefield 3 az LE vagy sem? (van egyátalán különbség?)
Tud valaki ezügyben segíteni? -
v!ct0y
veterán
CDG előrendelést le lehet mondani?
Lehet mégis a ruszkit veszem meg
-
Xaels
félisten
Na meló után kialudtam magam.
A topikban elhangzottakhoz:
- Valaki keresett olcsóbb és egyszerűbb egeret. 10.000-11.000 forint körül Logitech G400 van ami az MX518 utódja. Ha még ez is sok akkor A4Tech X7-es sorozata 4.000-5.000 forint körül.
- MW3 vs BF3 témát nem feszegetném nagyon. Mivel előbbit nem lehet kipróbálni így a videók alapján szerintem nem éri meg az árát semmiképpen sem. Akinek pörgős TDM kell az BF3-ban is talál majd szerintem, minden másban egyértelműen a BF3.
- AMD FX-ek. Sajnos elég kevés van(volt) belőle és mivel újdonság és egyelőre még ritka is, így sajnos a kereskedők rendesen megkérik az árát. Szerintem 1-2 hónap múlva már normalizálódik a helyzet és oda jut ahol az ár/érték aránya megfelelő lesz. Én szemezgetek majd egy 8magossal, de mindenképpen megvárom majd, hogy BF3 alatt, hogy fog muzsikálni mert elég vicces és manipulatív 1-2 tesztoldal.
Egyre rosszabb a várakozás. Már úgy mennék fel egy szerverre. Idén csak egy játékot vártam majdnem ennyire és az a Deus Ex volt.
-
JSaN
addikt
válasz
Oppenheimer #15121 üzenetére
1 vagy 3 attol fugg milyen parti vagy.
-
Eagl3
veterán
Valaki leírná, hogy a 3db DLC az mi is tulajdonképpen, illetve, ha én fém dobozos limited editiont kapok DLC-k nélkül, attól még ját nekem az a Karkand nevű kieg.?
Kösz
-
whatever
aktív tag
megjöttek az angol nyelvi fileok az orosz verzióhoz, lehet nyugodtan olcsó keyt venni.
-
-
Def26
félisten
Egyébként van innen valakinek az új amd fx procikból? Kíváncsi vagyok, hogy "ismerősök" mit mondanak róla bf3 alatt.
cellpeti:
Ezt az emailt kaptam, okt. 17 -én.
"CSOMAG TÉTELEK:
-------------------------------------------------------------------
Termék típusa: PC játék
Termék neve: Battlefield 3 Limited Edition (fémdobozzal, DLC-kkel, várható: okt.25.)
Sorozatbeliség:
Termék ára: 9 890 FtTermék típusa: Csomagküldés
Termék neve: Szállítási költség
Sorozatbeliség:
Termék ára: 990 FtTermék típusa: Csomagküldés
Termék neve: Szállítási költség kedvezmény
Sorozatbeliség:
Termék ára: - 990 FtTermék típusa: Egyéb
Termék neve: Battlefield 3 DLC kódok PC
Sorozatbeliség:
Termék ára: 0 FtTermék típusa: Egyéb
Termék neve: Battlefield 3 Steelbook (fémdoboz)
Sorozatbeliség:
Termék ára: 0 Ft" -
Def26
félisten
válasz
ch003067 #15101 üzenetére
Az én megrendelésemre nem volt érvényes. Ez volt az emailben amit küldtek. Gondolom azért, mert én még nyáron rendeltem elő.
Mindegy, mert ha ez a helyzet akkor meg arról lehetett volna küldeni a vásárlónak egy mosolygós levelet is, had örüljön. Nem kaptam ilyet, így viszem máshova a pénzem.Laraxior: 9990,-, de már csak a asima verziót kapod meg. Limited már elfogyott nekik. Aztán a fene tudja, lehet, hogy megjelenésre szereznek valahonnan.
-
Laraxior
titán
Mennyi lesz az ára a nem előrendeléseseknek? Mondjuk ha 28án bemegyek az 576ba és megveszem ott.
-
Gyufaaa
veterán
Én be tudok menni az 576 regbe és a gém ott is van. Még 6. hóban rendeltem elő. Remélem minden sinen lesz vele.
(#15098) boogie84 : Előrendeltem én is mindkettőt. Helyben veszem majd át. Remélem...
Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Ryzen 7 CPU-k
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest