- Computex 2025: Profi SSD-k, hűtők és más kiegészítők az Adata standján
- Szemérmes szerzet a Gigabyte lefrissebb csúcs-VGA-ja
- Egységesebb USB-s képességeket szeretne a notebookokon a Microsoft
- 3320 MHz-ig skálázódnak az XFX Radeon RX 9060 XT kártyái
- Elegáns és igen kompakt NVIDIA Blackwell VGA-t villantott az MSI
- Milyen TV-t vegyek?
- Hobby elektronika
- TCL LCD és LED TV-k
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Szemérmes szerzet a Gigabyte lefrissebb csúcs-VGA-ja
- Videós, mozgóképes topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Aktív témák
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz
Cybertrone #15791 üzenetére
Mi volt a hülyeség? Így működik az emberi szem. Átlagos embernek elég 24 FPS hogy tökéletesen folyamatosnak lássa, de oké elismerem, hogy aki sokat játszik, az tényleg csak mondjuk 40 FPS-el elégedett. De hogy 70 és 80 között valaki különbséget lásson... Szívesen levetítenék nekik egy filmet 70, aztán 80 FPS-el és megkérném őket, hogy mondják meg melyik melyik volt...
(#15792) Jhonny06: ebben lehet valami. Utána fogok járni pontosabban a dolgoknak, mert ez most felkeltette az érdeklődésem
-
keIdor
titán
válasz
Oppenheimer #15789 üzenetére
Ahány motor, annyiféle viselkedést lehet felfedezni. Meg egy film is teljesen máshogy működik. Korlátozd le mondjuk a CoD: BO-t 24fps-re és nézd meg hogy szaggat majd. Nem lehet összehasonlítani ezt egy filmmel, teljesen más.
Mintha Gokartot meg Ferrari 458 Italia-t hasonlítgatnánk... mind a kettő gurul meg jármű, mégis teljesen más a kettő. -
Xaels
félisten
válasz
Hát felvétel közben 30-50fps között ugrálva vettem most a játékot (30fps-es rögzítéssel) és amikor kikapcsoltam baromira látványosan felgyorsult. Látható, próbáld ki nyugodtan. De ha te nem látod akkor irigyellek mert akkor neked gyengébb hardver is elég, hogy élvezhesd a játékot.
-
pohár
félisten
nézem a streamet, ugat a srác kutyája, azt mondja neki: dude, shut up
-
Jhonny06
veterán
válasz
A kettő közötti váltásnál lehet érezni, amikor valami hatására lecsökken. Ha egymás után megnézed a kettőt, akkor nem tudod eldönteni a különbséget, nyilván.
Aki az ellenkezőjét állítja, az hazudik, mert ekkora képkocka/mp arányt már nem képes érzékelni a szemünk. Ha 100FPS körüli mozgóképbe beleteszel egy másmilyen képkockát, nem is látod. De még ezalatt valamennyivel sem. Tudom, mert kurva jó szemem van. Egyelőre.
-
Cybertrone
veterán
válasz
Frankón ideosztottad te is a hülyeséget... ggratulálok... igenis van aki érzékeli azt hogyha egy adott valami gyorsabban megy... mi ezen olyan hihetetlen? Tán egyformának kell lennünk?
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz
ForRedGlory #15772 üzenetére
Nem értem, hogy látjátok 75 és 82 FPS között a különbséget. Hogy mentek ti moziba? Ott 24 FPS-el megy a film. Vagy, hogy néztek TV-t?! Ott me 25 FPS-el. Biztos kifolyik a szemetek, olyan akadozósnak látjátok...
-
Laraxior
titán
úgyfest a beállítás teljesen alap... ugyanis nekem is ilyen részletességre tette, egy GTX480al
-
Xaels
félisten
Én csak a Single-t néztem meg, nem bírtam magammal
Mindent Ultra-ra raktam kivétel: HBAO, BLUR és élsimítás mert ezeket kikapcsoltam. A 2GB-os 6970-el többnyire 70-100fps között mozog 11.9-es driverrel.
A grafika meg szerintem 99%-ban olyan lehet élsimítással mint a videókban, de még így is azt kell mondani, hogy gyönyörű a játék és ezután az összes ilyen stílusú játék "csúnya" lesz.
(#15786) GeneraL_XTX: meg is lepődtem kicsit, de még videót is tudtam csinálni igaz eléggé lelassult a játék a CPU miatt, az már sok volt neki. Na mondjuk 2 napja raktam újra a rendszert és még majdnem szűz volt csak BC2 volt telepítve meg a fontos dolgok.
-
killer095
őstag
Várom már a szerdát nagyon remélem nem késik a futár
-
Gergosz2
veterán
vannak már európai szerverek?
-
zack
nagyúr
Aprócska teszt:
Single első 30 percében következőket tapasztaltam:
2560x1440 Ultra minden fullra tolva.Gépigény:
Procim (4140 Mhz Q9650) 80-90% között volt terhelve, fps 30-50fps között. Valószínű a 11.10 beta driver még nem az igazi, de első nap, első fél óráját tekintve azt mondom jól fut (6950 CF) és lényegesen szebb mint a beta ultrája, ebből adódóan az ultra beállítás most sokkal gépigényesebb. Szvsz. igazam lett, hogy a bétában nem volt ultra. A játékmenet nagyon pörgős, és normál fokozatban se hülye az AI. Kellően nehéz, és cselekménydús.
A multi jó, csak viszonylag nagy a lag, és nehéz ölni. A kipróbált pályák fantasztikusak voltak.
Frankón annyira élethű mintha részt vennék a csatában.
Így kipróbálás után azt mondom van mit optimalizálni, de mindenképpen az eddigi "best of" FPS, és szerintem maradni is fog egy jódarabig.Képek majd később.
-
Mukorka
addikt
Olyan 50-80 fps között van a multi ultrán nekem. Videót felvenni tudok és nem nagyon szaggat úgy se. D. peak pedig az egyik legbetegebb map a világon !!!
-
janihunk
senior tag
válasz
ForRedGlory #15772 üzenetére
Majd az 1.1 pecs. Szerintem csinál valamit ezekkel az fps problémákkal.
(#15773) danih: Hát igen nem olyan a graf mint a 12 perces vidin. Így a képek alapján.
-
danih
veterán
válasz
ForRedGlory #15769 üzenetére
Hát igen, a videókon azt érzékeltették, hogy jobban fog ez kinézni, mint ahogy, gondolom rányomtak egy csomó effektet...
Nem rossz ez persze, csak... na mindegy. -
ForRedGlory
félisten
válasz
keIdor #15762 üzenetére
PC-n is rohadt nehéz. Normálon tolom, és esek kelek.. Még nem vettem fel a ritmust...
Viszont bugos ez az elsimítás vagy nem tudom... 4x-es élsimításon is nagyon jól fut, de ha leveszem 2x-es élsimításra, akkor határozottan jobban fut, de fraps szerint FPS csak kb 75-ről 82-re ugrik, mégis érezni a különbséget.
Nagyon kiváncsi leszek mit tud az Nvidia új drivere, feltolom lehet. Kár hogy nincs ehhez a játékhoz benchmark program. Na az lenne a VGA tesztelő 2 évig -
lizRRR
őstag
válasz
ForRedGlory #15769 üzenetére
-
pohár
félisten
a zenéje nem semmi
-
keIdor
titán
válasz
ForRedGlory #15717 üzenetére
Ahh nice!
Xbox360-on elég vérszegény, low/med keverék lehet 1280x720-ban meg 2xAA-val @ 30 fps. Arra jó, hogy kivárjam így a pénteket. Ez a játék PC-re készült, oda is kell megvenni. Kíváncsi leszek egy darab GTX-580 mit szól majd hozzá...
Amúgy igaz konzol de Medium-on rohadt nehéz a játék, kb 3 golyótól megdöglöm, most fel is baszott, hagyom egyelőre... (mára)
Igaz van auto-aim de a célzás is rohadt nehéz, kínlódom vele... tudom controller FPS-re nem való, egyet is értek, de Single-ben el lehet vele lenni, itt szenvedek vele először, CoD-nál nem szokott baj lenni vele, MW3-al se lesz szvsz.
Itt viszont nem megy a célzás. -
Kami11
őstag
381 hsz. délelőtt óta!
Na, elmentek Ti a.... -
zack
nagyúr
Akartok a single-ből nagyfelbontású képeket?
-
Laraxior
titán
na még egy lightos 10 perc és én is belevetem magam a mókába. Talán megéri azt a 9-10k-t, hogy csatlakozzak a csoportos puffogtatáshoz
-
q13579
senior tag
válasz
Viper26 #15726 üzenetére
576-tal speciel csak az a gond, hogy nem tudják megmondani, hogy mi is tartozik az LE-be.... Ezzel szemben CDG-nél tisztán leírták mi várható. Én nem is rizikózom, inkább átveszem max szerdán a fémdobozos, de 1 DLC-s verziót, mint a kétséges 4 DLC-s 576-osat. (szerintem amúgy 576-nál sem kapható minden DLC, csak ők nem frissitgették az oldalukat).
-
RockHaRD
addikt
ugyanaz a hiba van, mint a bétában volt
5-10 perc játék után elfeketedik a kép, utána asztalt látom, hang még megy, de visszalépni nem tudok... feladatkezelőben kitudom lőni a játékot, és ennyi
így sajna én nem tudok multizni, mert nem sok értelme van... legújabb whql driver fent van... nem tudom mi lehet a baj
-
lizRRR
őstag
Na remélem megéri az árát ...
-
warcat
veterán
Tisztázzuk akkor proxy/vpn stb trükkközéssel, a singlet lehet működésre bírni, vagy a multit is?
Kivárom én a péntek hajnalt, de az baromira nem lenne nyerő, ha 20-as szintü Vérpro Istvánok várnak a kimaxolt fegyvereikkel a kedvenc bokrukban, míg mi beszabadulunk az ismeretlen pályákra...
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz
ForRedGlory #15723 üzenetére
Én kipróbálom a most elérhető verziót, aztán úgy is op.rendszer reinstall, és holnap proxizom az eredeti Limited Edition-t
-
Recon666
Közösségépítő
válasz
Nagyon szép.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Szép ez a játék:
-
Góliát
őstag
Megőrülök, ti már nyomjátok?
A képek egyszerűen hihetetlen. Be vagyok zsongva. -
Mukorka
addikt
válasz
Nekem elég jól megy ultrán, minimális apro akadások vannak néha de még ez javulhat. Fraps 70-80 között van az FPS. Egyébként nekem az aero okozott kifagyást, javasolt a kikapcsolása.
-
Viper26
nagyúr
Akit esetleg érint:
Hívtam az 576-ot, azt mondták csütörtök, legkésőbb péntek, és SMS-ben értesítenek.
-
Lewzke
őstag
A streamet nézve nincsenek textúra villogások mint a betában, viszont volt egy érdekes helyzet ahol lehasalva kétszer is megkéselt egy lehasalt ellenfelet de nem halt meg, aztán lelőtték.
-
ForRedGlory
félisten
válasz
GeneraL_XTX #15720 üzenetére
Igen, originál a cucc. A proxy megoldás lett az üdvösítő
Na tolom kicsit, ha lesz még jó kép, megmutatom, aztán írok kicsit részletesebben, mert az előző poszt eléggé összevissza lett... de az élmények miatt... túl jó a cucc. -
nanorambo
őstag
válasz
Holnap én is belecsapok a lecsóba
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Wow, ez mocskos jól néz ki.
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz
kemény
remélem menni fog a kis 6870-emen is
Te is eredeti játékot cselezted ki?
-
JSaN
addikt
válasz
Nagyon durva.
ITT meg egy pc multi stream megy eppen.
-
ForRedGlory
félisten
Na gyerekek.... Minden Ultrán FullHD-ban..
Viszont, aki tényleg mindent maxra teker, azaz élsimítást is, annak nagyon ütős kombónak kell lenni a gépben. A gépemen (i5 alapon 3.3GHz-n volt), amikor nem volt túl zűrös jelenet akkor 80-100 FPS, de amikor hat oldalról lőttek (utolsó kép pl), akkor leesett 60 körülire. Jó tudom örüljek neki... Örülök is hogy így megy, de az FPS rendesen ingadozik. Igaz még nem tettem fel a legújabb Nvidia drivert.Élmény:
Konkrétan magam alá szartam amikor ez a gépen megjelent. A tűzharc mintha nem is játék lenne, olyan realisztikus, mintha ott lennék.. pf... áhhhh.... leírhatatlan... amit látni kell, az képen nem látszik, a fény/árnyék játék. Na az odabasz... ahogy a nap átszűrődik az ablakon, ahogy elvakít, jáááj... ma nem lesz sok alvás úgy érzem... Konkrétan 3-szor haltam meg eddig normálon, mert nem az ellent néztem, hanem a grafikát
A katonák mozgása sem egyszerű... szépen lemodellezték...Képek
-
Mukorka
addikt
Egyelőre teljes halál az egész játék. Már indításkor lefagyott kékkel. Most még megpróbálom aero nélkül mert erre azt írták tán segít.
-
cellpeti
nagyúr
válasz
ForRedGlory #15690 üzenetére
HD5830am van és a BÉTA ment mint a villám nekem HIGH beállításokon.
Mondjuk engem zavart a Motion Blur, illetve az Anistropic Filtert is visszavettem 8x-ra, de nekem nem volt gondom.
Meg pénzem sincs fejleszteni most a gépet!
-
iguana
őstag
azt hiszem a BIX-en szabad szemmel jól látható kiugrás lesz.
-
HS 2142
őstag
A játék telepítésénél választható telepítési útvonal vagy automatikusan pakolja a Program Filesba/Oda ahová az Origin telepítve van? Én nekem úgy rémlik, hogy a bétánál nem lehetett ilyet megadni.
(#15709) danih: Köszi, akkor jól rémlett.
-
grozam
tag
válasz
ForRedGlory #15693 üzenetére
Hülye az a progi.
-
Mukorka
addikt
válasz
ForRedGlory #15690 üzenetére
Nem nagy cucc ez , nekem jóval kisebbre lőtte be mégis megy ultrán. Igaz kék halált is kaptam fault line-on D:
-
kungzi
veterán
ok
Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Gyúrósok ide!
- Hobby elektronika
- Yézi: 10 év
- Hatalmas pofont adna az USA a kínai chiptervezésnek
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- Reklámblokkolók topikja
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Napelem
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5490, 14" HD , I5-8250U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, 27% áfás számla, 1 év garancia
- Keresek ROG Ally X-et.
- Új Lenovo Yoga Pro 7 Profi Ultrabook -40% Ryzen 7 7735HS 8Mag 16/512 2,5K RadeonT 680M 2GB
- Eladó használt XIAOMI Vacuum MOP Pro robotporszívó!
- Bomba ár! Dell Precision M4700 i7 Extreme 3940XM I 24GB I 256SSD I 15,6" FHD I K2000M I W10 I Gari!
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- Csere-Beszámítás! Huawei Matebook D15 R7 3700U / 8GB DDR4 / RX Vega 10 / 150GB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP 250 G8 - i5-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest